Ako ste zistili partnerovi neveru?

24. jún 2022

Baby, tie, ktoré môžte napísať, ako ste zistili partnerovi neveru? Ako ste to riešili? Sú tu aj také, ktoré mali paranoju, možno z dlhej MD, možno z nejakej krízy s prekonali ste to? Ďakujem

noami12
24. jún 2022

V predošlom vzťahu po 4 rokoch, som mala len také tušenie, nemala som na to žiadne dôvody, ani podozrenia. No a mala som dobre tušenie. 🙂

arriana29
24. jún 2022

Nerozumiem asi presne tvojej otázke. Zistila si že muž je neverný ? Alebo si myslíš že len si domyslas ? Máš dôvod domýšľať si ?
Ak už raz neverný bol alebo bol nábeh na to tak chrobáka hlave mať budeš..nedôvera bude tvoj pán. A asi takto nejako to bude vyzerať. Skôr či neskôr taký vzťah bez dôvery pôjde ku dňu.
Si ziarliva ? A hľadáš neveru aj tam kde nie je ? Tiež pozor,muža to začne otravovať až to môže zájsť do bodu že neverný nakoniec bude. Žiarlivosť je svojím spôsobom ok ak je zdravá.
A ako zistili ženy neveru tu bolo mnoho diskusii- strážil si mobil, začal sa o seba viac starat- obliekať cvičiť, fintit. Nadčasy v práci. Nezáujem o ženu až po dávanie drahych darčekov svojej žene kvôli výčitkám je toho dosť. Riešenie - rozvod. Alebo niektoré zotrvávajú vo vzťahu lebo - nemajú kam ísť - lebo deti - lebo naivné veria že on sa nakoniec zmení

dollyzv
24. jún 2022

Ja som mala tušenie - tiež bolo správne a to mi on vravel že som paranoidna 🤣🤣

tessa2299
25. jún 2022

Mne v predchadzajucom vztahu napisala jeho byvala, ako sa bavili ze ake to bolo a tak. Dokonca mi poslala foto konverzacie a ten chuj to stale zapieral 🤣 odvtedy som s nim vydrzala este 2 roky. Moja dovera uz bola nastrbena, cize som mu neverila ani nos medzi ocami. Bola som ako stihacka. Nakonci som mu nasla v mobile konverzaciu na sexzoznamke ako vypisuje 50-60rocnym zenam 😂 (on 27).

k0l0b3zka
25. jún 2022

Moj kamarat pouziva take prislovie. Ak mas pocit , ze ta niekto o****va a ten pocit je uz naozaj silny ...... Tak to s najvacsou pravdepodobnostou bude pravda :D

dadis
25. jún 2022

@tessa2299 fuj 😂😀

slovenka753
25. jún 2022

Kukla som naňho a vedela.

miriam11
25. jún 2022

Žena vždy vycíti neveru. Máme šiesty zmysel!

miriam11
25. jún 2022

Telefonovala som z jeho mobilu a zrazu mu prišla sms od milenky...zasvietila mi jej notifikácia a cela správa sa dala prečítať. Dovtedy som len tušila... tušenie bolo správne. Daj na svoje pocity. Pravda vždy skôr, alebo aj o veeelmi dlhý čas vždy vyjde povrch.

ankare
25. jún 2022

Povedz nám, prečo máš podozrenie.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
25. jún 2022

Sama neviem prečo. V predošlom vzťahu ma muž podviedol, pracoval v Nemecku, keď bol tam, žil u nej a na sk s nami 🤦‍♀️takto to ťahal pol roka, tušila som, že sa niečo deje, zrazu neziarlil, zrazu som mohla ísť sama.na dovolenku. Ptm mi napísala jeho milenka, že ho chce ona 🤦‍♀️😂tak som mu zbalila jeden kufor a poslala jej darček. Zle som sa z toho dostávala. No,stretla som môjho manžela. Sme spolu siedmy rok. Je úžasný, miluje ma, cítim to. Ja som doma. Robím si vs, nechce až pracujem a mne to tiež vyhovuje, no, uz mi asi šibe alebo co, ale, posledné mesiace je nejaký iný. Neviem ci je toho veľa v práci, neviem ci ma nejaké blbé obdobie, ale, akosi začína kašľať na nejaké veci. Vždy sme si dávalo vascie dary ( nejde o to, ale pre príklad) a teraz, na 5. Výročie svadby mi kúpil kyticu a dal peniaze. Proste, žiadna romantika. Stále sa o nás riadne stará. Píše mi,.keď je v práci, doma sa venuje len mne, telefón ani do rúk nevezme, ale, je nervózny ak ten telefón náhodou vezmem do rúk ja ( jeho telefón). Držiak na navigačku ma na ľavej strane pri dverách, tam si ho dáva, keď niekam ideme. Predtým ho mal normálne napravo, až aj ja vidím. Keď mi niekde sme, uz mi stále nedrzi ruku napríklad. Cítim, že ma ľúbi, ale, mam v sebe obrovský strach. Možno plynie z predošlej skúsenosti a teraz preto každú blbosť riešim, ale, sama seba nepoznám. Už som mu par - krát urobila scénu v telefóne. 🤦‍♀️ neviem to akosi ovládať. Stačí, že na schodoch stretne susedu a pozdraví ju a ja už scenáre 🤦‍♀️ takto to poserem nakoniec ja, ale ozaj neviem ako zostať kľudná a taka ako predtým. Predtým by bola toto kravina a kamoške by som nadala, keby s tým za mnou došla a dnes som jak historická koza.

