Ako trávite čas s partnerom?
Ahojte.
Neviem, čo je to za dobu, ale naozaj ma zaujíma. Ako trávite čas so svojím partnerom? Ide o to, že celé Vianoce som doma s mužom, ale každý z nás robí niečo iné a naozaj sa už nazvem to, že nudím. Rada by som s ním strávila nejako čas viac ako prechádzka so psom alebo len vo dvojici, či pozerala film.
Hrať karty nás už prestalo baviť. Ani jeden bohužiaľ však nevieme nič vymyslieť, čo by sme mohli robiť.
Nakoľko nám to finančná situácia nedovoľuje, niekam skočiť (kino, večera atď.) nemôžeme.
Ako sa inak zabávate s partnermi? Ako s nimi trávite čas?
Podotýkam, že sme zatiaľ bezdetný pár.
Ďakujem za odpovede.
Keby som mala mať po zaplatení dovolenky na účte 85€, tak na žiadnu dovolenku nejdem.
Po 5 rokoch nevediet, o com sa bavit, je prinajmensom zvlastne, to by som asi uvazovala, ci ma taky vztah vobec vyznam. A k tym financiam - nudite sa, preco si nejdete nieco zarobit?
ja ani na dovolenku nejdem a na ucte 170eur. Ale ja sama s 2 detmi, ale jedneho dna to dam a nasetrim i na tu dovolenku🙂
Kks keby nemam deti a mam zenu a kopec casu tak robim hocico - vylet, Netflix, varenie, sex 2x denne..
a keď ste spolu chodili robievali ste čo? okrem sexu teda
@h2 ja mam este menej. Ale zas mam na sporiacom ucte a v januari pridu odmeny za minuly rok, tak nejako ten tyzden vydrzime. A sme bez uverov a hypoteky.
a preco nie dobrololnictvo?
@onedaynick Máš na sporiacom účte, takže máš. Ja tiež na bežnom účte nedržím veľa peňazí, to predsa neznamená, že ich nemám.
nemate deti, teda mate kopec casu len pre seba a doslova mozete robit, co chcete - a ty sa nudis 🤦🏼♀️
rozpravajte sa, citajte knihy, pozerajte filmy, serialy, spolu nieco navarte, prejdite sa,…
pockaj, az raz dieta mat budete, uz nikdy sa nudit nebudes a na toto obdobie teraz - budes s nostalgiou spominat
Kúpte si knihu finančná gramotnosť a spolu ju čítajte. Zabiješ 2 muchy jednou ranou. My sme spolu vyše 20 rokov, čo do kelu bude s vami, keď po piatich sa nudite
Keď sme boli bezdetní, voľný čas sme trávili na turistike, takmer vždy, alebo výlet ... A keď bol nečas, boli sme doma, každý sa venoval svojmu...
Dvaja mladý ľudia bez detí bez peňazí. Prečo ste nešli na brigádu spolu keď len doma sedíte a nudíte sa? Toľko ponúk bolo dokladat tovar do Kauflandu napríklad.
Ty by si rada niečo spoločné robila ale nemáte na nič peniaze.
Skúste sa baviť o tej dovolenke ktorú máte zaplatenú. Že vam odisli peniaze. Prečo ste keď ste peniaze mali neodlozili na zimné, nudné obdobie?
Nepíšem ti to v zlom ale už sa nikdy nedostan na toto čo máš lebo nedajbože budete musieť niečo platiť a budete vo veľkej kaši.
Ked sme nemali deti : Turistiky, sex,prechadzky, lyzovacka, pozeranie TV, no tiez nic moc, kym sme nekupili pozemok. Potom uz bolo co robit.
Vzajomna masaz
Ahoj, no mohli by ste veci z domácnosti, ktoré nepoužívate nafotiť na bazos, aj tu sú na MK aukcie, zbavíte sa zbytočností (starý mobil, oblečenie, obuv, elektronika, lyžiarska výbava atd..) pôjdete sa prejsť na poštu a môžete skočiť na kávu za tie €💪🏻
@veronika66 ano, robit nechcu ani za peniaze, ani dobrovolne, a pytat sa na MK, co mam robit s frajerom? Primitivne.
