icon

Ako ste zistili partnerovi neveru?

24. jún 2022

Baby, tie, ktoré môžte napísať, ako ste zistili partnerovi neveru? Ako ste to riešili? Sú tu aj také, ktoré mali paranoju, možno z dlhej MD, možno z nejakej krízy s prekonali ste to? Ďakujem

Strana
z2
autor
25. jún 2022

@timing to vážne riešiš tieto veci? Myslíš, že sa rozprávas s kým? Ja asi žijem v inej dimenzii, avšak, mám okolo seba plno žien, ktoré sú v domácnosti, nakoľko si to môžu dovoliť. Sama si hradím poistenie, účet mame spoločný, čiže vreckové nemám, ale, ak chceš, pošlem ti výpis z oboch účtov. Aj zo zahraničného, aj domáceho 😘

autor
25. jún 2022

@timing ešte dodám, súhlasím, že možno z tej nečinnosti riešim blbosti. Môže byť, preto aj táto diskusia. To je podstata. Nie je ti hlúpe riešiť to, že ja som v domácnosti? Nornlame sa pýtam. Mne by nenapadlo riešiť, kto čo robí a nerobí, však každému vyhovuje iné. Každý žije podľa svojich možností, nie?

timing
26. jún 2022

A Tebe nie je hlupe byt arogantna na túto časť, ktoru si sama uverejnila o sebe "anonymne"?
Mozes pouzit za tymto spravanim aj sto srdiečok a inych smajlikov na " odľahčenie" svojich slov ale za mna si arogantna.
Normalne som sa opytala, tvoja reakcia bola podrazdena, cize to asi u vas nebude košer.

Že poslat vypys z účtov 🤭 omg, my sa mame s manželom velmi dobre, aj financne rezervy a pracujeme. Nie je nič horsie ako spohodlnieť a kysnúť doma.
Vzdy je krajšie vidieť toho druheho sa rano upraviť, pekne poobliekať, ucesať, obuť.
Ako teplaky, tricko, vlasy v strapatom drdole.
Zo zaciatku je to pre muza ok, ale casom je to uz menej atraktivne. Predsa len neupratujes dom/ byt v krasnom kostymceku a vysokych topankach, s brutalnyme nastajlovnym ucesom.

Tych tem na MK ako muzi nezvladaju, žiarlia, štve ich, ze su zeny doma na MD je tu neurekom. A to su zeny opodstatnene doma s dietatom na urcitu dobu a maju problem v sebe spravovat fakt, ze zens teraz bude doma 3 roky niekedy az 9 rokov. Vztahy nastrbene, obidvaja podrazdeny. On je ten pracujuci a ty vaľas gule doma. Urcite existuju aj muži , ktory su šťastni,ze zena je doma stara sa. Či je to tvoj pripad netuši nikto z MK, lebo nikto tvojho muza nepozname ako on vnima tvoje sedenie doma a ako ho to casom zacalo ovplyvnvať.

autor
26. jún 2022

@timing chápem, že sa to ťažko spracováva. Avšak, píšeš úplne iný scenár. Ale, aj to je v poriadku. 🙏 podľa toho ako píšeš usudzujem, že je rozumnejšie debatu ukončiť. Čiže ďakujem.zs tvoj názor k téme, bola si prospešná. Pekný deň 😉

kittykat22
26. jún 2022

Ahoj, tak ja som dnes nasla nieco. Len sa k tomu musim dostat. Neopatrnostou nechal nieco otvorene. Tvarim sa, ze som si nic nevsimla. Takze u mna to opodstatnenie ma. Len neviem co tam je - videla som len meno.

dadis
26. jún 2022

@kittykat22 😔 tak to mi je luto, ak chces pokojne napis ip

kittykat22
26. jún 2022

@dadis napisem ti, ked zistim co tam presne je.

k0l0b3zka
26. jún 2022

@timing Z mojej skusenosti jediny typ muza ktory je spokojny ked je zena doma je ten ktory ju chce manipulovat a zivot ma vo svojej hlave navrhnuty tak aby od neho bola zavisla. Nikto normalny nechce zenu, ktora je "domacnosti" a ked sa nahodou tvari ze mu to vyhovuje tak su za tym postranne umysly. Odhliadnuc od toho, ze ak je vsetko na jednom tak domacnost je zranitelna a trpi cela rodina ;)

timing
26. jún 2022

@k0l0b3zka suhlasim.

autor
26. jún 2022

@kittykat22 och. Kľudne mi napíš ak budeš chcieť. Určite sa cítiš pod psa, ale, všetko má nejaké vysvetlenie. Možno nič nie je také horúce ako sa zdá. 🙏

kittykat22
28. jún 2022

Takze nevera sa nekona. Nic tam nebolo - stare veci 3 mesiace nejake uplne nudne info o 4 spravach. Ona ho volala von a on povedal ze nie, lebo nema cas. Takze ... paranoja level 200 🙄 Ona asi aj zaujem mat bude - on zjavne nie.

dadis
28. jún 2022

@kittykat22 Vyborne 🙏😂😂 To co musi byt za ochechulu, ze vola zadaneho chlapa von 🙄

kittykat22
28. jún 2022

@dadis tak to je nic. Jej snubenec je moj (ex) najlepsi kamarat a ja mu idem za svedka buduci rok 😐 Ex preto, lebo ona ma nemala rada a tak sme sa prestali stretavat - ale to je pochopitelne. Ktora zena chce, aby sa kamaratil s nejakou babou (aj ked ja som uz mala dieta a mam veeelmi dlho muza a nikdy sme spolu nic nemali) Kamarat teraz pracuje s mojim muzom a ona sa tam chodi predvadzat 🙄 a potom mu vypisuje. Na koncert "s nou a snubencom" ... no parada. Nenapadna ....

autor
28. jún 2022

@kittykat22 jeminko, to je mi teda za brzdu. Chvála Bohu,že sa nič nedeje 🙏ja podobne. Nechcem to zakryknut, ale zatiaľ je všetko v poriadku. Žiadne dôkazy 😂😉🙏

kittykat22
29. jún 2022

mozno nam fakt prepina z toho ze sme doma. Ja pracujem a ucim sa z domu, ale podla mna to nie je dobre. Idem si hladat pracu v korporaci. Drz sa a keby nieco, napis tu - ozvem sa 😍

jarmilaj
30. júl 2022

Ja som to nevytušila, ale uvidela. 100% istota, len som ho zbadala, okamžite som to vedela. Poznám ho totiž 30 rokov. A už nie sme spolu 😋

lartuna28
9. jún 2023

Ako ste prosim teraz na tom? Riešim niečo podobne, mám strašný strach a hrozné scenáre v hlave z toho že ma môj (už snúbenec) vymení. Ziarlim strašne na jeho kolegyňu. Majú spoločne fotky s teambuildingu - školenia aj s ostatnými kolegami a on je stále vedľa nej na tých fotkách . Keď je preč, tak ja som úplne mimo. Nedokazem spat, stále mi idu v hlave zle myšlienky.

Strana
z2