Ako uspokojiť partnera aj počas plodných dní?
Dobrý neskorý večer,
ženy toto je hlúpa otázka a viem že dostanem veľa hejtov a urážok... Ale chcem sa spýtať, ako uspokojujete vašich mužov napr keď máte svoje dni, plodné dni alebo proste nemáte chuť?
Často tu čítam o ženách, ktoré to robia každý deň ústami, niektoré to vraj robote aj viac krát do dňa. Ja to však absolútne neviem, dokopy sa mi to podarilo spraviť asi 2x v živote ústami.
Vždy keď to chcem spraviť, povie mi nech si radšej ľahnem... Raz dávno mi pri tom rovno povedal, že to ústami nedokážem.
Prosím je to sprostá otázka ale čo mám robiť? Mňa by to aj bavilo aj by som mala chuť na takéto praktiky, ale keď neviem čo robiť, čo jazykom rukami celkovo ? Nejak krútiť ťahať cmulat čo? Normálne môžete postup alebo čo sa vám muži/vašim mužom páči?
Pripadám si celkom neschopne pri tom.
Je to prvý partner a nejak mi nechce povedať že čo a ako, neviem či tiež nevie či čo...
@karolinakr nestraš, dúfam, že toto neskončí ako posledne 😉
@demodun 😂
@karolinakr čo tipnes, najprv sa budú triasť ruky alebo budeme...😄
@demodun
niečo ine sa bude triasť ako prvé
@karolinakr takže brada? 😄
@karolinakr super, tak pošli ten recept 😉
@demodun ja by som chcela hotovy nie recept 😀
@pralinka25 ono to lepšie vyzerá ako chutí
@karolinakr ďakujem, ale nehovor to Hugovi, 🤣
Ty si koštovala Huga 🤭
@karolinakr fakt? nechutilo ti to?
@fido69 tak to kym budes na 10 teda potrva celu vecnost 🙄
@pralinka25 že aj mňa už nohy boleli z toho státia v rade 🤣
@demodun si si musela sadnut na lavicku s konikom 😂
@pralinka25 jasné 😄
No nebudem nohy drat kvôli jednému chlapovi 🤣
@demodun rozumne. a inak ano som hladna len neviem co by som si dala. mas nejaky typ? palicky som si uz pojedla cez den 🙄
@pralinka25 nemajú deti nejaké zásoby, prípadne jogurt, v najhoršom ten čoko dedo (nie Fido) myslím Mikuláša 😄
@demodun ale maju len ked ja neviem na co mam chut.
@pralinka25 zober to od kraja. 😉
Alebo odhryzni zo všetkého, deti budú nadšené 🤣
inak dnes nezvycajne dlho ponocujes
@hugger