pallacinka29
25. jún 2022

Nemohla by som byt s chlapom, ktory “nechce nech pracujem” a Tebe to este vyhovuje…

autor
25. jún 2022

@pallacinka29 😂😂😂🤦‍♀️ som šťastná, že poznám tvoj názor, to všetko mení 😂😂🙏

moonlight1210
25. jún 2022

Na kolko si samostatna (zabezpecena, sebestacna, samouzivitelna) pocas toho, ako si iba doma?

autor
25. jún 2022

@moonlight1210 vôbec. Chodím na VS, pokračujem ďalším stupňom. Avšak, toto nie je otázka, ktorú som sa pýtala. Ja som v domácnosti a to je za mňa najlepšia práca, manzel je šťastný, že som doma. Nám to maximálne vyhovuje a nerozumiem potrebe cudzích ľudí riešiť to 😉 no, musím dodať, že po dovolenkách ( september) sa zamestnať chcem, uz to sama na sebe cítim, možno aj keď len na pár mesiacov, možno na stalo. Neviem, ale akosi cítim, že pár hodín denne by bolo fajn ísť medzi ľudí.

dadis
25. jún 2022

A z coho mas vlastne strach? Ze budes sama? Ano, mozno chvilku. Na zemi su miliardy muzov, ked ta nechce tento, bude ta chciet iny. Nemas to ako ovplyvnit svojim konanim, podozrievanim, skorou interveciou, nicim. Ak by si aj na nieco prisla v zarodku, rovnako by to pokazilo vas vztah ako ked by si sa ti dozvedela neskor. A ked sa to dozvies, tak co? Budes ho prosit, aby ostal? Je to vsetko len v jeho rukach. Ty zi svoj zivot bez strachu. Ak ta podvadza, skor ci neskor sa to dozvies. Ak ti niektore veci vo vztahu vadia - pokojne mu povedz, napr. ze viac ako peniaze ocenis dar, ktory s usilim vyberie, i ked by bol lacnejsi. A uvidis. Naozaj ti tu nikto nepovie, ci podvadza alebo ci ziarlis neopodstatnene. Ziarlivost je ziarlivost, ked ju citis, tak opodstatnena je (ci uz kvoli tomu, co sa ti stalo v minulosti alebo v zmene spravania tvojho muza, ci kvói tvojmu nizkemu sebavedomiu - vzdy nejaky dovod ziarlivost ma, nie vzdy to je nevera) Moze vsak velmi nastrbit doveru vo vztahu, pokazila nejeden vztah, v ktorom vernost bola dodrzana.

autor
25. jún 2022

@dadis ďakujem Ti za veľmi prínosný názor. Možno práve toto som potrebovala čítať. Ano, ak by Nedajboh v tom bola nevera, zosypal by sa mi život, ale časom by som išla ďalej. Pod vlak by som sa nehadzala, ale, pevne dúfam, že to tak nebude. S manželom mame krásny vzťah, každú voľnú chvíľu trávime spolu, dáva mi všetko ( emocne), čo len žene chlap dat môže. No stále tam je akési ale. Máme za sebou ťažké obdobie, kde sme zasa držali spolu, no, akosi som začala premýšľať po tomto období inak. Chcem sa zamestnat, chcem si dat do.poriadku postavu ( na tom už pracujem). Chcem byť užitočná nie len ako mama a manželka. Roky mi vyhovovala rola byt doma, ale posledné okolnosti ma donútili premýšľať nad tým, či manželovi nechýba aj ta silná, sebestacna žena, ktorou som bola. Neviem, uvidím. Každopádne, ďakujem za zmysluplný komentár. 🙏