Toto inak aj mňa niekedy zarazí, že kedysi sme hrali spoločenské hry, rozprávali sa do noci o kadečom, cvičili spolu, prechádzky, varili a poslednú dobu alebo nič nejako, každý si to svoje ideme.
Paaani ako keby som to písala ja.. tiez toto stále riešim. Bohužiaľ nemáme financie na nejaké drahšieho koníčky a tiež ma trápi že v byte už nevieme čo robiť a nudime sa. My napríklad chodíme veľa na prechádzky a pritom sa vždy kvalitne porozprávame, hráme žolíka pri filme,ja jemu čítam knihu nahlas lebo on nerád číta :D niektorí tu píšete kamaráti rodina? To sa mame spoločne stretávať s nimi stretávať každý deň? My myslíme skôr také bežné dni doma. Každopádne ak na niečo prídeš daj vedieť prosím.
My hráme s priateľom brawl stars (hra na mobil) a dá sa hrať spolu 😂 haha. Akože niekto si povie ze pre malé deti ale sranda.
Športovať? My chodíme cvičiť. Cvičíme fitko alebo doma.
Piecť cheesecakes? My to robíme. Dokonca ja nemôžem klasické tak vymýšľame všelijaké raw.
Učiť sa spolu cudzí jazyk? Aj doma sa dá. Netreba na to kurzy.
Meno mesto zviera vec hrávame tiež.
Xbox (treba síce počiatočna investícia) ale dá sa na tom zabaviť.
Zájsť za známymi.
Robiť deti 😋
Ja nepochopim ako sa niekto moze doma nudit..ved vo vlastnom dome, byte mam stale co robit..ja mam rano na plane kopu cinnosti a ked vecer stihnem aspon polovicu..som spokojná..pride mi to, ze nemas dostatocne ambicie..a nevenujes sa tomu, co ta vnutorne naplna..s muzom travime cas aj vo dvojici.prechadzka..vylet..vecer pri filme..vyberame si vyslovene filmy, potom ich sledujeme a hodnotime..vypijeme si pohar vinka..ideme do divadla a pod..
Ponukni znamym varovanie deti (to by som ja napr prijala 😅), ak nemate € na fitko skuste si zacvicit doma (my aj € mame ale nemame kam dat deti a celkom sa pri tom zabavime vsetci 4 😁) skuste sa naucit nejaky novy cudzi jazyk, su apky do mobilu zadarmo a budete mat zaklady nejakeho noveho jazyka, ak v zime nemas co robit tak vyskusaj aj sezonne upratat namiesto jari (napr vyhadzat stare/male/velke/nepotrebne veci, kludne ich mozte nafotit a skusit predat alebo podarovat). Neviem odkial ste ale napr v BA kraji je celkom jarne pocasie, kludne sa da turistikovat, my sme cele sviatky niekde po horach chodili a je to zadarmo (caj do termosky, obcerstvenie do ruksaku a ides)…
Tak toto ma vcelku pobavilo. Keby mi malo zostat na ucte 85 eur, urcite by som si neplatila dovolenku v Afrike 🤣🤣🤣 to akoze vazne?
Radsej si spestrit depresivne obdobie a ist napriklad na hory do welness ako zaplatit dovolenku a potom sa nudit doma ako zobrak co nemoze nikam ist lebo na to nema.
My ideme teraz na dovolenku ale teda nemame 85 eur na ucte 🤦
A to pojdete do Afriky v lete? Ked mate pracu?

@h2 no dá sa to 🙂 je to prvý a aj poslednýkrát, čo sa niečo také "stalo". Vedeli sme do čoho ideme, vedeli sme ako to bude, čo sa stane a sme s tým v poriadku. 🙂 Na túto dovolenku sa chystáme už 3 roky. Máme konečne svoj byt, takže rozhodnutie bolo jasné. Ak by sme dovolenku platili budúci rok (23) tak ani tých 85€ by sme nemali 🙂