Ako si užiť sex s malým penisom?
Ahojte,kocky.
Chcela by som sa poradiť s takou chulostivou záležitosťou.
Po dlhých rokoch sme sa dali dokopy s kamarátom. Prišlo k sexu...a ja som zistila zrejme dôvod toho,prečo bol celé roky sám.. má malý penis (a navyše obriezku). Neviem si s tým dať rady, už len tá obriezka je pri ručnej práci iná...a celkovo ten prvý sex dopadol dosť fiaskom. Vôbec som ho v sebe necítila, pri polohe na koníka som musela dávať veľký pozor, lebo sa stále kĺzal zo mňa von.. navyše má väčšie bruško a to už je ozaj zlá kombinacia.. dá sa s tým niečo robiť? Viete mi,prosím,poradiť, nejaké tipy na polohy alebo čokoľvek, aby sme si to obaja užili? Rozchádzať sa s ním kvôli tomu nemienim. Ďakujem ❤️
@rumbagula ako sa hovorí aj malý šašo urobí divadlo, ale stále je to len malý šašo...tiež som si myslela niekedy dávno ,,za mlada,, že to bude ok. No keď padli ružové okuliare tak som to videla inak a našlo si to co vyhovovalo
@rumbagula ja možno bude mať inú otázku, ale "čo je to" malý penis? To ma 2 cm aj pri plnej erekcii? Alebo ho bez erekcie ani nevidno?
Je to fakt len zvedavosť,
Lebo skutočne si neviem toto predstaviť, akože ok, reálne (myslím tým styk) som mala vrátane manžela len 2 partnerov, ale inak som z profesie zdravotná sestra, a nahých mužov som videla ozaj veľa, pri rôznych vyšetreniach, pomoci s hygienou a podobne. A fakt ani jeden z nich nemal "tam" miničervika, proste normálne vybavený (a to v kludovom stave)
Takže naozaj neviem, ako vyzerá "malý penis"
Tak pokiaľ ťa nezačne uspokojovať orálne alebo inak tak penisom to nedá. Mala som partnera z malým penisom ale bolo to celé zle... ja viem že zato nemôžu ale bohužiaľ keď to v sexe neklape 😏časom budeš aj tak hľadať inde.
@rumbagula otazka je co je pre teba maly penis? Moj muz ked som s nim zacala chodit tiez som bola v tom, ze maly penis plus to brucho no nebolo to 2x prijemne. Schudol z 130 kil na 80 a vidiet obrovsky rozdiel ( na nom to az tak vidiet nebolo lebo je vysoky), ale sex je uplne iny. My sme zo zaciatku pouzivali aj nadstavce a dost to pomohlo. Ja osobne som velmi spokojna. Uspokoji ma lepsie ako ex
90% chlapov má priemerný penis, aj tí ktorí si myslia že ho majú malý, aj tí ktorí si myslia že ho majú väčší 😀 problém je zvyšných 10% ktorí ho majú fakt malý alebo fakt veľký. je to oničom, hlavne vekom kedy si začnú ženy viac sex užívať 😎 láska je pekná ale tá môže byť aj s mužom s priemerným penisom 😉 ja ten rozchod teda radím. o 20 rokov (i keď sa ti to teraz zdá nereálne ďaleko) pochopíš... kamošky hovorili ☺️
@googwife da sa s tym zmierit, ze uz nikdy nebudes uspokojena penisom? Oralne by ma to asi rychlo omrzelo 🤷
PS: tento ťa aspoň nebude musieť dlho presviedčať že ho má dosť malý na to aby si mu dovolila anál 🙊
@jaskolka ja mám teda malú dlaň, ale pri ručnej práci mu ho celého schovam do ruky. Ako reálne som si nevedela dať rady ani s tým, ako to mám robiť rukou, keď je tak malý a navyše bez predložky. Oral.... No jeho neuspokojim,lebo jednoducho hlbšie nedôjde...
Akože je to len môj 2.partner za život, takže veľa porovnávať neviem. Myslela som si,že môj 1.partner je priemernej veľkosti, ale teda to, čo mal on v kludovom stave, to má môj 2.partner v stoporenom.
@modrykolibrik inak toto môže byť.. on ma tak 2 metre a 115kg,.. takže v spojení váha, obriezka, to vyzerá ešte horšie než reálne je..ďakujem za komentar
@huxy ako samozrejme nehovorím o mužoch "v rokoch" ci ťažko chorých ležiacich a podobne, to nie. Tam už hrá rolu aj vek, a aj zdravotný stav určite.
Myslela som skrátka bežných mladých mužov, pripadne stredný vek, ktorí šli trebárs na vyšetrenia konečníka, čreva, alebo po úrazoch, operácii na chirurgii a podobne.
@rumbagula aj prsty má krátke?
Je mi ho luto...zazila som chvalabohu len jedneho partnera s fakt malym, ale on bol cely maly 😃
Som dufala ze to bude paradox, ze bude z tych malych, co maju velkych, ale nie.
