Ako sa vzdať milenca?
Stretávame sa spolu, občas si vyjde na víno, kávu, kino.. je ženatý, žena z ním nespí a hľadá inde. Má dve deti. Viem docela dosť o ňom, jeho rodine.
Viem, že je to zlé čo robím, ale neviem sa ho vzdať. Máme dohodu, že po dobu, čo som bez partnera budeme spolu, keď si niekoho nájdem, tak to ukončíme. Neviem čo mám robiť.
@mamidomi91 Neklamem sa, páči sa mi, je mi s ním fajn, ale viem, že z toho nič nebude.
@bbshop Za normálnych okolností by som sa zaľúbila, ale viem, že medzi nami nikdy nič vážne nebude.
Mne je jedno, len jeden chlap ta podvadzal druhy ta mlatil ako zito..treti ta klame a vyprasi ked treba a potom ide ku svojej..hej verime, ze sa nebodaj nemozu rozviest kvoly majetkom, alebo kvoly detom, alebo kvoly firme a neviem co...ste spolu kvoly sexu...len skoda, ze s pani manzelkou ide na nejaku akciu, alebo dovolenku, alebo fajnovu veceru, alebo pohodovy vecer maju spolu...alebo si hlada inde, ale jemu aj to tak vyhovuje urcitym sposobom, nebodaj onedlho z nej bude aj alkoholicka, bordelarka...no daj co este take co nepozname z vyhovoriek...
Ty to nechces vobec skoncit. Dve strany tvojich prispevkov svedcia o tom, ze ani omylom nechces aby to skoncilo. Aj ked sa kazdy vecer vrati domov, k veceri, ktoru navarila jeho manzelka, do domacnosti, ktoru upratala jeho manzelka, k detom, ktore porodila jeho manzelka, do postele, ktoru mu prezliekla a vyhriala jeho manzelka... Kazde rano sa zobudi vedla nej, nie vedla teba a ty este stale v sebe zivis nadej, ze raz bude vstavat s tebou. Ak motyka vystreli, tak ano, moze sa stat, ze bude vstavat s tebou, ak motyka vystreli, tak ano, moze sa stat, ze ty mu porodis dieta a budete tvorit rodinu. Nech sa tu tvaris akokolvek nad vecou, toto v sebe zivis. Keby si ho mala iba a len na sex, tak by to bol obchodny vztah. Pride, vybavite co obidvaja chcete, pooblieka sa a idete si kazdy po svojom. Lenze tebe je s nim dobre, ty si s nim rozumies, ty mu robis butlavu vrbu, ty ho polutujes v jeho nestastnom manzelstve... Tak toto uz davno u teba nie je o vzajomnej pomoci v nenaplnenom sexualnom apetite. Keby to tak bolo, tak jednoducho ten obchodny vztah zrusis. Takto musis cakat, kym si miesto teba najde iny model. Az potom zistis, ze si bola len za madrac zadarmo. Ak by si siel riesit sexualnu podvyzivu k profesionalke, musel by siahnut do rodinneho rozpoctu, len preco by okradal svoje deti, ked to moze mat zadarmo, staci nejakej naivke natlacit do hlavy dostatok kalarabov?
Ale to ze ty vieš, ze nic z toho nebude neznamená, ze napriek tomu nie si zaľúbená. Snažíš sa to racionálne potlačiť.
Staviaš si svoje šťastie na nešťastí inej ženy a dvoch detí. Môžeš normálne sama so sebou fungovať či Ti pri výrobe nedodali chrbtovú kosť?
@bbshop Snažím sa nezamilovať, viem dobre, že nikdy nič viac nebude. Ale mám problém to ukončiť, lebo sa s ním cítim veľmi príjemne.
Haha. Moj ex tiez svojej dlhorocnej milenke navravel ako spolu nespavame a aka som priserna. Dva ci tri roky mu to zrala. Az kym ma nestretla v meste tehotnu v osmom mesiaci.
Asi sa mu ju nepodarilo presvedcit, ze to nie je jeho 😀 kedze ho nasledne kopla do zadku.
Autorka, len zabijas svoj cas tym, ze niekomu robis rohozku a pocuvas jeho vyplakavanie o tom ako sa ma zle. Ale rozvadzat sa nebude 😀
a co okrem pozornosti a sexu ti dava? ved tam nemoze ist ani o pochopenie ani o nic, ked sa mu hodi si odbehne a to je cele
Ale ved presne to je zalubenost..autorka, v prvom rade neklam samu seba. Prvy krok k riešeniu problému je uvedomiť si a pripustiť, ze nejaký mam. Druhý krok je konkrétne definovať problém - co je zalubenost v tvojom prípade. Ked nesplnis druhy krok (nepriznas si, ze si zalubena) nemozes prejsť k tretiemu kroku a ten je riešenie konkrétneho problemu - odlubenie sa.
Ach, kde majú ženy hrdosť? Vážne, vážne máš tak nízke sebavedomie, že musíš robiť matrac zenatemu chlapovi? Necitis sa ako využitá chudera? Aj tej prostitútke by musel aspoň zaplatiť a teba má zadarmo + k tomu doma full servis od manželky ku ktorej sa každý deň, po tom čo teba využije na vlastne uspokojenie vracia. A to možno ešte nie si jediná. Tvoj geroj neni vôbec taký chudáčik a neviniatko ako sa tvári a ty si naivná, že mu to zeries. Namotala si sa, len sa to snažíš sama pred sebou potlačiť, lebo by si si musela priznať aká si hlúpa.
ahoj, napíš mi správu, poviem ti z osobným skúseností, bolo to presne ako u vas.
