icon

Ako tráviť čas s manželom bez detí?

14. sep 2024

Ako trávite čas s manželom len vy dvaja bez detí? A ako často? A máte vôbec taký čas len pre seba?
Vďaka za reakcie

doriiis
14. sep 2024

95 % času sme spolu.🤷🏻‍♀️Dnes výnimočne nie.

petamich
14. sep 2024

Vecera, kino, escape room, zahrame si spolocenske hry - toto tak raz za 3-4 tyzdne a teda vecer pozerame serial a hrame spolocenske hry, ked mame este energiu a chut a raz za 4-5 mesiacov sa snazime ist spolu na vikend sami (maly ma 3 roky, strazia ho svokrovci)

tiezjedna
14. sep 2024

My sme spolu v podstate nonstop... Ale ak ťa zaujíma taký ten čas mimo práce atď, tak často cestujeme iba vo dvojici. Ak necestujeme, tak máme radi taký ten večerný klídek, vyvalíme sa na terasu, dáme si dobré víno, mrkneme film/seriál/dokument a niekedy proste len tak sedíme a prekecáme sa k polnoci 😀 A samozrejme sex. To je tiež naša obľúbená kratochvíľa😉

lauriik
14. sep 2024

Vecery mame pre seba - pozerame serial alebo hrame spolocenske hry.
Raz za cas ideme sami niekam na vikend bez deti. 1 x rocne sa snazime ist na dovolenku bez deti.
A potom take klasiky - festival, ples, kino, obcas na veceru 🤷🏼‍♀️

kavasmliekom
14. sep 2024

Mame mame deti, manžel robí na turnusy, čiže keď príde, tak sa musí roztrhnúť, deti okolo krku, ja v poradí 😄 ale za 5 dní co je doma ide tri dni niekde na výlety, jeden deň periem varím, do roboty aby mal. A po večeroch sa venujeme len sebe. Vaňa, film, masáž. Nechodíme nikde, nemáme kde nechať deti.

4stanka4
14. sep 2024

Nerozumiem otázke 😀 ale nie, my sme s malou v podstate stále lebo nám ju nemá kto postrazit a keď sa to výnimočne stane (za 4 roky asi 3x) tak sme boli v kine a raz na 2hod. wellness. Dnes sme mali ísť tiež ale dovliela zo škôlky virozu tak sedíme doma 😞

bessdonna
14. sep 2024

mala ma 1,5 r a manzel ju nedovoli dat nikomu strazit ani na hodinku.takze som s nou ja,potom sme spolu.cez vikend ked spi cez den tak sa rozpravame,alebo sex,alebo co sa nam chce,vecer to iste ked zaspi cca o 20.00.a to je vsetko.flakat sa chodime aj s nou.neda sa inak.

minesasubu
14. sep 2024

Všetky sviatky -narodeniny, meniny , výročie svadby a pod - večera, divadlo, koncert , akcie v našom meste
planujeme aj na vikend ale až po novom roku to bude mať syn 2,5r tak snad to bude ok

autor
14. sep 2024

@minesasubu och ja vám tak závidím všetkým, čo takto trávite pekne spoločný čas 🥹krásne

3princezne
Autor odpoveď zmazal
007marianna007
14. sep 2024

Pozeráme spolu seriály

lentilka46
14. sep 2024

Vies co..ked boli deti male, velmi mi chybali take tie spontanne chvile s manzelom, ze ideme do kina alebo sadneme do auta a uvidime, kde sa dovezieme. Aj sme obcas dali deti svokrovcom a my isli do kina alebo divadla, na koncert. No od veku cca 5r mladsej si velmi uvedomujem, ako rychlo plynie cas /mozno to bolo tym, ze starsi bol uz prvak/, ze este len teraz sa narodili a uz su aki velki a preto chodime vsade s detmi. Bravame ich aj na poznavacky, kde sme predtym chodili len sami dvaja. A automaticky odmietam akcie, kt.pripadnu na ich narodeniny, meniny alebo silvestra. Mali sme ist vlani na silvestrovsku zabavu, mohli sme nechat deti svokrovcom, ale tie deti so mnou budu travit silvestra este mozno 8-9-10x a potom uz nebudu chciet. Uz budu mat svoje. Cize, ja som rada za sukromny cas s mojim muzom, ale cim su deti starsie, tym menej ho mame.

