Ako takýchto chlapov rozoznať na zoznamkách?
Ahojte, máte s tým niektorá skúsenosti, ako rozoznať manipulátorov, narcistických jedincov na zoznamkách? Čo je pre nich také typické, na čo si dávať pozor? Poraďte prosím... budem rada za nejaké skúsenosti s takýmito chlapmi. Vďaka
A načo? Keby si s takým bola reálne vo vzťahu,po čase by si to zistila aj sama,akurát vyliečiť sa z toho by pre teba bolo veľmi bolestivé,ak máš pochybnosti teraz,tak ver sebe a nerieš chuja
ono spoznáš to najlepšie pri osobnom stretnutí , a aj tých musí byť viac,,,lebo pri čítaní môže byť niekto skromný, fajn a keď sa stretnete, des...a naopak,,niekto sa môže vyťahovať, aký je úžasný a pri osobnom stretnutí budeš milo prekvapená..ale vždy , ak sa s niekým chceš stretnúť, daj kamarátke ale niekomu na vedomie, kde budeš...

@anita6666 ono to je tak celkovo asi s prepáčením v p*deli... (do čerta...!!!! ) vieš, ja by som snáď o psychiatra potrebovala mať potvrdené, že naozaj je to narcis, naozaj nedokáže milovať, naozaj má pošramotenú celú dušu.... lebo inak stále, ale že stále, som na pochybách a neverím tomu, že by to tak mohlo naozaj byť a on je jedným z tých. 😢