icon

Ako správne postupovať pri tvrdom sexe bez romantiky?

12. dec 2025

Hanbim sa ale neviem ako postupovat. Pisem si s jednou zenou. Jecz ineho mesta. Piseme si kazdy vecer a boli sme aj par krat von prechadzka kava a raz vecer po drinku v starom parku. Ked si piseme o sexe povie ze to ma rada ked si ju chlap zdrapi a surovo si ju vezme. Ma rada pri sexe tahanie za vlasy. A tu je problem. Ja si to ani neviem predstavit co je este normalne a co uz hrube zaobchadzanie. Surovo si ju vziat? To uz mi pride ako znasilnenie. Ked sme si pisali povedala ze som mal sancu ale moja chyba ze som ju nevyuzil. Ona neurobi ziaden naznak ani prvy krok ale v spravach je hrdinka ze som mohol ze som mal sancu. zrejme ju coskoro.prestanem bavit lebo uz nepise kazdy vecer a je toho menej. Nepotrebujem radu zabudni to pride aj samo. Potrebujem citat co je normalne ako sa zachovat. Mate skusenosti ako ste postupovali ak ste boli na rande kde neslo o romantiku. Stretnut sa este asi stretnene zatial chce len co si mozem dovolit aby to bolo este ok? prosim o radu niekoho kto ma skusenost s takym tvrdym sexom bez romantiky.

autor
12. dec 2025
@anonym_de9104

@anonym_autor u každej ženy je tá hranica inde, každá sme predsa jedinečná....takže túto odpoveď na koniku nehladaj, opytaj sa priamo jej.....no myslim si, že žiadna nechce cítiť skutočnú bolesť. Má to byť vzrušujúce a nie sa zvijat od bolesti

@anonym_de9104 na otazky odpoveda vyhybavo.

anonym_c03af8
Autor odpoveď zmazal
autor
12. dec 2025
@kitycat

@anonym_autor boze moj, napis jej nech si ide hladat bdsm ze ty ten pravy orechovy nebudes... je snad jedina, ktora ti odpisala? Na tu uz neminaj ani halier . Nemas za co

@kitycat toto je rada ako dakujem toto viem ze ked bude chciet prestane ale kym nepreatane chcem nieco urobit aby ju to motivovalo ostat

anonym_ca5fa8
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_ca5fa8 chcem sa poradit lebo slusne poradit lebo logicky ju nechcem stratit. Rady najdi inu su tak urazajuce ako by to bolo jednoduche. Je tu tato a mam ju rad a neviem co robit to je cele

@anonym_autor
mas ju rad ale vztah nechces, aha...

sevrin
12. dec 2025

Konečne normálna téma, no najprv si ju prečítam, pokým sa odborne vyjadrím.

anathol
12. dec 2025

To koľko má rokov ona preboha ?

autor
12. dec 2025
@anonym_ca5fa8

@anonym_autor
mas ju rad ale vztah nechces, aha...

@anonym_ca5fa8 asi preto ze ona vztah nechce na 100% ani bluznenie o romantike.

anonym_347010
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_ca5fa8 asi preto ze ona vztah nechce na 100% ani bluznenie o romantike.

@anonym_autor pisem len za seba - tiez mam rada tvrdsi sex, vzrusuje ma bolest, ale co ma vzrusuje uplne najviac je pocit ponizenia a submisivita. takze chlap musi byt dominantny. v posteli. nie vo vztahu. vo vztahu preferujem rovnopravnost 🙂

akonahle by sa ma muz opytal, boli? mozem toto? tak cele to naladenie by opadlo.
nebudem Ti pisat, co mam rada konkretne, lebo to ma kazda zena inak, takze to je jedno.
ale v globale ide predovsetkym o tu mentalnu dominanciu. a to bud v sebe mas, alebo nie.

ludmilik13
12. dec 2025

s chlapom, ktory nie je dominantny v posteli by ma to teda absolutne nebavilo 😀 takto to ma vacsina zien a zrejme aj dotycna, o ktorej pises. samozrejme je najdolezitejsia komunikacia, treba si to dopredu vydiskutovat.

