icon

Ako si užiť sex s malým penisom?

rumbagula
22. apr 2024

Ahojte,kocky.
Chcela by som sa poradiť s takou chulostivou záležitosťou.
Po dlhých rokoch sme sa dali dokopy s kamarátom. Prišlo k sexu...a ja som zistila zrejme dôvod toho,prečo bol celé roky sám.. má malý penis (a navyše obriezku). Neviem si s tým dať rady, už len tá obriezka je pri ručnej práci iná...a celkovo ten prvý sex dopadol dosť fiaskom. Vôbec som ho v sebe necítila, pri polohe na koníka som musela dávať veľký pozor, lebo sa stále kĺzal zo mňa von.. navyše má väčšie bruško a to už je ozaj zlá kombinacia.. dá sa s tým niečo robiť? Viete mi,prosím,poradiť, nejaké tipy na polohy alebo čokoľvek, aby sme si to obaja užili? Rozchádzať sa s ním kvôli tomu nemienim. Ďakujem ❤️

damira90
23. apr 2024

@danniiee8 no jasne zamma keď ma ruky šikovné. Kašľať nato ale každá sme iná. Ale veľký je grc hlavne všetko "rozbije" slušne povedané a môže pobolievat. A potom dva dni sa stávalo dávno že aj bolelo. A potom zas bolelo. Nemám to rada tak ja som asi jediná co vníma že s mega sa nedá robiť veľa poloh a tak. 🙂

dzt
23. apr 2024

Baby prosim vás, prirovnajte to k nejakej veci. Ja si nedokážem predstaviť, že má niekto až taký maly pipik ako opisujete 🙊😂 je možné že ma niekto v kludnom stave 5cm? Neverím

zuzanka.zuzu
23. apr 2024

@fido69 myslíš ten anál? no tak ak má penis hrubý a dlhý ako prst, tak s tým by som problém nemala asi ani ja 😂 hoci toto ma vôbec nerajcuje

belasy_motylik
23. apr 2024

@fido69 neviem koľko si ty už videl penisov starších, resp. starých mužov, ja oveľa viac ako by som chcela (zdr. sestra, nie prostitútka so zameraním na staršiu klientelu 😄) a musím ťa sklamať, áno, penisy sa vekom často zmenšujú a vo vysokom veku dosť rapídne a radikálne a závesný aparát semenníkov sa uvoľňuje, takže finálny vzhľad ty asi netreba viac líčiť, ale tak jednoducho je to fyziologický proces starnutia a u každého pohlavia iný 🙂
Čím odpovedám aj @babulkomale na otázku 😀

zuzanka.zuzu
23. apr 2024

@dzt a nie je ti jedno koľko má v kludnom stave? dôležitý je iný stav 😂

fido69
23. apr 2024

@zuzanka.zuzu Áno myslel som na anál s malým penisom. To je ako prstík v zadočku. Praktická žena. Mňa by to nenapadlo. 😉

dzt
23. apr 2024

@zuzanka.zuzu no, o 20cm sa bohužiaľ určite nezväčší 😂

babulkomale
23. apr 2024

@belasy_motylik ďakujem, budem sa držať zajacov 😂

enmery
Autor odpoveď zmazal
danniiee8
23. apr 2024

@belasy_motylik koľko sa nás tu stretlo zdravotných sestier 😅 ale mám rovnaké pocity z toho. Tak ako ženám ovisaju prsia, tak mužom vekom ovisaju 🥚🥚 a zmrstuju sa penisy. Nič pekné, ako študentka som nenávidela ten pohľad 😅

belasy_motylik
23. apr 2024

@danniiee8 ja som bola hlavne zúfalá z toho, že mám dať bažanta a 🐦 nikde 😆

danniiee8
23. apr 2024

@belasy_motylik ani jehovor, to je moja nočná mora 🤣🤣

mimka1402
23. apr 2024

@dzt Aj menej 🙈 Sú žiaľ muži takíto. Zažila som si obe extrémy. Aj taký malý ah veľký no s malým.. Bolo viac skúseností a niekde to bola fakt o ničom kde som nevedela či niečo prebieha a potom tiež ďalší kde chlap bol brutálne sexi, vyšportovany, ale sebavedomie nízke kvôli tomuto. Inej by to vadilo. Ironicky bol to jediný muž s ktorým mávam viac orgazmov, bez použitia “iných vecí” ako jeho samotného, nerozumiem ako to je možné ale očividne sme zapadli do seba a funguje to i napriek tomu. Ale je pravda že tu som bola zaskočena ako sa to dokáže zväčšiť hoc ani potom nebýva to 20cm, tak ci tak ma to dokáže prekvapiť.😀

A v minulosti práveže muži s malými boli najviac sebavedomý a kk...ti v iných sférach a svoj malý úd si vynahradili inak. Až tento je z toho sklamaný ale o to viac mal snahu a vychádza mu to.😀

huxy
23. apr 2024

@danniiee8 ja nikdy nezabudnem na pohľad počas praxe, keď sa starý chlap postavil z postele (tvárou odo mňa preč), a na posteli mu zostali visieť 🥚🥚 🙊🙈

fido69
23. apr 2024

@huxy @danniiee8
Dievčatá stačilo. Na toto máme ešte nejaký čas... 😉

danniiee8
23. apr 2024

@fido69 pokiaľ je číslo v tvojom nicku tvoj ročník narodenia, už ti ho možno veľa neostáva (skúsenosti, čo ti poviem 🤣)

belasy_motylik
23. apr 2024

@danniiee8 tak to bol iný odpal 😂

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
harrisson
23. apr 2024

Ale keby chlap napísal ze ci sa ma so ženou rozísť kvôli vyjazdenej vagine tak ho ukamenujete 🤔

mimka1402
23. apr 2024

@harrisson vyjazdena vagina je mýtus. 😉 to len muži si vymysleli niečo ako zakryť ze majú malé pipiky.

babulkomale
23. apr 2024

@harrisson to su take kecy neskusenych. Vagina je sval a cim viac sa pouziva, tym viac sa posilnuje. Da sa trenovat, cvicit, robit s nim kadejake divy, rovnako ako s bicepsom.

babulkomale
23. apr 2024

@mimka1402 aspon vieme, aky druh muzov siri myty o vyjazdenych vaginach 🤭😃

belasy_motylik
23. apr 2024

@harrisson
@babulkomale možno sú tenké penisy tiež vyjazdené, ako ✏️ po mnohých strúhaniach 😄

domkakvet
23. apr 2024

@nivea777 tiez pravda.

enmery
Autor odpoveď zmazal
mimka1402
23. apr 2024

@babulkomale Od puberty každý muž keď chcel uraziť ženy používa toto.😀. Pritom sa nemení a vdakabohu sa vie často dokonalo zregenerovať... Ale zo skúseností o tých s malými som písala vyššie a presne takéto nárativy prevládali, až kým nezistíš, že chyba je inde než u ženy... Hups

babulkomale
23. apr 2024

@belasy_motylik 😂😂😂👍 chceli by byť, ale nie je s kým strúhať 🤷

nivea777
23. apr 2024

@enmery ale dá 🤣 pokiaľ je ako diaľnica

enmery
Autor odpoveď zmazal
1danuska
24. apr 2024

@nivea777 tie ako diaľnica ani nezarastajú🤣veď diaľnica je čistá🤣