Ako ste vedeli, že on je ten pravý?
Viete mi prosim Vas niekto napisat kedy ste na zaciatku vztahu vedeli ze on je ten pravý ?
Ja som to zistila krátko po zamilovaní. Môj priateľ mal všetko čo som od partnera vždy chcela.
Bol gentleman, zábavný, pracovitý, vedel hospodáriť s peniazmi, bral ma na pekné výlety, časom prišlo spoločne byvanie, mame spoločné záujmy.
Nehovorím že sme dokonalí a nemáme aj my občas nejaké škriepky, ale v tomto prípade viem že to za to stojí
Už ma nebavilo mať vzťahy plné kompromisov (z mojej strany) a plné sklamaní, sĺz a podobne...
Takže keď som spoznala môjho priateľa, bolo mi jasné že on je fakt ten pravý
Nevedela, ani pri jednom som ten pocit nemala.
@jamimo inak ja som prave v soku lebo presne takto vnimane manzelstvo mojich dobrych priatelov sa prave rozpada...aj roky sedia 😔 u nich som si myslela ze sa to nemoze stat a deju sa tam veci ze cumim.
Uz si nikoho neidealizujem.
Ja neverím na pravých a ľavých. Vyjde ten vzťah, ktorý je spojením chémie, rozumu a obojstrannej snahy. Ak jedna z týchto vecí vypadne, môže byť ten najpravejší z pravých, šťastný vzťah to nebude 🙂
@babulkomale hmm...život= večný scénarista. Čo okno, to príbeh. U nás doma harmónia, symbióza, tolerancia, láska...A to sme teda prežili všeličo, hlavne čo sa môjho zdravia týka, mohol by ma už dávno opustiť, tak ako by sa zachovali "hrdinovia" Má to na medailu 😉
A keď sa má stať, stane sa 🤷♀️ nič s tým človek neurobí. (tak ako v prípade ktorý popisuješ)
Nepovedala by som,ze bol jeden moment kedy som si to povedala,ze odteraaaaaaz. Presvedcil ma sam zivot,ze k sebe patrime,ze sa doplname a je nam spolu najlepsie. Skratka plati citat,ze: zo vsetkych ludi na svete my ty vadis najmenej 😂😉
ked sme sa stretli ako kamosi dospeli objali sme sa na privitanie a ja som sa v tom objati citila doma ze som v nom nasla domov
Po troch dnoch. Vtedy ako 27-rocna som myslienkami bola len pri nom. Ted pokoj, ked sme boli spolu, pritazlivost. Nieco bolo inak.
Teraz po 10. rokoch je to stale rovnake.
@rebrambora krásne 🙂
u nás to bolo tiež tak, keď sme sa zoznámili (boli sme spolu na lyžovačke, ja som išla s kamoskou a ok bol kamoš jej brata) a pri rozhovore som zrazu na neho pozrela a hlavou mi prebehlo, že “z tohto niečo bude” taká istota, že s týmto chlapom budem mat vzťah (poznali sme sa asi 2 hodiny).. Keď som sa o tom neskôr s nim rozprávala, pamätám si na ten moment aj on a mal to rovnako 🙂 Plus aj keď sme sa akokoľvek pohádali (a ešte spolu nežili), nedokázala som sa s nim rozísť, proste to nešlo 🙂
@jamimo inak ty si prva,co ma pribeh ako ja! Tiez som mala 18,spoznala som typka a hned bolo vymalovane. Po 3 tyzdnoch ma poziadal o ruku a ja som suhlasila. A sme spolu uz 26 rokov 🥰. Neverila by som,ale fakt sa to stava!. Len ked nad tym dumam,mozno je to naozaj aj o veku. Boli sme mladsi,zalubeni,naucilu sme sa robit kompromisy k spokojnosti oboch. Dnes ked sa nezadari,ma clovek 30, 30+. Uz kadejake navyky a naroky,z ktorych nechce zlavit. Lebo na "vysperkovanie" vztahu treba cas. A ten uz akosi unika pomedzi prsty,kazdy by hned rad uplne hotovy tovar so 100% zhodou. Len to jednoducho tak nikdy nefunguje,vzdy sa treba zladit. Niekedy viac,niekedy menej.

Nie každému je súdené prežiť s 1 partnerom celý svoj život. Poznám mnoho prípadov, kde ľudia, ktorí vystriedali viacero dlhodobých vzťahov mali v konečnom dôsledku naplnenejsi a šťastnejší život ako niekto kto bol s jedným partnerom celý život.. každopádne odpoveď na otázku, kedy vieme, že je to ten pravý asi nie je úplne jednoznačná. Niekto povie, že to bola láska na prvý pohľad a niekomu to trvalo nejaký čas kým sa dostali do bodu, že pochopili čo pre nich ten človek znamená. Mnohokrát dokonca museli o toho druhého prísť, aby sa znova našli a pochopili, že nechcú byť bez seba. Existuje naozaj neskutočne množstvo príbehov a len ty musíš vedieť ako to cítiš či si ho vieš predstaviť ako manžela a otca svojich detí. Či si vieš predstaviť byť už len s ním celý život a s nikým iným. Či ta ešte lákajú aj iní muži alebo už na iného ani nepomyslis. Či je tvoj partner zároveň tvoj najlepší kamarát a najlepší milenec v jednom. Je to len a len o tom ako to cítiš.