icon

Ako sa vysporiadať s vykonávaním potreby pred partnerom?

22. apr 2024

Baby viem, samej mi je trápne to riešiť ale… 🤣 ideme s partnerom prvýkrát na výlet. Mám paniku z toho, že budem musieť vykonať veľkú potrebu, keď viem, že on sedí vo vedľajšej miestnosti 🤣
Bývam sama. A nie som zvyknutá, aby nieto počúval čo robím na wc bbožeeeeeeee.
A áno, som dospelá žena. Ale pred mužom som si nikdy ani len neprdla 🤣 jednoducho sa hanbím, viem- je to normálna vec ale… 🙁
Prosim, povzbudte ma hoci aj vašimi príbehmi, lebo mám chuť celý výlet kvôli tomu zrušiť 🤣

autor
22. apr 2024

@vvvvb ja tiež som dlhšie sama. A zrazu prdy riešim 🤣

lakebabe
22. apr 2024

Najhoršie sú tie začiatky 😄

sisska96
22. apr 2024

Ale hej. To je trápne iba na začiatku. Po rokoch už nikto nerieši 😁

ptvw
22. apr 2024

Joj poznám ja som mu zatvarala dvere na cez 2 izby aby náhodou niečo počul...teraz po 12 rokoch už je to jedno 🙂...pusti mu nahlas telku 🙂

vvvvb
22. apr 2024

@autorka A som si myslela, že s vekom to prejde. Ba figu! 😂
A do toho, ako človek starne, tak začne aj chrápať... Síce nie vždy, ale občas sa stane...
Kašlem na to, radšej budem stále sama 😂

lienka.7
22. apr 2024

Autorka, sorry, ale ty seres priamo pred priateľom v izbe??? Omg 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
A milujete sa len po tme, tipujem aby ti náhodou nevidel celulitídu na zadku, co???
Mat tvoje problémy a Rotchildove miliony 🤣🤣🤣

sisska96
22. apr 2024

@marcellka32 presne. Mne môj muž hovoril aby som to neriešila, nech nemám potom zdravotné problémy, lebo sa bojím prdnúť

autor
22. apr 2024

@lienka.7 ano, pri hlave v obývačke mu kakám rovno 🤣

autor
22. apr 2024

@vvvvb chrapanie nie je problém pre mna 🙂

chodec15
Odpoveď bola odstránená
autor
22. apr 2024

@chodec15 neviem spievať 🤣

daniela2202
22. apr 2024

Ja sedím zatvorená na wc, môj pozerá telku v obývačke....naraz kričí....už si zajko? ...počul som guličky....😂😂😂👉 ...mávam strašne spečené 😂

vvvvb
22. apr 2024

@daniela2202 to budú tie bobky 😂 zajkovia mávajú bobky 😀

vvvvb
22. apr 2024

Jáj bože, bože... Človek aby riešil nielen to, že či si ako pár budeme vyhovovať, či budem pre neho príťažlivá, ale ešte aj toto...

nivea777
22. apr 2024

Hanba by bola keby si smrdela a nekúpala sa alebo keby si kradla. Ako môže byť hanba niečo, čo robí každý človek a keby to nerobí tak zomrie?🤔

daniela2202
22. apr 2024

@vvvvb presne tak 😁👉 fakt si pripadám ako zajac

minenkak
22. apr 2024

A čo si jednorožec,že ješ dúhu a sereš motýle.Však normálne idem posadím sa výcikám,vykakam,umyjem a budem vysmiata a ešte sa pochval ako sa ti uľavilo.Vsak, už asi zistil ,že máš prijmaci a vylučovaci otvor a dúfam,že není blbý a vie si človek

autor
22. apr 2024

@daniela2202 to je zlateeeeeee

autor
22. apr 2024

@nivea777 neviem to vysvetlit ☹️

autor
22. apr 2024

@minenkak ja viem, ale tak čo mám robiť? Musím sa naučiť otočiť to na srandu a sama to ľahšie prežívať ☹️

minenkak
22. apr 2024

Máš ísť normálne ako človek vykonať potrebu , dýchať a ješ pred ním?Asi áno tak to jedlo a pitie musí nejako von, inak ,po vykonaní potreby sa lepšie sexuje

