Ako uspokojiť partnera aj počas plodných dní?
Dobrý neskorý večer,
ženy toto je hlúpa otázka a viem že dostanem veľa hejtov a urážok... Ale chcem sa spýtať, ako uspokojujete vašich mužov napr keď máte svoje dni, plodné dni alebo proste nemáte chuť?
Často tu čítam o ženách, ktoré to robia každý deň ústami, niektoré to vraj robote aj viac krát do dňa. Ja to však absolútne neviem, dokopy sa mi to podarilo spraviť asi 2x v živote ústami.
Vždy keď to chcem spraviť, povie mi nech si radšej ľahnem... Raz dávno mi pri tom rovno povedal, že to ústami nedokážem.
Prosím je to sprostá otázka ale čo mám robiť? Mňa by to aj bavilo aj by som mala chuť na takéto praktiky, ale keď neviem čo robiť, čo jazykom rukami celkovo ? Nejak krútiť ťahať cmulat čo? Normálne môžete postup alebo čo sa vám muži/vašim mužom páči?
Pripadám si celkom neschopne pri tom.
Je to prvý partner a nejak mi nechce povedať že čo a ako, neviem či tiež nevie či čo...
@demodun potrebujes pomoc? nemyslim v googleni 😂
@pralinka25 nie, ale písal vždy pohodovo, tak som bola zvedavá čo je zač, 😁
Hugo má pravdu, takýchto chlapov je tu málo
@hugger no inak na teba mam tazke srdco za ten moj obraz 😀
@demodun este vyckaj. vies ako sme si mysleli o kadekom ze je v poho? 😈
@pralinka25 jasné, veď tu na pokec som myslela 😉
A čo bolo s tvojím obrazom? Nepamätám si
@demodun sak chapem chapem aj ked na to nevyzeram 😂
@pralinka25 jáj ty nevyzerás ale potom vyrukujes s lesom a konarikom a začnú sa triasť ruky 😄
@demodun 👍 zdanie klame. vidim ze to zanechalo dojem. 😂
@pralinka25 😁 no a zase sme samé
@pralinka25 preco?
@hugger no vsak to bolo hrozne. ja som ti dala aspon afflecka! 😒
@pralinka25 ja čítam cucfleka,🤣🤣
Ospravedlnujem sa,podvozok dal dnes zabrat,zajtra 12-ka.Musim ist uspokojit svoje potreby😉
@pralinka25 no to by si mala. Na diplom je zavčasu 😄
@pralinka25 no ale ten obraz ma byt s informacii ktore o tebe vieme. A ty si bola motorkarka s 3 detmi. povedz o sebe viac a vytvorim novy
@tundra tu mas pralinky 😉
@hugger hugo viac ako som tu na seba ja popisala za tie roky to snad uz ani nejde.
@pralinka25
@hugger no tak poďme domov,😉
@pralinka25 jasne ale ja som vsetko necital
@pralinka25 takto sa to začina posielanim praliniek
@pralinka25 poslala som ti ten huggo drink? neviem ho najsť

@hugger teraz mi napadlo, že ideálny adept do tvojej témy Ako vyzeráme?
Asi budem zajtra googlit 😄