Ako spracovať manžela?
Ahojte ako "spracuvavate" manželov keď chcete niekam večer vypadnúť do mesta zabaviť sa s kamoškami či na kávičku na 2-3hoďky a potrebujete aby ostal doma s deťmi? 🤣 Ten môj sa vždy oduva ako keby som neviem čo šla robiť s nimi 🤣
@makakova a ty sa snad musis pytat muza, ci mozes ist von???
@makakova nie som hrdinka, ale takto to ozaj u nas funguje.
@makakova Co je hrdinske na tom ze mame manzelov normalnych chlapov?
Ci to je nieco na vysmech alebo hanbu?
Trendom je drzat hubu a krok, vyzit z rodicaku, doma sa zodrat, muz nehne ani prstom a o deti sa nestara...? Toto je v poriadku takto to ma byt?
A kto ma normalne manzelstvo a normalneho muza tak to je nieco nenormalne?
@veronikaszabova nie, prečo?
Oznámim a idem 😉
@makakova ked si to tak napisala
Toto je v prdeli aby sa dospeli chlap osopoval ze ma byt s vlastnymi detmi a ty si si pytala dovolenie ako male decko 👀
Ak sa oduje ale postará, nerieš. Môj sa oduva na pratanie kuchyne,ale vždy poprace,aj keď zduty a plno reči okolo toho. Jedným uchom dnu,druhým von. Ale k sa oduje a nepostara, tak mu povedz že nech zaplatí opatrovateľku no.
Ale o deti sa postara, len musí vedieť skôr že kedy presne ,aby si to vedel zariadiť z práce a tak. (Ale ja popri dvoch malých deťoch ani nemám chuť niekde chodiť, chcem len pokoj doma a čítať si lebo niečo iné robiť, tak on sa s nimi hra a j mám pokoj. Síce mu utečú dakedy za mnou ale to nevadí. A kamošky zas chodili väčšinou cez deň,keď pracoval,tak to som musela s deťmi vybaviť.) A aj ja ho pustím, neriešim,lebo viem sa naňho spoľahnút že príde ok domov, a tak.
@makakova A to mame napisat, ze sa tiez musime pytat, aby sme tie nesvojpravne nenasrali? Chcela, aby sme napisali, ako to robime my. Tak nebudem pisat, ako to robi niekto druhy.
Môj je taký, že síce neskáče meter dvadsať, ak mu poviem, že chcem niekam ísť, ale postará sa, nie je problém ☺️... Akože cez deň v pohode, horšie to je, ak chcem ísť večer von, to býva s frflanim a vždy mi s dcérou nezabudnú zavolať, nech sa ponáhľam 🤦♀️
Raz sa stalo, že ma nepustil von s kamarátkou na víno... Vtedy ma nas.al a pár dní sme mali tichú domácnosť heh...
Takže určite je fajn sa dopredu dohodnúť a hlavne, ani jeden ani druhý by to s "flákaním" nemal preháňať 😄 nech je to spravodlivé 👍
@emasss111 ako to, ze ta nepustil? Tomuto nerozumiem, co ta ma on co pustat? Co si vo vazeni?
@emasss111 nepustil? Co ta doma priviazal?
Normalne mu poviem ze idem von..teraz v sobotu idem dokonca s kamaratom zo ZS
@onedaynick
@veronikaszabova omg, netreba to brať doslova, že ma zviazal a nemohla som sa pohnúť 🤦♀️
Len jednoducho tam niečo mal a mne sa s ním nechcelo hádať, tak reku fajn a pár dní som sa s ním nebavila, aby vedel, že ma nahneval 🤭
Nech sa duje a co? Aj moj je taky, ze nie je nadseny, ale vedia to vopred, malokedy volam, ze ci mozem ostat, ci nieco nema kvoli comu musim byt skoro doma. Spontanne akcie su vyslovene sporadicke. Ako..jasne, ze potom si robi vzdy srandu, ze ake to bolo a aky je, ale viem, ze to je len jeho podpichovacka. A nemysli to vazne.
nespracovam. Oznamujem. Resp. Zapisem do zdielaneho kalendara a je informovany. Hadam ho nebudem prosit, aby bol s vlastnymi detmi 🤦🏼♀️
toto planujem dopredu. zapisem do kalendara. oznamim tyzden dopredu. nedebatujem o tom ( lebo je to malokedy a on vie, ze mi je to vzacne)
@beata110 to snad nemyslis vazne, ze aby ta muz "pustil von", musis ho vyfajcit 🤷 ja neviem, v nasom vztahu sme rovnopravni, ja som uz takmer 20 rokov doapela osoba, rozhodujem sama za seba, nebudem sa nikoho pytat, oznamim a idem.
Normalne mu to poviem 🤷♀️ vie sa komplet postarat o deti a aj o domacnost. Samozrejmost je, ze obaja berieme ohlad na uz dohodnute terminy a pracovne povinnosti. Nerobime si navzajom naprieky, snazime sa vzdy dohodnut a najst kompromis.
Napriklad zajtra som ja cely den na kongrese, chcela som povodne zostat 2 dni, ale muz dostal pozvanie na sobotu na polovacku. Tak sme spravili kompromis a vratim sa uz zajtra vecer aby mohol ist on v sobotu.
@lindusss2016 to bolo myslene zo srandy asi si nepochopila srandu...idem si bez toho aby som si pytala povolenie a on tiez sme spolu 18 rokov😊
To je super manzel ked sa zduva.su to aj jeho deti. Ja chodim pravidelne , sme seberovni

Bože samé hrdinky s dokonalými manželmi amsa tu zas stretli.. čo len oznámia a idú ..
😀