lubkovaandrejka
22. apr 2024

Autorka,nestresuj sa dopredu,ja ti poviem,aky trapas sa mi stal :Dbolo to davno, prvykrat som mala spat u priatela a jeho rodicov. Sli sme vecer do baru,dali si veceru,drink a ku nim spat. Neviem,co s tym drinkom bolo, ale mne tak zacalo skrucat v bruchu,ze som u nich myslela,ze umriem. Ked sme boli u nich doma chytila ma taka sra.ka,ze som sa hodinu ani neodlepila od zachoda a priatel mi prisiel klopat,ze co tam tak dlho robim,ze jeho otec potrebuje na wc a caka😅😅. Tam smrad ako v ri.i :D uz som sa zaprisahavala, ze to bola moja prva a posledna navsteva ale potom sme sa na tom zasmiali a po case sa nato zabudlo😅.

cacianka
22. apr 2024

@zuzinka888 a najme keď hodí na hladinu kus wc papiera, ani nečlupne 😉

sisska96
22. apr 2024

@daniela2202 😅😅😅😅😅 aj mne raz či som nespadla do WC taky zvuk bol 😅

tatiana149
22. apr 2024

Neroztrhne tá,ja mám práve kôli zadržiavaniu problém že chodím na veľkú len jeden krát za týždeň. Fakt vážne. Teraz chodím na gastro.....trebalo mi zadržiavať......v živote už by som to neurobila. Druhý príbeh môj syn. My na veľkom výlete. A všetko super, bavíme sa....on zrazu bledý. Reku čo ti je? A z neho vyšlo,že zadržal a zrazu to prišlo na neho. No my záchod sme márne zhaňali, keď nikde nebol. Zrazu sa stratil a volám mu a za krikom pri lesiku zvoní mobil.....biedak už musel tam ......zrazu aj farbu dostal. Tak to sú prípady kedy vážne sa zadržiavanie neoplatí. Jemu teraz nič nieje a ja mám problémy s črevami.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
jarnajar
22. apr 2024

My sme sa poznali asi tri mesiace, keď sme boli na dlhšej dovolenke a priateľ, teraz už manžel mi veselo oznámil: "Zapni si tv poriadne nahlas!" a s veľavýznamným úsmevom vkráčal do kúpeľne 🙂 mali sme kúpeľňu oddelenú len posuvnými dverami. Po tomto jeho hlásení som si už ani ja nerobila ťažkú hlavu, vždy som mu nakázala pridať zvuk na tv. V tv bolo len pár programov, všetky mali dosť zlý obraz a zvuk, jediné, čo super fungovalo bolo CNN. Jeden deň priateľa chytila hnačka a strávil na wc vcelku dosť času a vedomý si efektov pri tráviacich ťažkostiach mi kázal poriadne to vypeckovať. Strašne sme sa na tom nasmiali, že susedia si musia myslieť, že sme spravodajskí maniaci :D
Bývalý si s tým ťažkú hlavu nerobil: "Nevidela si môj mobil, idem kakať. Nevstupuj tam potom aspoň 10 minút, kým sa to vyvetrá!" Tiež som sa už po takomto úvode nehanbila.
Možno ťa ten tvoj podobne prekvapí. Najlepšie je otočiť to na srandu.

tim23
22. apr 2024

Ja keď som sa presťahovala k priateľovi a šla som ráno kakať, tak som ho vždy poslala preč 😁 on sa z toho smial že či nemá ísť za tabuľu s názvom obce (čiže na začiatok dediny, vlastne preč z dediny :D) takto sme fungovali pár rokov.. Teraz máme doma ročné dieťa a som rada keď je s ním kým kakám, môžu byť aj za dverami a ja som v kľude 😁ale vždy si nahádzem do misy toaletný papier aby to stlmilo pád hovienka a prdy dám von skôr ako sadnem na wc. Potom to tak neduní 😆 skús to 😁

minenkak
22. apr 2024

Inak ja sa opýtam ,autorka a sexovať sa nehanbíš,za všetky tie zvuky,výraz tváre a všetky telesné tekutiny a ešte všetka tá vôňa, zo všetkých tých tekutín

rozculena
22. apr 2024

@daniela2202 tak teraz ma vykotilo.zajko 😂😂