Ako uspokojiť partnera aj počas plodných dní?
Dobrý neskorý večer,
ženy toto je hlúpa otázka a viem že dostanem veľa hejtov a urážok... Ale chcem sa spýtať, ako uspokojujete vašich mužov napr keď máte svoje dni, plodné dni alebo proste nemáte chuť?
Často tu čítam o ženách, ktoré to robia každý deň ústami, niektoré to vraj robote aj viac krát do dňa. Ja to však absolútne neviem, dokopy sa mi to podarilo spraviť asi 2x v živote ústami.
Vždy keď to chcem spraviť, povie mi nech si radšej ľahnem... Raz dávno mi pri tom rovno povedal, že to ústami nedokážem.
Prosím je to sprostá otázka ale čo mám robiť? Mňa by to aj bavilo aj by som mala chuť na takéto praktiky, ale keď neviem čo robiť, čo jazykom rukami celkovo ? Nejak krútiť ťahať cmulat čo? Normálne môžete postup alebo čo sa vám muži/vašim mužom páči?
Pripadám si celkom neschopne pri tom.
Je to prvý partner a nejak mi nechce povedať že čo a ako, neviem či tiež nevie či čo...
@tundra mas psa to je dva dva 😀
@tundra ja mam rada nocne patracky. 😎
@pralinka25 aj ja. Už som išla aj nočnú hrebenovku. To bolo super
@demodun verim Ti,len @pralinka25 je pre mna velky otaznik😎Inac pralinky mam rad😋
@pralinka25 inteligentní a vtipní muži sú na MK cenení
@hugger preco si si to myslel?
@tundra ja a otaznik? nieeeeee. ale ospravedlnuje ta ze si tukratko. ja som tu inventar od zalozenia stranky 😀 mne by konik mohol v pohode vyplacat dochodok mam tu odpracovane vsetky roky
Lebo subarctic tundra je slovne spojenie ktore k sebe patri a mal ju v oblubenych
@hugger aha. ona ale tusim o byvalom nepisala zrovna chvalospevy 😀
@pralinka25 a mne sa zda ze u nej stale ma sancu
@hugger no mozno si to pletiem alebo sa to tykalo este exexex byvaleho.
@pralinka25
@hugger veď to. A túto Tundra tvrdí, že je zadaný. 😄

@tundra ja som nočný tvor, ale občas zaspím pri Drobcovi a potom sa zobudím o pol druhej a čumím do tmy. Lebo všetci už spia