Nie si naivná, len strašne hlúpa. To si fakt na sex nevieš nájsť slobodnéhe? Čo má zlatého vtáka, že si naňho tak namotaná? Si slobodná, môžeš veselo sexovať s kýmkoľvek, ale ty musíš s taķým, čo má doma rodinu... Aký chudák išiel, takú chuderu našiel...
tak co riesis, ked nechces vazny vztah...uzi si sex. Baba co nie je zalubena vacsinou neriesi, ze nevie co ma robit...good luck
Uz len cisto z pragmatickeho dovodu, na jakeho frasa ti bude taky chlap, ktoreho pri rozvode vykopne zena, alebo aj ked nevykopne, bude musiet vyplatit, pokial maju deti tiez platit bude vyzivne, (dooooooost dlho) ak si najde sikovneho pravnika, tak povybavuje aj viac veci o akych sa ti ani nesniva....a ked aj nedajboze budete spolu a budete mat deti, vybudujete si spolocnu buducnost, majetok aky-taky tak ked umre, tak jeho bio deti z prveho manzelstva podedia aj z toho co ste vy dvaja akoze nadobudli a teda nemusite byt ani manzelia...chyba ti taky pruser do zivota???
Ja len toľko, že nefandi si že na teba žiarli. Jemu je iba jasné kde sú hranice tvojich zábran 😂 Vie to z prvej ruky 🤣 Veď mu na teba stačí “urobiť oči” a má čo potrebuje 👍
Ked ty ho vlastne vobec nepoznas, stacia ti tie kratke chvilky. Ibaze za tie chvilky je fajn (kto by nebol) a tym padom nemas dovod sa odmotat... To mas taky zacarovany kruh.
Tu ti pomoze naozaj len pevna vola. Ak to vobec naozaj chces.
@vikiki29 No ešte sa zasmej 🙂
Neverila by som mu.
Asi budem hrať na tomto fóre diablovho advokáta, no chcem podotknúť že i keď často takto chlapi klamú, zavádzajú a hovoria ako je to doma zlé, ako spolu so ženou nespia atď, treba si uvedomiť že bez vetra sa ani lístok nepohne a sú prípady kedy sú skutočne tí chlapi doma nešťastní nie až tak vlastnou vinou a riešia to takto. Manželstvá bez sexu sú bežnejšie než by sa zdalo, sú na to aj sociologické výskumy. A názor typu najprv vyriešiť jeden vzťah (zanechať ho) a potom riešiť iný je v dlhodobom manželstve skôr idealistická predstava než reálna možnosť.
Takže i keď to nie je morálne správne konanie, podvody ubližujú a lámu srdcia, nesúďme kým nepoznáme všetky súvislosti a reálny stav. (pre zachovanie vlastného duševného zdravia nebudem čítať reakcie na tento môj príspevok).
mila autorka, ak to chces naozaj ukoncit, jednoducho sa musis rozhodnut a nasledne aj dodrzat a nenechat sa oklamat jeho smutnymi ocami. Kedze stale vahas, pravdepodobne nie si na 100% presvedcena a staci ti to malo, co ti dava. Na druhej strane sa ozyva svedomie? Naozaj ina zazracna rada neexistuje - musis byt dosledna v svojom rozhodnuti. Koniec a bodka.
Boze, stale zas a znova tie iste karelaby sa tlacia milenkam do hlavy, a sproste, vzdy im to zhltnu aj s navijakom...ani sa im necudujem, ze si nepotrebuju aspon trochu dat namahy na ine argumenty, ked im to vsetko zeriete. To je jak cez kopirak.
Mila autorka. GARANTUJEM ti, ze spolu spia. Ze nehodla nic menit na svojom stave "zenaty" .Viac dodat netreba.
@lubkavargova1 Nevykopne, lebo byt je jeho, nadobudol ho pred svadbou, takže žena naňho nemá nárok. Ale o to nejde, nemá to budúcnosť, ja to viem, len mi je s ním dobre ako mi snáď nikdy s nikým nebolo a to je si dôvod, pre ktorý sa ho neviem vzdať aj keď rozum hovorí ukončí to.
Prepac, budem uprimna. Ale si riadne sprosta...nezabudni sa potom lutovat a ako ta nikto nechape.
Len aby si nezakladala temu milenec ma posiela na potrat. Ach boze takto si nevazit samu seba. To ti fakt ku stastiu staci len chlapovi rozkrocit nohy a vyprevadit ho domov za manzelkou a detmi. Nezabudni karma je zdarma
mam pocit, ze sa tu v poslednej dobe roztrhlo vrece s tymito rohozkami. boha ja uz neviem ako zle na tom musi zena byt, aby isla zo zenatym. fuj hnus fakt.
@cherrystone presne toto som písala v inom príspevku...každý deň minimálne 1 takáto chudera sem napíše, asi dúfajú, že sa v tom spoznajú ich ženy a zíslajú tých žobrakov pre seba
@ajdika Iróniou je, že tento sa ani nemusí nejak extra snažiť vo vymýšľaní kalerábov (u tých ľahších to ide aj bez). Stačí mu “urobiť oči” 🤣 a sám povedal, že pokiaľ bude autorka robiť matrac jemu, tak je to Ok a keď si na to nájde iného, bude to tiež Ok. Hlavne že ona je “vysoko nad vecou” 🤣

@lubkavargova1 ale autorka chce radu ako z toho von..nie moralizovanie..každá velmi dobre vieme ako to je