icon

Ako spracovať manžela?

10. nov 2022

Ahojte ako "spracuvavate" manželov keď chcete niekam večer vypadnúť do mesta zabaviť sa s kamoškami či na kávičku na 2-3hoďky a potrebujete aby ostal doma s deťmi? 🤣 Ten môj sa vždy oduva ako keby som neviem čo šla robiť s nimi 🤣

makakova
10. nov 2022

Bože samé hrdinky s dokonalými manželmi amsa tu zas stretli.. čo len oznámia a idú ..
😀

veronikaszabova
10. nov 2022

@makakova a ty sa snad musis pytat muza, ci mozes ist von???

onedaynick
10. nov 2022

@makakova nie som hrdinka, ale takto to ozaj u nas funguje.

nafka0483
10. nov 2022

@makakova Co je hrdinske na tom ze mame manzelov normalnych chlapov?

Ci to je nieco na vysmech alebo hanbu?
Trendom je drzat hubu a krok, vyzit z rodicaku, doma sa zodrat, muz nehne ani prstom a o deti sa nestara...? Toto je v poriadku takto to ma byt?

A kto ma normalne manzelstvo a normalneho muza tak to je nieco nenormalne?

makakova
10. nov 2022

@veronikaszabova nie, prečo?

deniska14
10. nov 2022

Oznámim a idem 😉

veronikaszabova
10. nov 2022

@makakova ked si to tak napisala

ivik4
10. nov 2022

Toto je v prdeli aby sa dospeli chlap osopoval ze ma byt s vlastnymi detmi a ty si si pytala dovolenie ako male decko 👀

viestta
10. nov 2022

@makakova áno, oznámim, dohodnem sa kto bude varovať a idem. Co som nesvojprávna aby som si pýtala povolenie? Aj chlap robí rovnako. Co ho mam púšťať ako malé decko?

makakova
10. nov 2022

@nafka0483 prečo ides do takéto extrému? Este si zabudla dodať ze dostane par faciek 😍

evica17
10. nov 2022

Ak sa oduje ale postará, nerieš. Môj sa oduva na pratanie kuchyne,ale vždy poprace,aj keď zduty a plno reči okolo toho. Jedným uchom dnu,druhým von. Ale k sa oduje a nepostara, tak mu povedz že nech zaplatí opatrovateľku no.
Ale o deti sa postara, len musí vedieť skôr že kedy presne ,aby si to vedel zariadiť z práce a tak. (Ale ja popri dvoch malých deťoch ani nemám chuť niekde chodiť, chcem len pokoj doma a čítať si lebo niečo iné robiť, tak on sa s nimi hra a j mám pokoj. Síce mu utečú dakedy za mnou ale to nevadí. A kamošky zas chodili väčšinou cez deň,keď pracoval,tak to som musela s deťmi vybaviť.) A aj ja ho pustím, neriešim,lebo viem sa naňho spoľahnút že príde ok domov, a tak.

nafka0483
10. nov 2022

@makakova Tak potom? Co je hrdinske na tom ze oznamim ze som dohodnuta s kamoskou a idem prec?

Co sa mam pytat ci mozem?

viestta
10. nov 2022

@makakova a u vás to je ako? Len tak pre zaujímavosť.

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2022

@makakova A to mame napisat, ze sa tiez musime pytat, aby sme tie nesvojpravne nenasrali? Chcela, aby sme napisali, ako to robime my. Tak nebudem pisat, ako to robi niekto druhy.

emasss111
10. nov 2022

Môj je taký, že síce neskáče meter dvadsať, ak mu poviem, že chcem niekam ísť, ale postará sa, nie je problém ☺️... Akože cez deň v pohode, horšie to je, ak chcem ísť večer von, to býva s frflanim a vždy mi s dcérou nezabudnú zavolať, nech sa ponáhľam 🤦‍♀️
Raz sa stalo, že ma nepustil von s kamarátkou na víno... Vtedy ma nas.al a pár dní sme mali tichú domácnosť heh...
Takže určite je fajn sa dopredu dohodnúť a hlavne, ani jeden ani druhý by to s "flákaním" nemal preháňať 😄 nech je to spravodlivé 👍

onedaynick
10. nov 2022

@emasss111 ako to, ze ta nepustil? Tomuto nerozumiem, co ta ma on co pustat? Co si vo vazeni?

veronikaszabova
10. nov 2022

@emasss111 nepustil? Co ta doma priviazal?

rachel36a
10. nov 2022

Normalne mu poviem ze idem von..teraz v sobotu idem dokonca s kamaratom zo ZS

emasss111
10. nov 2022

@onedaynick
@veronikaszabova omg, netreba to brať doslova, že ma zviazal a nemohla som sa pohnúť 🤦‍♀️
Len jednoducho tam niečo mal a mne sa s ním nechcelo hádať, tak reku fajn a pár dní som sa s ním nebavila, aby vedel, že ma nahneval 🤭

viestta
10. nov 2022

@emasss111 no ale keď mal iný program, o ktorom si vedela kde je problém? Kto prvý oznámi, ten ide. Ci?

siska53
10. nov 2022

Nech sa duje a co? Aj moj je taky, ze nie je nadseny, ale vedia to vopred, malokedy volam, ze ci mozem ostat, ci nieco nema kvoli comu musim byt skoro doma. Spontanne akcie su vyslovene sporadicke. Ako..jasne, ze potom si robi vzdy srandu, ze ake to bolo a aky je, ale viem, ze to je len jeho podpichovacka. A nemysli to vazne.

madeline1
10. nov 2022

@wheel😁to bolo take dvojzmyselne, ale pobavilo...ale samozrejme ze treba mu to povedat/oznamit.

emasss111
10. nov 2022

@viestta veď to že nevedela, v tom bol problém 🙃 ale stalo sa takéto niečo len raz, takže nerobím z toho tragédiu 😄

mrva
10. nov 2022

nespracovam. Oznamujem. Resp. Zapisem do zdielaneho kalendara a je informovany. Hadam ho nebudem prosit, aby bol s vlastnymi detmi 🤦🏼‍♀️

lija22
10. nov 2022

toto planujem dopredu. zapisem do kalendara. oznamim tyzden dopredu. nedebatujem o tom ( lebo je to malokedy a on vie, ze mi je to vzacne)

lindusss2016
10. nov 2022

@beata110 to snad nemyslis vazne, ze aby ta muz "pustil von", musis ho vyfajcit 🤷 ja neviem, v nasom vztahu sme rovnopravni, ja som uz takmer 20 rokov doapela osoba, rozhodujem sama za seba, nebudem sa nikoho pytat, oznamim a idem.

annalena
10. nov 2022

Normalne mu to poviem 🤷‍♀️ vie sa komplet postarat o deti a aj o domacnost. Samozrejmost je, ze obaja berieme ohlad na uz dohodnute terminy a pracovne povinnosti. Nerobime si navzajom naprieky, snazime sa vzdy dohodnut a najst kompromis.
Napriklad zajtra som ja cely den na kongrese, chcela som povodne zostat 2 dni, ale muz dostal pozvanie na sobotu na polovacku. Tak sme spravili kompromis a vratim sa uz zajtra vecer aby mohol ist on v sobotu.

beata110
10. nov 2022

@lindusss2016 to bolo myslene zo srandy asi si nepochopila srandu...idem si bez toho aby som si pytala povolenie a on tiez sme spolu 18 rokov😊

chiara189
10. nov 2022

To je super manzel ked sa zduva.su to aj jeho deti. Ja chodim pravidelne , sme seberovni

aurora33
11. nov 2022

@makakova tvoj sa tiež odsúva ako autorkin?