icon

Ako ste sa vyrovnali s rozchodom po strate bábätka?

17. júl 2023

Ahojte baby, ako ste sa vyrovnali s rozchodom po strate bábätka? Moj mamzel má miloval tvrdil to.. bola tu reč už nedávno o tej kamke jeho a kamosovi čo mali svadbu a nasrali sa že sme nedošli… nám potom zomrelo bábätko… a tá nevesta napisaka mužovi aby nežil cely život v klamstve … a mne volala ze on má nemiluje ze on si to oen myslel kvôli dieťaťu a takto.. a nakoniec sme sa pohádali a rozišli sme sa… myslite si ze keď sme od seba týždeň .. je ešte šanca ze sa k sebe vrátime ?

Strana
z2
katuskamala1
18. júl 2023

Co sa stalo ak smiem vediet,myslim tu stratu babatka...? Kazdy preziva smutok inak,ale vyhodit ta z bytu po takej udalosti je naozaj neobvykle.. mali ste i ine problemy,co ho doviedlo k tomu,ze ta vyhodil?nejake obvinovanie,hadky...?je mi luto,ze v nom teraz nemas podporu,prajem ti vela sil..

autor
18. júl 2023

@elizabet173 on pil stále .. minimálne 3 krát do týždňa a keď som pvoedala že sa mi nepáči že ide do baru tak som bola ja ešte zlá …

autor
18. júl 2023

@ropucha6 áno on má 38… ja mám 22 a toto som akože úprimne nečakala

autor
18. júl 2023

@katuskamala1 hej hádali sme sa lebo moje hormóny už boli na tom zle

stanislavicenka
18. júl 2023

@autorka to mi je tak luto. Znie to tazko zvladnutelne, ale na tohto jedinca sa uz neobracaj. Pil3x do tyzdna? Ty sama si mala odist. Ak mas v niekom doveru a oporu, Prezi s tou osobou svoj smutok, kolko potrebujes, a potom sa rychlo zbav alkoholika, ktory je skoro o generaciu starsi ako ty, a nevie riesit ani v tom veku problemy

chrumka333
18. júl 2023

Máš krásnych 22, veľkú bolesť v srdci aj na duši, úprimne neviem či sa oplatí bojovať o takého muža. Zameraj sa na seba, venuje sa sebe, dopraj si....a čas ukáže

katuskamala1
18. júl 2023

Nemyslis,ze to tak malo byt? V takom veku by sa teda takto spravat nemal.. pije,vyhodil ta,podpora nulova.. takeho muza chces?asi zasiahla vyssia moc. Este si veeelmi mladuliiinka,mas zivot pred sebou...lepsie bude. .

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nelina1
18. júl 2023

Chlapa nerobia slová, ale činy. Túto guľu na nohe nepotrebuješ. Zachoval sa k tebe hnusne. Nekaz si život s egoistickým alkoholikom. Vyhodil ťa, to sa nerobí. Čo čakáš od chlapa, ktorý ťa vyhodil v tak ťažkej a smutnej situácii?
Viem, že je ti ťažko, ale neobzeraj sa späť.
Život máš pred sebou.
Bude aj dieťatko, ale vyber mu lepšieho otca.

autor
18. júl 2023

@stanislavicenka a hlavne stále mi hovoril že ja som nevzdelana a neviem co

autor
18. júl 2023

@chrumka333 hej posnažím sa, len otázne je či niekde ešte takého muža alebo nejakého najdem ..

autor
18. júl 2023

@kittykat22 môžem ti napísať ?

kittykat22
18. júl 2023

urcite.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
yoxinka
19. júl 2023

Mne sa to už v tej pôvodnej diskusii celé nejako nezdalo, ale teraz už chápem. Tak on ťa ponižuje, uráža, pije, po smrti dieťaťa ťa vyhodí z domu a ty sa chceš k nemu vrátiť??? Si mladučká, sorry za takú vetu, ale nemáš ešte odžité. Jasné, že si nájdeš chlapa 🤷‍♀️. Ten tvoj 39 ročný debilko si zjavne ženu k sebe nájsť nevie, lebo by sa neženil s 20 ročnou. Ja mám 39 a 20 ročni ľudia sú pre mňa deti. Ty buď rada, že ťa poslal preč a začni normálny život, lebo pre ňom si ho nemala. Inak, kamoš si našiel ženu, keď mal 40. Ale to len tak na okraj.

autor
19. júl 2023

@yoxinka Ah no som zvedavá .. ale ja som stále dúfala že sa zmeni alebo že bude iný … a žiaľ nie je

yoxinka
19. júl 2023

Nezmení a nebude iný. Keby s ním máš dieťa, bolo by to úplne peklo časom. Nechápem, čo sa mladá 20 ročná baba vôbec zapodieva nejakým 40 ročným trtkom. Ty máš život pred sebou. Zrejme máš nejaké problémy so sebavedomím a máš pocit, že keď nebudeš s týmto chujkom, nebudeš s nikým a on si zrejme chcel zapichať s mladou, lebo vysmievať sa žene, že nemá vzdelanie, to tiež o niečom svedčí. Vykašli sa naňho a ži si svoj život, máš ho celý pred sebou.

Strana
z2