dadis
25. jún 2022

Verim, ze to zvladnes. Ziarlivost je vlastne uzkost a tak k nej pristupuj. Je to uzkost, lebo nemas situaciu pod kontrolou (nikdy nemame dosah na to, co iny clovek robi, citi, ako sa rozhodne, ani tvoj manzel nad tym, co citis ty, kontrolu nema), nemas informacie (nikdy nevieme vsetko o svojom partnerovi, nad cim rozmysla, co robi, ked nie je s nami, na ake zeny pozera, na ake sa usmieva, ci si hovori, ze ta je krajsia ako ta moja - tuto kontrolu nema ani tvoj manzel, nikto nastastie 😀) a ak mas k tomu nizke sebavedomie a v minulosti si to zazila, tak je to " vybusna" kombinacia pre takuto uzkost. Bojovat s tym treba ako s inou uzkostou - celit jej priamo. V hlave si hovorit, ano mam strach, lebo nemam nad situaciou kontrolu. Je to normalne, ze sa bojim, ze ho stratim, ved ho lubim, ale skusim ten pocit predychat. Aj tak to nevyriesim. Ano tak to je, to ze je teraz so mnou, je len preto, ze sa tak rozhodol, ak sa rozhodne inak, nic s tym nespravim. Nie je to vobec nieco, co viem ovplyvnit a tak je to dobre. Nechces predsa mat kontrolu aj nad tymto..vazili by sme si vztahy a lasku, ak by sa dala zapnut/vypnut u druheho podla tvojho zelania?

autor
25. jún 2022

@dadis áno, presne ako píšeš, musím si to upratať a pracovať s tým pocitom. Občas mám pocit ako pred kolapsom, ten strach je nenormálny. Nikdy som toto nezažila. Zo začiatku mi manžel vyčítal, že neziarlim, že by ocenil, keby som občas žiarlila a ja som si z toho robila posmesky. Zo začiatku som bola ja ta, ktorá som v meste občas ukázala na nejakú ženu, že aké má pekne vlasy, alebo nohy, aká je upravená pred ním a on sa ani neobzrel a teraz ma ide slaktrafi z obyčajného pozdravu susede. Všetko čo píšeš si plne uvedomujem a musím sa naučiť zvládať tento stav, tuto blbu žiarlivosť, lebo som si istá, že manželstvo zničim takto ja, avšak, stále to neviem ovládať. Možno by bolo fajn zájsť za psychológom,neviem. Sama som si naordnivala pravú s vlastným sebavedomím. Aj to utrpelo. Vždy sa za mnou chlapi obzerali, dokonca ma par žien balilo. Raz v kaviarni čašníčka, keď sme boli s manželom, odvtedy tam nechodí 😂ale dnes? Pribrala som, som len doma, v skole . dištančné, nikam nechodím. Preto som sa rozhodla ísť do práce a znova sa cítim dobre. Začala som na sebe makať. Akosi cítim, že aj to pomôže k tomu, aby som bola s pokojnejšia sama so sebou u a teda aj sa ukludnila. Snáď 🙏

moonlight1210
25. jún 2022

Nemusis byt hned sarkasticka.
Je to bezna vec, ze sj ked to muz sam chce, aj ked mu to vyhovuje, predsa len po case vnima zenu taku menejcennu, uvedomuje si totiz jej zavislost na nom a svoju prevahu. Takze sa zacne menej obavat toho, co bude, ak by skusil prekracovat hranice. Nejak neveri, ze ina sa zdvihne a odide.

Ty sa pytas, ci si paranoidna, alebo niekoho naozaj ma.
A toto s tym suvisi. Okrem mnoho inych veci i toto vytvara zaklad na vacsiu ochotu (odvahu) riskovat.

A zamysli sa (ako mnozstvo inych zien by malo), aky paradox mas.
Si na jednej strane velmi rozhodna a sebaista v obhajobe napr. svojho pohodlia. Tam vies velmi priamo oddiskutovat svoj nazor a postoj. Tzv. sa s nikym neseries.
Ale ked ide o vztah, zmozes sa len na tapanie, neistotu a ziarlivostne sceny (cim nic neriesis, nepomahas si a ak naozaj niekoho ma, len si to zhorsujes. Lebo ziarlenim vysielas signal: bojim sa, ze nie som dost dobra a stratim ta, mas na viac ako som ja. Mozes si vyberat.)

