icon

Ako uspokojiť partnera aj počas plodných dní?

7. apr 2024

Dobrý neskorý večer,
ženy toto je hlúpa otázka a viem že dostanem veľa hejtov a urážok... Ale chcem sa spýtať, ako uspokojujete vašich mužov napr keď máte svoje dni, plodné dni alebo proste nemáte chuť?
Často tu čítam o ženách, ktoré to robia každý deň ústami, niektoré to vraj robote aj viac krát do dňa. Ja to však absolútne neviem, dokopy sa mi to podarilo spraviť asi 2x v živote ústami.
Vždy keď to chcem spraviť, povie mi nech si radšej ľahnem... Raz dávno mi pri tom rovno povedal, že to ústami nedokážem.
Prosím je to sprostá otázka ale čo mám robiť? Mňa by to aj bavilo aj by som mala chuť na takéto praktiky, ale keď neviem čo robiť, čo jazykom rukami celkovo ? Nejak krútiť ťahať cmulat čo? Normálne môžete postup alebo čo sa vám muži/vašim mužom páči?
Pripadám si celkom neschopne pri tom.
Je to prvý partner a nejak mi nechce povedať že čo a ako, neviem či tiež nevie či čo...

Strana
z23
hugger
13. apr 2024

@pralinka25 specialny den. Po 20 rokoch nespim pod jeemou strechou so svojou rodinou

hugger
13. apr 2024

@hugger sluzobky neratam

demodun
13. apr 2024

@hugger to si len myslíš, má ťa rada. Ale ona to inak prejavuje. 😉 A hlavne to neprizná, veď ju poznáš

pralinka25
13. apr 2024

@hugger tak si to daj do polohy sluzobky. moj maly by ti povedal ze ti chyba spravny spinkacik.

pralinka25
13. apr 2024
demodun
13. apr 2024

@hugger ideš do úplného vybitia bateriek? Ráno si na teba spomeniem. Chceš aj obklad na čelo 😃

demodun
13. apr 2024

@pralinka25 výborný nápad,
Hugo tvár sa, že si na služobke

tundra
14. apr 2024

@pralinka25 dakujem velmi pekne za pralinky😋,máš male bezvýznamne +

tundra
14. apr 2024

@demodun ja niekedy nechapem ani sam seba,nie to este druhych😎,tak skoda no,uz som si zacal namyslat,este to ani nezacalo a uz to skoncilo🤣🤣🤣

karolinakr
14. apr 2024

@demodun čo vy dvaju riešite?🤣

demodun
14. apr 2024

@karolinakr že nemôžem takto verejne priznať, že som ho chcela zbaliť 😉
A mám aj baliaci papier nachystaný 😁

karolinakr
14. apr 2024

@demodun Ty + hugger = hugo kokteil

karolinakr
14. apr 2024

😅

demodun
14. apr 2024

@karolinakr jáj ty myslíš Huga?
No že si zhodnotila, že chutí lepšie ako vyzerá 😁 tak ako teda chutí 🧐😄

karolinakr
14. apr 2024

@demodun neéeee 🤣 i taky pripad može byt

karolinakr
14. apr 2024

@demodun koho si chcela zbaliť?

subartic
14. apr 2024

@hugger
@tundra akože chlapi , vás dvoch mám naozaj rada. Až mi slzy vybehli . Môj muž sa mi vracia v máji domov , veľmi sa chce vrátiť k nám a ja mu to umožním . Má za sebou obdobie liečby a ja pevne verím že je z toho vonku .

tundra
14. apr 2024

@subartic srdecna gratulacia👍 a drzim palce,tesim sa s Tebou.🤗

demodun
14. apr 2024

@subartic tak to je super správa, pripájam sa ku gratulacii a držím palce 🙂

hugger
14. apr 2024

@subartic velmi drzim palce nech vam to vyjde. Ak nikto iny tak ty si to zasluzis

fido69
Autor odpoveď zmazal
Strana
z23