autor
12. dec 2025
@anonym_347010

@anonym_autor pisem len za seba - tiez mam rada tvrdsi sex, vzrusuje ma bolest, ale co ma vzrusuje uplne najviac je pocit ponizenia a submisivita. takze chlap musi byt dominantny. v posteli. nie vo vztahu. vo vztahu preferujem rovnopravnost 🙂

akonahle by sa ma muz opytal, boli? mozem toto? tak cele to naladenie by opadlo.
nebudem Ti pisat, co mam rada konkretne, lebo to ma kazda zena inak, takze to je jedno.
ale v globale ide predovsetkym o tu mentalnu dominanciu. a to bud v sebe mas, alebo nie.

@anonym_347010 ver mi ze ju mam. Nechcem iba zajat prilis rychlo niekam kde sa zlakne a je koniec.

autor
12. dec 2025
@ludmilik13

s chlapom, ktory nie je dominantny v posteli by ma to teda absolutne nebavilo 😀 takto to ma vacsina zien a zrejme aj dotycna, o ktorej pises. samozrejme je najdolezitejsia komunikacia, treba si to dopredu vydiskutovat.

@ludmilik13 mam rad v posteli dreva. Take co nevymyslaju len prijimaju ale tato ma aktualne bavi a dobre provokuje. Ale to provokovali aj tie pred nou a boli len lahla a cakala.

autor
12. dec 2025
@anonym_347010

@anonym_347010 a dakujem

bielasovicka
12. dec 2025
@anonym_autor

@bielasovicka uz len to slovo znasilni je hnusne. Da sa o tom.niekde citat co je hruby sex ale nech sa zabava neotoci proti mne?

@anonym_autor ved to chce ona, tak sa s ňou dohodni ako to chce, a keď už k tomu príde tak jej povedz ze co už nebude chcieť, nech ti povie. Ved tam musí byť komunikácia medzi vami, a pôjde to potom ako to ma byt.
Sú ženy, ktoré to chcú presne takto 🤷🏼‍♀️

gabrm
Autor odpoveď zmazal
anonym_74b46f
12. dec 2025

@anonym_autor
Normálne ju priebežne vyfackáš,stláčaš kozy až plače od bolesti,bez prípravy ho vrazíš do kakáča, samozrejme nevynechať ani čertove kolo(do pi..,do ri..,do hub.),deepthroat a nevytiahneš ho ani keď ju bude ako naťahovať a dusiť a keď skončíš,tak nezabudni ešte nakopať do zadku. 👍

nyusika
12. dec 2025
@anonym_74b46f

@anonym_autor
Normálne ju priebežne vyfackáš,stláčaš kozy až plače od bolesti,bez prípravy ho vrazíš do kakáča, samozrejme nevynechať ani čertove kolo(do pi..,do ri..,do hub.),deepthroat a nevytiahneš ho ani keď ju bude ako naťahovať a dusiť a keď skončíš,tak nezabudni ešte nakopať do zadku. 👍

@anonym_74b46f a najdolezitejsie...ked uz bude uplne po vsetkom, utriet vtaka do zaclony

anathol
12. dec 2025

A obaja ste bezdetní ak môžem vedieť?

anonym_ac0b43
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b51d4d provokuje flirtuje hra sa. To sa mi.paci a vztah neriesim ved sme spolu nespali. Iba to chcem posunut dalej.

@anonym_autor toto nie je žena pre teba.Uz teraz sa zahráva a manipuluje.

anonym_cad11e
12. dec 2025

Ale ked to nemas v sebe, nebude to sexy, bude to trapno.

kitycat
12. dec 2025
@anonym_autor

@kitycat toto je rada ako dakujem toto viem ze ked bude chciet prestane ale kym nepreatane chcem nieco urobit aby ju to motivovalo ostat

@anonym_autor clovece, ak potrebujes od nej povolenie a neviem vo za super rady si tu este dostal ako ju potriadne okefovat, tak to nechaj tak. Nie si na tvrdy sex