Co takto trochu tej rozhodnosti, sebaistoty a priamosti vlozit do tejto sfery? A dat najavo, ze ak chce riskovat, nech riskuje, ale moze ta prehrat? Ze ty nie si hocikto? Nie si ziadna “kazda druha”?

autor
25. jún 2022

@moonlight1210 🙏ďakujem, aj touto cestou som išla. Par dni po riadnej scéne som zmenila smer. Išla som na kávu so známymi, ako správna žena v koncom som išla ku kadernícke, kozmeticke. Manžel je odvtedy akýsi,, normálnejsi,, avšak, ja som stále akási veľmi upodozrievava. Ako som písala vyssie,musím sa s tým . naučiť bojovať. Ale, je to ťažké. Pred kamarátkami sa nemôžem takto,, opustiť,,. Jednej som sa zverila a hneď ma zahriakla,že už neviem čo od roboty, ze vymýšľam blbosti 🤦‍♀️a možno mala pravdu, možno mi naozaj chýba realizovať sa inde ako v domácnosti a skole. Neviem, uvidím. Každopádne, každý takýto vás pohľad na vec mi pomohol. Pocit, že sa zahrabavam do vlastných strachov je hrozný, ale musím s tým bojovať. Určite.

pallacinka29
25. jún 2022

tak byt zavisla od muza je uz len uzasny stav…

autor
25. jún 2022

@pallacinka29 a presne kvôli ženám ako si ty ma kôň taky titul aký má. Už som ti raz odpovedala a píšem znova a pomalšie až chápeš aj ty, mne je tvoj názor 😘 a poviem ti novinku, sú ženy, ktoré takto žijú celý život a sú šťastné. A potom sú tu také, ktoré šťastné nie sú a majú potrebu všetko ofrflat 😘

pallacinka29
25. jún 2022

tak potom si v tomto svojom stasti spomen, ked budes pisat, ze muz si nejaku narazil a co mas robit bez penazi a bez praxe…

kittykat22
25. jún 2022

ja mam tiez paranoju nejaky cas a stale sa to stupnuje. Som z toho cela rozhodena ale dokaz som nenasla. Tiez su to take drobnosti. Neviem ci je to mnou alebo nim - ale ja mam tendencie ziarlit. Dik, ze si zalozila temu a dik @dadis za komentar. Ja sa skor bojim toho, aky by mala nevera dopad na naseho syna. Pretoze ja by som od muza definitivne odisla aj po tych rokoch bez mihnutia oka. To dieta je velky problem. Zavisle na matke, zavisle na otcovi - rozvod by bol pre neho bola katastrofa. Syn sa toho ale aj boji - vidi, ze sa rozpadaju vztahy rodicov jeho spoluziakov a kamaratov a uz sa par krat uistoval, ze my sa urcite nerozvedieme, ze on ma ma velmi rad ...

autor
25. jún 2022

@pallacinka29 chvála Bohu, prax, vzdelanie mam. Pred mojim manželom som bola niekoľko rokov sama so synom, čiže o mňa starosť nemaj 😘

autor
25. jún 2022

@kittykat22 dnes som hovorila s manželom, spomenula som mu, že aj keď stále v hlave riešim nejaké svoje strachy, budem mu veriť. On sa, chudatko, skoro rozplakal. Že mu musím veriť, že by ma nevymenil. Stále to nie je na 100% a mam pocit, že to tak rýchlo ani nebude, pretože hocijaka mala blbosť a ja si hneď domyslam, ale, musím zmeniť postoj. Inak oňho prídem. Ako písala
@moonlight1210 , znova musím byť rozhodna a istá si sama sebou. Inak to fungovať nebude. Na druhu stranu, po temer 7. rokoch je toto možno nejaká,, kríza,, ktorú prežívam viac. Doteraz všetko išlo ako hodinky. Ty máš aký pocit momentálne? Nemas aj také, že panicke stavy? Respektíve, dolieha to.obcas na teba? Pretože za posledné mesiace som mala dve také blbé dní, že som skoro celé prerevala..lebo však paranoja. 🤦‍♀️

kittykat22
25. jún 2022

ak chces napis mi IP. nechcem to tu rozoberat. My sme spolu 17 rokov ... nemyslim si, ze to bude rokmi. Ja mam ten pocit 1x

timing
25. jún 2022

A odpravovane roky do dochodku, vyska dochodku Ta netrapia?
Byt zena v domacnosti fuuuha, to by som ja nedala. To dostavas "vreckove" alebo ako zijes po financnej stranke?
Za mna je toti velmi submisivne ( byt zienka domaca na dobu neurcitu) a velmi neatraktivne a mozno aj z tej necinnosti žiarlis a nahlodavaš myseľ, vsimas si detaily, robis sceny.