icon

Ako uspokojiť partnera aj počas plodných dní?

7. apr 2024

Dobrý neskorý večer,
ženy toto je hlúpa otázka a viem že dostanem veľa hejtov a urážok... Ale chcem sa spýtať, ako uspokojujete vašich mužov napr keď máte svoje dni, plodné dni alebo proste nemáte chuť?
Často tu čítam o ženách, ktoré to robia každý deň ústami, niektoré to vraj robote aj viac krát do dňa. Ja to však absolútne neviem, dokopy sa mi to podarilo spraviť asi 2x v živote ústami.
Vždy keď to chcem spraviť, povie mi nech si radšej ľahnem... Raz dávno mi pri tom rovno povedal, že to ústami nedokážem.
Prosím je to sprostá otázka ale čo mám robiť? Mňa by to aj bavilo aj by som mala chuť na takéto praktiky, ale keď neviem čo robiť, čo jazykom rukami celkovo ? Nejak krútiť ťahať cmulat čo? Normálne môžete postup alebo čo sa vám muži/vašim mužom páči?
Pripadám si celkom neschopne pri tom.
Je to prvý partner a nejak mi nechce povedať že čo a ako, neviem či tiež nevie či čo...

demodun
13. apr 2024

@tundra ja som nočný tvor, ale občas zaspím pri Drobcovi a potom sa zobudím o pol druhej a čumím do tmy. Lebo všetci už spia

pralinka25
13. apr 2024

@tundra mas psa to je dva dva 😀

tundra
13. apr 2024

@demodun to hovori na zaciatku kazda🤣🤣🤣

pralinka25
13. apr 2024

@tundra ja mam rada nocne patracky. 😎

demodun
13. apr 2024

@tundra chudatko naše, neboj my sme fakt dobré bosorky. Len ostatní to akosi nechápu 😁

tundra
13. apr 2024

@demodun vitaj v klube,ja som po nocnej tiez nocny tvor,alebo netvor?😆

demodun
13. apr 2024

@pralinka25 aj ja. Už som išla aj nočnú hrebenovku. To bolo super

demodun
13. apr 2024

@tundra tie tvoje zážitky, 😄 tak daj aspoň ty koľko máš rokov

tundra
13. apr 2024

@demodun verim Ti,len @pralinka25 je pre mna velky otaznik😎Inac pralinky mam rad😋

tundra
13. apr 2024

@demodun "Mládi v prdeli a do důchodu daleko"

hugger
13. apr 2024

@pralinka25 inteligentní a vtipní muži sú na MK cenení

demodun
13. apr 2024

@tundra prečo otáznik? Práveže ju často vidíš, čítaš ako radí. Vie veľmi dobre písať. Má na to talent, ja to tak neviem a ešte píšem na mobile. 🫣

tundra
13. apr 2024

@demodun noc ma svoju moc.Viete,ze ladviny a pecen regeneruje medzi druhou a tretou rano🤣🤣🤣

hugger
13. apr 2024

@tundra to isté aj tebe:Aky je tvij zivotny pribeh? Vies ze som si myslel ze si @subartic ex?

pralinka25
13. apr 2024

@hugger preco si si to myslel?

demodun
13. apr 2024

@tundra no tak u mňa si veľmi neoddychnu 😁
Hugo, teda Hugger je tak trochu náš rytier v lesklej zbroji. Dáva na nás pozor 😉

pralinka25
13. apr 2024

@tundra ja a otaznik? nieeeeee. ale ospravedlnuje ta ze si tukratko. ja som tu inventar od zalozenia stranky 😀 mne by konik mohol v pohode vyplacat dochodok mam tu odpracovane vsetky roky

demodun
13. apr 2024

@hugger vážne? , prečo si si to myslel

hugger
13. apr 2024

@pralinka25 @demodun

Lebo subarctic tundra je slovne spojenie ktore k sebe patri a mal ju v oblubenych

pralinka25
13. apr 2024

@hugger aha. ona ale tusim o byvalom nepisala zrovna chvalospevy 😀

hugger
13. apr 2024

@pralinka25 a mne sa zda ze u nej stale ma sancu

pralinka25
13. apr 2024

@hugger no mozno si to pletiem alebo sa to tykalo este exexex byvaleho.

tundra
13. apr 2024

@hugger ano,ano,mal som prave nocnu,ked som si precital jej pribeh.Napisal som jej spravu,ak by potrebovala s niecim pomôct.To je vsetko.Nepotrebovala,zvladla to👍.

demodun
13. apr 2024

@pralinka25
@hugger veď to. A túto Tundra tvrdí, že je zadaný. 😄

hugger
13. apr 2024

@demodun nerob zo mna pasaka … ze “dava na nas pozor” 😂

demodun
13. apr 2024

@hugger šak dávaš, ale nič neinkasujes
😉

tundra
13. apr 2024

@demodun 🤣🤣🤣

hugger
13. apr 2024

@tundra si dobry clovek. Praveho muza napadne ponuknut pomoc ked pozna jej story

tundra
13. apr 2024

@hugger dakujem🤗,ked viem pomôct,pomôzem.

demodun
13. apr 2024

@tundra ale ty často ponukas pomoc. Preto som sa prihovorila. Dúfala som, že pochopíš, že chcem len porozprávať a nebalim ťa 🤣🤣