icon

Ako si užívať intimitu bez pocitu trápnosti?

7. aug 2026

Ahojte prosím vás ako sa úplne uvoľniť a nemyslieť? Nebyť v hlave ale dovoliť si vnímať reakcie tela a tešiť sa z blízkosti? Ja mám vždy v sebe tie blbosti "čo ak". Alkohol na uvoľnenie mi neraďte nepijem a mám to prísne zakázané kvôli liekom ktoré beriem. Aj keď sú podmienky ideálne hlava stále šrotuje. Čo ak sa pocikám (niekedy ten blbý pocit proste je) čo ak si uprdnem nechtiac a nezadrzim to (ešte sa to nestalo ale mám z toho hrôzu) čo ak partnera pozvraciam (holt toto sa stalo 🙈🤦‍♀️ trápne pre oboch - bolo to s ex nie s týmto) čo ak dačo hocičo. Skutočne uvoľnená som len keď vezmem triptan od migrény (keď už bolesť ustupuje ale hlava je stále totálne otupená a som ako na drogách alebo ako po alkohole 🙈😄). Inakšie to neviem. Či je to večer alebo cez deň to je ešte horšie keď je úplne svetlo. Nejde o nízke sebavedomie. Cvičím a naozaj začínam úplne milovať svoje nohy aj zadok 😄🙈 hocikedy ich partnerovi len tak náhodne pošlem do sms a jeho to vždy poteší a vzrusi. Aj keď som úplne vzrušená neviem sa odviazať a veľmi sa kontrolujem (ok mám iste formy ocd ale veľa z nich racionalizaciou odznelo). Partnerovi som sa s tým samozrejme zdôverila. Jemu nič z toho nevadí veď o nič nejde podľa neho. Urobíme si srandu z toho a uvoľníme napätie aspoň tak to on tvrdí. Sme spolu 2 roky takže už dosť dlho na to aby som sa za ľudské veci hanbiť nemusela. S tým zvracaním je to úplne trápne pre mňa aj keď ma videl už zvracať 100x random kedykoľvek to na mňa príde (tiež diagnóza). Celé zle. Máme mať spolu pár dní dovolenky len pre seba takže asi viete na čo on hneď mysli ale mne už hlava ide svoje vopred 🤦‍♀️🙏 Ďakujem za každú radu

anonym_4eefa6
7. aug 2026

@anonym_autor že sa počas sexu pocuras alebo si prdnes, je podľa mňa menej pravdepodobné ako ze ta v mori pri kúpaní, popŕhli medúza. Akože fakt, pravdepodobnosť, že sa to stane je veľmi malá. Mysli racionálne a nenechaj si tými vtieravymi myšlienkami ničiť príjemné chvíle.

minenkaa
7. aug 2026

To sa jednoducho musíš len naučiť a len tak mimochodom ,telesne tekutiny ,sú pri sexe úplne normálne a nemáš sa za čo hanbiť ,proste je to telo a veci s tým súvisiace
Myslím,že tebe bude ešte veeelmi dlho trvať ,aby si sa tak moc uvoľnila a niečo pustila ,tak si užívaj každú minútu sexu ,ktorú máš

anonym_a7c685
Včera o 05:59

@anonym_autor mam OCD a za tvoj problem moze prave to...nemam obcesie v intimite ale princip je rovnaky. + sa zamysli ci ste v rodine nebrali intimitu ako strasne fuj. Moja mama to prezentovala ako hriech a fujha takze som prirodzene mala v mladosti zly rozbeh...jeden partner to zmenil, bol.mimoriadne schopny v tejto oblasti.

anonym_41f292
Včera o 06:03

@anonym_autor odporúčam vyhľadať odborníka, lebo toto nie je normálne.

anonym_0a5918
Včera o 08:37

@anonym_autor nemyslím si, že ti pomôžu nejakú rady od nás, skôr to vidím na odborníka pretože ty racionálne vieš kde je problém ale nevieš ho ovládať. Ak by si bola bez diagnóz, povedala by som že skrátka nemáš vhodného partnera, ale v tvojom prípade to naozaj bude chcieť asi terapie. Na začiatok len toľko, že áno, deje sa to. Prdla som si pri sexe a vieš čo? Absolútne nič sa nestalo, zasmiali sme sa a pokračovali v úžasnom sexe. Sex je na to, aby si si ho s partnerom užila naplno, nemáš riešiť či si prdneš alebo sa pocikáš, ja mám citlivý mechúr a keď to na mňa príde normálne si robíme pauzy aby som si došla na wc. Absolútne nič to nepokazí. Máš telo ako každý iný, partner ťa ľúbi a bude mu to jedno. Brzdí ťa len tvoja hlava.

pavol59
Dnes o 08:09
@anonym_4eefa6

@anonym_autor že sa počas sexu pocuras alebo si prdnes, je podľa mňa menej pravdepodobné ako ze ta v mori pri kúpaní, popŕhli medúza. Akože fakt, pravdepodobnosť, že sa to stane je veľmi malá. Mysli racionálne a nenechaj si tými vtieravymi myšlienkami ničiť príjemné chvíle.

@anonym_4eefa6 no mna by vzrusovalo keby sa mi zena pri sulozi pocurala

anonym_4eefa6
Dnes o 08:45
@pavol59

@anonym_4eefa6 no mna by vzrusovalo keby sa mi zena pri sulozi pocurala

@pavol59 ved jej to povedz, možno ti vyhovie.