Ako uspokojiť partnera aj počas plodných dní?
Dobrý neskorý večer,
ženy toto je hlúpa otázka a viem že dostanem veľa hejtov a urážok... Ale chcem sa spýtať, ako uspokojujete vašich mužov napr keď máte svoje dni, plodné dni alebo proste nemáte chuť?
Často tu čítam o ženách, ktoré to robia každý deň ústami, niektoré to vraj robote aj viac krát do dňa. Ja to však absolútne neviem, dokopy sa mi to podarilo spraviť asi 2x v živote ústami.
Vždy keď to chcem spraviť, povie mi nech si radšej ľahnem... Raz dávno mi pri tom rovno povedal, že to ústami nedokážem.
Prosím je to sprostá otázka ale čo mám robiť? Mňa by to aj bavilo aj by som mala chuť na takéto praktiky, ale keď neviem čo robiť, čo jazykom rukami celkovo ? Nejak krútiť ťahať cmulat čo? Normálne môžete postup alebo čo sa vám muži/vašim mužom páči?
Pripadám si celkom neschopne pri tom.
Je to prvý partner a nejak mi nechce povedať že čo a ako, neviem či tiež nevie či čo...
@fido69 no ale ze sa trochu otvor. 😉
@pralinka25 aspon na dva prsty?🤣🤣🤣
Uz ste dnes vsetci uspokojeni?
@tundra ja na rozne sposoby uz ano a jeden ma este caka 😃
@tundra no ked to na viac nepojde. Po spravnosti treba 10
@pralinka25 tak to ma cas do zajtra🤭
@tundra no netreba to zbytocne predlzovat 😁
@pralinka25 to nie je tak,ze cim dlhsie,tym lepsie?🤔
@pralinka25 ideme ho hladat?
@tundra vyborny napad. to je tvoj?
@hugger neolutuje. ze? 😎
@pralinka25 to je nas pátrač😉
@tundra synovi 😉
@pralinka25 beriete aj mňa alebo chcete intímčo 😁
@demodun jasne pridaj sa 😀
@tundra ideme na to.
@demodun sa nas boja. nechapem preco 🙄
@tundra nie nocnu patracu akciu by si ona nenechala ujst.
@pralinka25 naposledy som patral na vojne po madarskych obcanoch,pri nelegelanej prekroceni hranice.Akcia bola upesna na 50%.Nasli sme dve tasky s potravinami,väcsinou majoneza a obcania stihli prekrocit statnu hranicu.🤣🤣🤣
Patracie akcie na diviakov,boli väcsinou uspesne👍😅

@tundra určite nie, išlo o žeriava popolaveho. Nó a bol to poriadny vták 🤭