icon

Ako skrátiť menštruáciu pred rande?

12. mar 2026

Ahojte, prosím o radu. Som uz pár rokov po rozvode, stretávam sa s jedným mužom..ideme mať naše rande a ja som dostala menštruáciu, blbé, ja viem, ešte sme spolu nemali sex ale ja by som už po toľkých rokoch aj rada. Máme sa radi, a není to nase prvé rande..nepíšte mi že on to pochopí, chc k sa spýtať či poznáte nejaké babské triky ako sa dá ovplyvniť aby menstruacia skončila skôr..mávam ju tak 7 dní, naše stretnutie je na štvrtý deň..pomoc

Strana
z2
anonym_6830e9
12. mar 2026

@anonym_autor to kolko mas rokov 15? Ved to nemoze byt realna tema pane boze. Bud si daj 3 dni pred menzesom norethisteron alebo nijak. Co mate ozaj 15? Ved mu povies, ze ta to mrzi ale mas menzes. Nemozte sa aj o tyzden neskor stretnut?

anonym_92c113
12. mar 2026

Povies normalne, ze si to dostala a ze hm hm az na buduce ...

autor
12. mar 2026

Som po 40, stretávame sa raz za mesiac a veľmi mi na tom záleží..takže ak nemate normálnu radu tak aspoň neosocujte

anonym_6830e9
12. mar 2026
@anonym_autor

Som po 40, stretávame sa raz za mesiac a veľmi mi na tom záleží..takže ak nemate normálnu radu tak aspoň neosocujte

@anonym_autor tak si daj 3 dni predtym norethisteron, nijak inac to nevyriesis. Ale kedze si uz menzes dostala, nic z tym neurobis, musi sa uz telo vycistit

autor
12. mar 2026
@anonym_6830e9

@anonym_autor tak si daj 3 dni predtym norethisteron, nijak inac to nevyriesis. Ale kedze si uz menzes dostala, nic z tym neurobis, musi sa uz telo vycistit

@anonym_6830e9 na to už je neskoro

anonym_6830e9
12. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak potom nic

anonym_6830e9
12. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor na buduce budes na to mysliet skor

crazy_cat_lady
12. mar 2026

Od veci, ale :D preco sa vidite len raz za mesiac?

autor
12. mar 2026
@anonym_6830e9

@anonym_autor na buduce budes na to mysliet skor

@anonym_6830e9 to sa nedá naplánovať, ja mávam veľmi nepravidelnú menštruáciu, ešte by som ju vôbec nemala mať preto sa pýtam či existuje nieco ako skrátiť dobu menstruacie ak už zacala

autor
12. mar 2026
@crazy_cat_lady

Od veci, ale :D preco sa vidite len raz za mesiac?

@crazy_cat_lady lebo bývame ďaleko od seba a práca nám neumoznuje vidieť sa častejšie, ťažko sa nám hľadá spoločný voľný termin

anonym_6a9abb
12. mar 2026

na 4 den menstracie je to uz v pohode, ale ak uz ocakavate tento level intimnosti mala by si byt oboznamena ako to on berie, urcite to nebude brat tragicky

anonym_ebc92c
12. mar 2026

S človekom ktorého vidím raz za mesiac by som sex nemala, takto môže naťahovať každú

osky
12. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor prepac,ale neni to prve rande a este ste spolu nespali.
Preco chces s nim spat prave teraz, ked budes mat MS????
Skocite po sebe nabuduce...
To uz jeden mesiac nevydrzis???

anonym_92c113
12. mar 2026

Takze kamarat s vyhodami na dialku. To vies, ze ak sa vidite raz za mesiac, ze ti hodinky tikaju, nemladnes a cas bezi, ktory by si mohla travit s niekym vhodnejsim a vidiet sa castejsie?