O tomto sa nedohadujw, ved vam chyba chemia a iskrenie inab by ste sa len opytali ku komu to je blizsie

kitycat
12. dec 2025
@bielasovicka

@anonym_autor ved to chce ona, tak sa s ňou dohodni ako to chce, a keď už k tomu príde tak jej povedz ze co už nebude chcieť, nech ti povie. Ved tam musí byť komunikácia medzi vami, a pôjde to potom ako to ma byt.
Sú ženy, ktoré to chcú presne takto 🤷🏼‍♀️

@bielasovicka no ale ona nie je domina typu co mu povie tu sa plaz, tu ma vyliz a teraz mi ho tam vraz co to je za tvrdy sex po dohode, ocakava ze to spravi a on nevie co ma akoze spavit... len dufam ze nedostanem ban za ten slovnik 😬😅

peknyvladko
12. dec 2025

@anonym_autor zjavne ti chce dat, takze moja rada, uzij si podla svojho gusta, neries jej uchylky a potom si ju zablokuj. Nemas zaco.

autor
12. dec 2025
@anonym_cad11e

Ale ked to nemas v sebe, nebude to sexy, bude to trapno.

@anonym_cad11e to sa uvidi ked sa stretnene ved co mozem stratit ?

autor
12. dec 2025
@kitycat

@anonym_autor clovece, ak potrebujes od nej povolenie a neviem vo za super rady si tu este dostal ako ju potriadne okefovat, tak to nechaj tak. Nie si na tvrdy sex

O tomto sa nedohadujw, ved vam chyba chemia a iskrenie inab by ste sa len opytali ku komu to je blizsie

@kitycat ano niekde je chemie za vedro a niekde menej ale vzdy pise. Keby nechcela tak sa na to vykasle nie?

autor
12. dec 2025
@kitycat

@bielasovicka no ale ona nie je domina typu co mu povie tu sa plaz, tu ma vyliz a teraz mi ho tam vraz co to je za tvrdy sex po dohode, ocakava ze to spravi a on nevie co ma akoze spavit... len dufam ze nedostanem ban za ten slovnik 😬😅

@kitycat nebude ban 😂

autor
12. dec 2025
@peknyvladko

@anonym_autor zjavne ti chce dat, takze moja rada, uzij si podla svojho gusta, neries jej uchylky a potom si ju zablokuj. Nemas zaco.

@peknyvladko dufam ze mas aspon kus pravdy. Ked da bude to mat zmysel.

marsmykkok
12. dec 2025

@anonym_autor Tak ja neviem no, ak sa prevalí v nejako starom pyžame cez gauč so silnou migrénou asi ju nasilu nebudeš ťahať do postele... Ale ak sa osprchuje, dá si pekné spodné prádlo asi budeš chápať že to chce a proste ju zdrapíš... A hranica, myslím, že ak nemáš skúsenosti v tomto bude trvať dlho kým by si ju prekročil, do budúcna je dobré nejaké slovo/signál si dohodnúť čo bude znamenať že si už cez čiaru, je to o dôvere celé. Musí to byť nejaké samozrejme odveci slovo, lebo nie prosím a také ti predpokladám že bude hovoriť stále, lebo ju vzrušuje to že akože to robíš proti jej vôli..

majus2323
12. dec 2025

@anonym_autor proste nebuďte niekým, kým nie ste. To je cele

autor
12. dec 2025
@majus2323

@anonym_autor proste nebuďte niekým, kým nie ste. To je cele

@majus2323 lahko sa povie. A nie je to tak ze ak k niekomu nieco citis tak hladas vsetko aby si tomu pomohla? Aj v obycsjnej laske, vztahu v comkolvek

majus2323
12. dec 2025
@anonym_autor

@majus2323 lahko sa povie. A nie je to tak ze ak k niekomu nieco citis tak hladas vsetko aby si tomu pomohla? Aj v obycsjnej laske, vztahu v comkolvek

@anonym_autor nie to musí kliknúť práveže. Neklikne to na 100% nikdy , ale kľúč k úspechu je, aby bol ten človek kým je.