Skúsenosti s onine zoznamkou

9. júl 2023

Ahojte maminky.
Mate niektore skusenosti s online zoznamkami? Ak ano, ake? Ma vobec vyznam pisat si tam?
Priznam sa, ze som sa zaregistrovala, no ti chlapi su tam velmi roznorodi a dostavam vselijake navrhy, avsak, najde sa aj par milych chlapov.
A ako dlho ste si pisali, kym ste prijali ponuku ist na stretnutie?
Dakujem za vase prispevky.

vanilkovazmrzka
9. júl 2023

Odporucam stretnut sa co najskor, na zaciatok staci par sprav, aby si eliminovala takych, co su totalne mimo tvoje zamery, a potom je lepsie rozpravat sa face to face, nech vidis autenticke reakcie, lebo neni lahsieho klamania ako cez spravy 🙂 takze vybehnut cez den niekam na frekventovane miesto na prechadzku, a pekne sa osobne rozpravat.

Vsade sa najdu aj debili aj normalni ludia, takze treba len skusit a nejako dobre si nastavit “filter na ludi” 🙂

butterflyeffect
9. júl 2023

Ja som sa s mojim tak nepriamo dala dokopy na zoznamke- poznali sme sa profesionalne z prace on ako zakaznik, len si ma nepamatal- ja jeho ano, takze sa smejeme ze sme sa aj spoznali aj nespoznali na zoznamke 🤪 v tomto pripade som nemala obavy sa s nim stretnut, prakticky sme si pisali a stretli sa hned ten den- sme spolu 7 rokov a bolo to najlepsie rozhodnutie mojho zivota. Pred nim som bola na zopar “rande” cez zoznamku-vzdy som ale vyuzivala pravidlo-okukat sa a rychlo na stretnutie-naco stracat cas vypisovanim a potom zistis ze ti nesedi, alebo ze je to uplne magor, alebo ze je to pre neho len forma zabavy, kym s tebou sa stretne nevaha pisat dalej. Pamataj ze internet a internet a pismenka znesu vela a realita je castokrat ina… treba rychlo selektovat nech sa nenamotas na medove motuzy…

ildiko36
9. júl 2023

Na zoznamkach su väčšinou uchilaci, alkoholici a gambleri, tomu radsej daj pokoj..alebo co maju aspergera..Mam s tym skusennosti, nikdi viac žiadna zoznamka..Radšej budem celý život sama ako keby som sa mala zoznamiť na zoznamke..
Aj môj drahy kým sme boli spolu mal stranku i na azete, badoo a twoo,že slobodny bez detný..chlapom sa neda veriť!!!

xux
9. júl 2023

S muzom sme sa spoznali na tindri, v sobotu sme si zacali pisat, v nedelu sme mali prve rande a odvtedy nerozlucni 😁

janai1
9. júl 2023

Po poslednej skúsenosti stretko čo najskôr 😀 škoda strácať čas

obleckodogymu
9. júl 2023

Ja mám chlapa nájdeného neplánovane na zoznamke uz 7r a som šťastná..to isté švagriná, ma muža, s ním 2 deti a taktiež šťastná 😊ale je pravdou že som tam odpísala asi 3 chalanov zo všetkých čo sa ozývali, lebo mi prišli buď nemastny-neslany alebo pre zmenu fakt až moc doterni. Môj bol jediný vtipný a inak vystupujúci, preto si aj zaslúžil odpísanie...dodnes sa na tom smejeme, ako sme sa my-ludia čo bojkotuje soc.siete, dali dokopy na zoznamke😆

majada35
9. júl 2023

Na pokec určite nie. Skús Elite date - je to síce platená zoznamka, ale chlapi tam majú nejakú úroveň....a prioritne nejdu po sex.rovine.. skôr hľadajú ženu na cestu životom ..moja skúsenosť

janetinka27
9. júl 2023

Ahoj, sama vidis, ze su tam aj normalni muzi. Ja som stretla muza na pokeci, ale v tom case som tam uz poznala par velmi slusnych muzov, len to neboli moje typy. Pred muzom som sa stretla len s jednym, iba raz. Treba ist na stretko, zavisi od povahy - niekto sa dohodne a ide a niekto si pise 3 mesiace a az potom sa stretne.

mjk40
9. júl 2023

Myslím že sú tam aj úchyláci aj slušní chlapi čo to myslia vážne. Treba sa čím skôr stretnúť najlepšie niekde na verejnom mieste. Podľa toho ako sa bude správať alebo ako bude mať záujem o stretnutie bude jasné o čo mu ide.

autor
22. júl 2023

Vďaka za rady ženy, stretnutie prebehlo, no sympatie neboli, ale aj tak hodnotím ako fajn skúsenosť