betulinka1
14. sep 2024

Ideme sa najest niekam mimo mesto, ideme na prechadzky, vtedy sa u nas ani nejako nevari, takze mame veget, z postele sa neponáhľame, stretneme sa so známymi posedime, ked je sezona ideme vecer na ryby na dravce. Nic specialne. Ja lubim vtedy vybehnut aj pokecat s kamoskami.

haraburdova
14. sep 2024

sme spolu nonstop, s výnimkou občasného skočenia na nákup/poštu/vybavovačky. Každý večer si urobíme nejaké mecheche keď dcéra zaspí, buď sa hráme karty, čítame si vedľa seba na gauči, kecáme len tak, pozeráme film, objednáme si donášku alebo ehm ehm :D cez víkendy chodíme na prechádzky, nákup, váľame sa doma s malou, v nedele ideme vždy do kaviarne na doobednú kávu s koláčom a prechádzka po meste. všade berieme malú, príde mi prirodzené, že je súčasťou nášho rande.
dali sme si záväzok, že si na piate výročie sobáša zopakujeme svadobnú cestu na to isté miesto, kde sme boli, na to sa šialene teším.

0silvia0
14. sep 2024

My sme travili spolocny cas az ked deti vyrastli. Dovtedy sme planovali akcie tak, aby sme deti mohli brat so sebou. Vsade sme chodili ako rodina.

kristinapetronela
14. sep 2024

Káva ,obed ,kino ,večera ,výlet ,športovanie

30katrusa40
14. sep 2024

Jedine keď ma manžel poobednú a deti sú v škole a v škôlke to máme pre seba tak necelé 3 hodiny. Vybehneme spolu na nákup občas a niekde sa narýchlo najesť. Inak čas len pre nás dvoch väčšinou ani nemáme. Jedine keď decká spia a to si vieme ísť sadnúť na terasu a rozprávame sa aj so jednej rána.

timea301196
14. sep 2024

Tak väčšinou sme s deťmi ale minule sa nám po 8 rokoch podarilo ísť na párty… zeny tak som sa zabalila.. opila.. chlap ma prizeral :D deti bavili moji rodičia… inak ked sme sami (fakt výnimočne klasika film, víno… )

duppka13
14. sep 2024

Vobec nijak, vacsinu casu spolu netravime. Vynimocnesi spolu pozrieme
Vecer tv

lenka.25
15. sep 2024

Večera , kino , ísť si len tak sadnut na drink , tak to robievame večer minimálne 2x do týždňa . Deti už sú väčšie , staršia ma 18 rokov , čiže s mladšou je v pohode doma aj celu noc. Víkend bez detí mame málokedy , ale to hlavne že ho nepotrebujeme . Nás deti nijako na víkendových pobytoch a dovolenkách neobmedzujú . Aj tá staršia ešte stále chce chodievať všade s nami , tak si tento čas vychutnávame kým sa dá .

hrasocek12
16. sep 2024

Ak máte niekoho ,kto vám robí pestúnku zdarma ,tak sa to dá si chodiť na dovolenky bez dieťaťa alebo na večere a podobne. My sme s malou stále sami. Nikto nám nepomáha ,nepostráži a peniaze na nejakú kvalifikovanú opatrovateľku na pár hodín,ktorá by sa oňu vedela postarať nemám. Takže keď máme trocha času na seba,tak skôr oddychujeme doma. Ľahneme si na gauč ,pozrieme tv a keď bolo pekne a že bola malá v škôlke ,tak sme šli niekam do prírody. Stále sme rodičia. Takže skôr takto sme spolu,pozrieme film,dáme víno večer,keď muž nerobí alebo ja. Toho času je málo,máme rôzne zmeny,takže je to zložité ,okrem toho sme obaja unavení zo všetkého. Ale verím,že ako bude dcéra staršia,ten čas si viac nájdeme 🙃

petka552
16. sep 2024

Nikto nam deti nestrazi. Cas travime len po večeroch ked deti spia. Vino, film, romantika…

victoriab
16. sep 2024

Mna zaujali tie splocenske hry, az vam zavidim, aj ja som tak snivala, ze si zahrame, ale moj na to nie je :(

adonish
16. sep 2024

Večera, pivko, hokej - večer bez detí. Večer po uložení deti klasika seriál /film, karty, spoločenské hry. Alebo si hocikedy pustíme naše obľúbené pesničky a tancujeme. Raz, max 2 do roka sa nám podarí ísť spolu na wellness.