icon

Ako správne pripraviť na análny sex?

henika1
24. mar 2024

Ahojte,mám taký intímny problémik. Chcela by som skúsiť s priateľom análny sex. Predtým by som chcela ale urobit hygienu lebo najväčší strach mám z toho žeby sa stala "nehoda". Kúpila som si análnu sprchu a 2x som si ju už urobila. No zakaždým som potom mala ešte do konca dňa akoby hnačku a bála som sa aj s prepáčením prdnúť lebo to zo mňa niekedy ešte vyšlo. Neviem kde robím chybu,používam len teplú vodu a snažím sa aby to všetko vyšlo von no neviem si predstaviť žeby sme v ten deň mali ešte ten styk,veď to by bolo ešte horšie ako keby som si tú sprchu nerobila. Poradte čo robím zle.

Strana
z2
henika1
autor
24. mar 2024

@doriiis keď všade píšu aké je super si robit tú sprchu pred tým no mne príde veľmi čudná...ešte viac neprirodzená ako samotný analny sex 😀

henika1
autor
24. mar 2024

@koniarova chceme to obaja 🙂

rorino
24. mar 2024

@minenkak 😂👏👏👏

lulu1812
Autor odpoveď zmazal
henika1
autor
24. mar 2024

@lulu1812 po sprche či po anale?

minenkak
24. mar 2024

@henika1 nerob si prosím ťa žiadnu análnu sprchu a ani klystír,naozaj stačí pravidelne vyprázdňovanie

lulu1812
Autor odpoveď zmazal
kiki68
24. mar 2024

@henika1 podla mna staci glycerinovy cipok pouzit. Tiez asi si cakala 10 min kym to zaberie, nie to je v nemocke, Ale nie doma. Tam necakas 10 min, pouzijes a hned ides tu vodu dat von.
Hlavne neviem co kto robil, ze si nieco poskodil na cely zivot ako pisu zeny. Mam tento typ sexu roky a nemam z toho problem. To by musel niekto robit 5x denne a nie raz za tyzden alebo tak.
Je dobra kniha “ The ultimate guide to the anal sex “, odporucam. Lepsie ako rady z MK

henika1
autor
24. mar 2024

@kiki68 ja tú vodu nejak dlho nedržím v sebe. A vy máte skúsenosť s tým čípkom,čo používate?

fido69
24. mar 2024

MK vie stále prekvapiť. Nečakal by som tu tak otvorenú diskusiu na tak citlivú tému akou je análny styk. Z pohľadu chlapa je to veľmi zaujímavá praktika, ktorá ako každá zmena priťahuje a vzrušuje. Nepoznám chlapa, ktorý by to tam rád "náhodou" nezasunul.

Análny sex je starý ako ľudstvo samé, pretože ľudia už dávno zistili, že pri análnom styku sa netreba báť nechceného tehotenstva. Dokonca aj panna po styku ostávala pannou. Na druhej strane nie každá žena sa dokáže dostatočne uvoľniť a potom je to skôr bolestivé trápenie. Ale páči sa mi pokiaľ to žena hneď neodsudzuje, ale aspoň vyskúša a potom sa rozhodne - áno alebo nie.

zobaka
24. mar 2024

@minenkak záchvat smiechu mám 😂 že napadnutie medveďom, veru tak

dobrovoľne by som do toho nešla a ani nedobrovoľne, au

timea301196
24. mar 2024

Dufam že aspon použijete kondom 😀😀😀

marseillefan
24. mar 2024

@timea301196 prečo by s frajerom mala použiť kondóm pri anále???

jimi1985
24. mar 2024

@minenkak prijimat telo pana??? 😂😂😂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
minenkak
24. mar 2024

@timea301196 a to načo ak majú len seba samých ako sexuálnych partnerov a nemajú z predošlých vzťahov sexuálne choroby,čo asi nemajú keď sú spolu

zuzanka.zuzu
24. mar 2024

mňa by zaujímalo ako malé a úzke hadičky tí vaši muži musia mať keď si ho dnu veselo strčíte 🙈 však mňa bolí väčšie h*vno a musím si dávať vločky aby zmäklo a vošlo sa do dierky 🙊 to už si vôbec neviem predstaviť vopchať manželov penis 😳

minenkak
24. mar 2024

@zuzanka.zuzu ale veď nie každý chlap je ako tvoj 😀🤣😂

marseillefan
24. mar 2024

@zuzanka.zuzu za seba poviem len toľko, že som si veľké auto musel kúpiť,, aby som si to vykompenzoval 😂

minenkak
24. mar 2024

@marseillefan a ja ,že prečo mi môj muž nechce dovoliť kúpiť veľké auto,vždy mi povie,že a načo by to bolo taká opacha

timea301196
24. mar 2024

@marseillefan
@minenkak

Hygiena 🤷🏻‍♀️

minenkak
24. mar 2024
marseillefan
24. mar 2024

@timea301196 tipoval som, že majú doma sprchu a mydlo...

zobaka
24. mar 2024

@zuzanka.zuzu presne, ked niekto napise nahodou som ho tam dal, tak jedine ked je ako pentelka, lebo anal je od prirody tak stiahnuty, ze urcite sa neda "nahodne"

kiki68
24. mar 2024

@henika1 ano, zalezi co potrebujem a ako Ja mam pocit, ze to je. Ale nejake mensie nehody by som neriesila. Toto je skor taky tip, ze ako to skusit bez nehody, ale bez hnacky. Urcite dobry lubrikant potom. Keby aj neviem co, tak po seba das uterak a mate doma sprchu. A tiez odporucam to neprehanat s casom, max 15-20 min sexu. To by malo byt take, ze nebude ziadna nehoda.

timea301196
24. mar 2024

Prosím vás s tou sprchou a mydlom. Dobre vieme ako to myslím. Nie som zástanca tohto sexu aj keď sme ho skúšali. 😀

lienka.7
24. mar 2024

@henika1 prosím ta, ideš iba sexovať, nie rodit. Žiadny klystir ti netreba🤦‍♀️. Normalne sa predtým poriadne 💩 a umy a hotovo 👌

danka1919
17. apr 2024

@henika1 kašli na primitivky, čo ťa odsudzuju. Ty si sa pýtala na hygienu a nie ich zaostalý názor.
Čistiť čistiť čistiť dovtedy, kým nebude čistá voda. Nedávaj veľa vody, radšej veľa krát a po malých množstvách. Jedz pár dní pred tým diétne jedlá, zeleninu, čo najmenej mäsa. A keď sa stane nehoda, tak sa nič nedeje. Naučíš sa to, neboj. Ak sa správne na to naladíte, anál je super.

Strana
z2