V stave akcie mal tak 10 cm a bol tenky ako moj malicek. Ja som velmi vysoka a mam dlhe klavirne prsty, takze velmi vtipny zazitok 😃
Kazdopadne osud mi doprial aj skutocne velmi uspokojive rozmery, dokonca jeden az vysoky nadpriemer, parada, spominam dodnes.
@jaskolka penisy sa vekom zmensuju? Tak ako telo sa scvrkava ci este inym mechanizmom? Pytam sa, lebo nikdy som nemala starsieho partnera.
@jaskolka
@babulkomale toto je dobrá otázka, fakt sa časom zmenšujú?to zaujíma aj mňa. Moj súčasný partner je starší, má po 50tke.
Ja som niekde pocula, ze chlapovi po 30ke ubuda z penisu 1 cm. A potom pravidelne po dalsich rokoch. A taktiez vraj, ked ma chlap velke brucho, teda ten tuk tam, co sa hromadi a tiez na pahorku nad penisom, ze ten penis nejako stahuje a skracuje sa jeho dlzka.
@mikadooo to som mala vediet pri byvalom, kebyze mu poviem, ze sa mu zmensi, ked nebude aktivny, mozno by sa snazil viac 😄
@rumbagula no, tak ti poviem. maly penis je problem, nech to už znie akokoľvek, v tomto by som bola sebecká, lebo dobrý sex s milovaným človekom je predčasné nebo. pre mna je to tak dôležitý element môjho života, ako jedlo či pitie. keby mal moj partner maly penis a zistim to na začiatku, ukončím to. samozrejme nebudem mu hovoriť "vieščo si zlaty chalan ale mas maleho finfidláka", ale nejak to zaobalim do nieoho ineho (nechcem vztah, nie som pripravená, blabla).
vztah dvoch ludí upevnuje dobré milovanie, a to s malým kašparem nezažiješ. a nie nie je to pravda, že sa da urobit s malym gasparkom velke divadlo, nedá ! 😀
@banderaska29 áno, ja viem,uvedomujem si to. Nemám vsak na to nechať ho kvôli veľkosti penisu 🤦. On tvrdí, že si myslí,že sa časom dokážeme zladiť, naučiť sa,čo máme radi a bude to lepšie. Ale veru som dosť skeptická,či sa to vôbec dá. Možno si bude myslieť,že to ja som neschopná a radšej nechá on mňa 🙈 to by som prežila asi oveľa ľahšie než by si mal myslieť,že sa s ním rozchádzam kvôli niečomu,čo nedokáže ovplyvniť. Veď chudák chlap...
Popravde som v riadnom šoku z toho,že taký mega chlap môže mať taketo malé vybavenie 🙄
@rumbagula ono je to inak paradox, ale už som videla aj väčšieho chlapa (nie tučného ale proste mohutného, vysokého), a tiež to nebolo nič moc. A to nebol 50-tnik, ani zďaleka. Ja viem, že za to nik nemôže, ako ani za to, ak má žena malé prsia. Ale je to na tebe, či vieš takto fungovať a dúfať, že on sa s tebou rozíde. Ja by som sa nedokázala tak pretvarovať a v podstate trpieť.
@huxy fungujeme zatiaľ na diaľku,takže je to o to "ľahšie", k tomu sexu často nedôjde.
Ja sa nijako nepretvarujem, je mi s ním dobre. Dám tomu šancu a časom sa uvidí..
Mňa len zaujímajú nejaké tipy, ako sa s tým naučiť aspoň trochu pracovať. Zaujímavé je,že mám pocit,že on si nemyslí,že je malý,resp.nevyzera,že by mal z toho nejaké mindraky 🤷
@rumbagula sú rôzne vankúše na sex, ktoré umožňujú hlbšie vniknutie. Tak možno to skúsiť, alebo potom aj hračky. Veď ten sex tvorí tak pár percent z dňa, dôležité je, že bude dobrý partner.
Dvoch mi takychto zivot privial do cesty a ani jeden nevedel o tom, ze je malý...a ani s jednym to neslo ani po case...tiež fajn chlapi, ale nedalo sa, chyba to...neviem na ktorej pozicii v rebricku hodnot mas sex, ale garantujem ti, ze laska uvädne...mozete spolu prezivat pekne chvile a aj si rozumieť ale to chilly bude chýbať...ale ved ty vies, uvidíte, v kazdom prípade poloha kde z nicoho sa stane nieco neexistuje, resp konci niekde pri priemernych číslach.
Ja som sa s takým malopenisovym rozišla. On si síce doteraz asi mysli ze kvôli malému penisu ale pravda bola taka ze to bolo jedno zakomplexovane egoisticke hovädo... a fetisista a uchylak😂
Ja som sa stretla s velkym , ale tak, ze som doslovne usla...a aj s malym, ze som si myslela kde je...za 9 mesiacou bol koniec a nikdy to nebolo ono...s manzelom pasujeme ako lego a je to dost dolezite aj po tejto stranke aby si bola spokojna ..ja si neviem predstavit cely zivot s takym mini a nemyslim, ze hocijaka technika to zmeni maly ostane maly

@rumbagula nech ta najprv uspokoji oralne. Som pocula ze muzi s malym penisom robia vela oralu.