anonym_f6bc17
12. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale co je normalna rada v tomto pripade? Ak mas po 40, tak uz mas vediet, ze to bez hormonov nejde (aby sa celkovo oddialil) a snad aj sama vies, ze skor ukoncit menzes, no ani zdravotne by to nebolo dobre, ked sa maternica nie dobre vycisti. Tu sa neda moc spekulivat, ani inak "dobre radit".

jaskolka
12. mar 2026

No nijako sa skrátiť to nedá...buď mu to normálne povieš,že máš svoje dni a teda nabudúce alebo skrátka "pôjdete na červenu".
Čo iné chces počuť? Žiadne babské rady nefungujú,menzes sa dá len posunúť pomocou hormónov,aj to potrebuješ predpis od lekára.

januska12323
12. mar 2026

Vyspíš sa s ním o mesiac ak ti to zase nevyjde presne načas.

anonym_0b1a38
12. mar 2026

Je ti jasne, ze mozete mat sex aj pocas MS, ze? Ano na "prvy krat spolu" ziadne terno, ale ako keby pri tej miere nadrzanosti to prvy raz spolu trvalo dlhsie, ako par minut😅

sweet20
12. mar 2026

Ach jaj, a to som myslela po prečítani, že to pise pubertiačka a nie dospelá žena. 😀

anonym_492640
12. mar 2026

@anonym_autor sex a vyššie davky vitamínu C.

monro
12. mar 2026

Ak teda nechceš "ísť na červenú", budete to musieť odložiť.

anonym_34e064
12. mar 2026

@anonym_autor a co mate 15 rokov? Si snaď dospela žena nie ? .. menstruacia sa neda skratit, a ty mozes rande posunuť na iný termin bohuzial

autor
12. mar 2026

Bože ženy, akože nemusíte sa za každú cenu vyjadriť..z 20 komentárov iba jedna jediná naozaj zmysluplná rada a odpoveď na moju otázku..ja sa nepýtam čo si o tom myslíte..tiež sa neviete vžiť so človeka čo žil 20 rokov iba s jedným mužom a snaží sa začať niečo nové ..a možno sa cítim ako keby som mala 15 rokov že sa toto musím pýtať lebo doteraz som to našťastie nikdy riešiť nemusela..presne som myslela rady tipu napr.vyssia dávka vitamínu c , alebo niečo podobné ale nie sa starať prečo to chcem práve teraz..no lebo chcem..fakt jeden jediný zmysluplný komentár. Ďakujem

hefo
12. mar 2026

No pokiaľ niečo verejne napíšeš, musíš počítať s tým, že to zas niekto môže verejne okomentovať.

autor
12. mar 2026
@hefo

No pokiaľ niečo verejne napíšeš, musíš počítať s tým, že to zas niekto môže verejne okomentovať.

@hefo keď sa opýtas nejakú otázku , očakávas relevantnú odpoved aj keď sa niekomu otázka môže zdať divná - tak sa k tomu nevyjadrim ak nemám nieco k veci, nie že cudzí ľudia začnú riešiť ako a prečo..prídeš si po radu tak dúfas že ti odpíše niekto kto má skusenost..keď prídeš do lekárne pýtať si radu nemusíš opísať celozivotne skúsenosti a lekárnička na teba nespustí a prečo to chcete teraz riešiť? To si nemôžete nájsť iný termín alebo niekoho kto býva bližšie? Aj ty úplne vyzeráš že si klikol na túto tému lebo určite vieš poradiť 🙄

anonym_73c5a5
12. mar 2026

@anonym_autor tak aspon pofajcis 😋

anonym_678beb
12. mar 2026

@anonym_autor 🤦🏻‍♀️ nech ťa dá aj cez menzes!!!

anonym_bca6a6
12. mar 2026

@anonym_autor toto sa vazne pyta 40 rocna zena🤣🤣

marca12
12. mar 2026

Bohuzial,nic nepomoze skratit menstruaciu. Volakedy som skusala kadejake babske recepty,ale nezabera nic.

ivicatolic
13. mar 2026

@anonym_autor nespravíš nič, a možno to bude niečo dobré....

Strana
z2