Ako včas odhaliť neverníka vo vzťahu?
Ženy, je možné vôbec odhaliť nevernika vopred? Skôr než s ním začnete vzťah, skôr než sa zalubite? Ex manžel ma pred koncom manželstva podvádzal (asi 2 mesiace). Rozviedla som sa s ním, nevera je pre mňa koniec. Dlhšie som bola sama. Neskôr som si našla priateľa, ktorého som predtým zbežne poznala. Myslela som si že je fajn. V mnohom sme si rozumeli, dokázali sa o kadecom porozprávať, proste som myslela, že je ten pravý. Počas 2 rokov vzťahu, sa ku koncu začali viac prejavovať "problémy". Menej času na mňa (výhovorky typu 4 roboty, deti, dom...). Tým aj výčitky z mojej strany, už nechodil ku mne, sex už len sporadicky, lebo nemal čas, náladu (vraj depresie, problémy...). Tak som to ukončila, i keď som dúfala, že to ešte napravime, nestalo sa. On si hneď našiel šťandu ktorej by mohol byť aj otcom. Ale o to nejde. Teraz som sa dozvedela, že podvádzal svoju bývalú ženu, o ktorej tvrdil, že ona podvádzala jeho. Plus že podvádzal kade tade kým bol s ňou. A že aj mňa už podvádzal s tou, s ktorou je teraz. Otázka teda znie, ako včas prekuknut, zistiť, že muž je kur...nik? Že dokáže podviesť, vedome ublížiť? Lebo podľa názorov, správania, by som si to o ňom nikdy nemyslela.
@minka201 ono to ma štavnatejši nazov, len teraz mi nejde na rozum
@la_dolce_vita viem že nie vždy dostanem odpoveď, vysvetlenie.
Len by som chcela takémuto v budúcnosti predísť. Len neviem ako. Keďže nič neukazovali na to, že by mohol byť taký.
Neverník hovorí ženám presne to čo chcú počuť. Neverník nikdy ženy nespochybňuje a má ich rád také aké sú. Nevernik je ich najlepší priateľ a ženy ho preto milujú. Teda až do doby, keď sa to celé zruti ako domček z karát. 😉
No z mojej skúsenosti veľakrát neverník veľmi odsudzuje neveru, tvári sa, že on by nikdy nepodviedol, atď. Nie vždy, ale často to tak býva. A sťažuje sa na svoje bývalé, že mu boli neverne a on sa tvári ako najväčšie neviniatko.
@janickacrazy tak ja osobne tiež odsudzujem neveru, a môj ex ma podvádzal. Ale nikdy by som nepodviedla. Chlapi to majú teda inak? 🤔
@janickacrazy ano, mozem potvrdit. A nevernici byvaju casto aj velmi ziarlivi, lebo si myslia ze ked podvadzaju oni, tak podvadza kazdy
@soldi ani s týmto sa osobne nestotožňujem. Myslím si že som dosť žiarivá. Ale ako píšem, ja by som podviesť nepodviedla. Pre mňa je to podstatná morálna hodnota, byť verný.
Čo sa týka tohto ex, nemyslim že by bol žiarlivý.
Moja skusenost s nevernikom je, ze bol az podozrivo pozorny, takmer dokonaly. Pre zenu uzasny pocit, tym padom som si nevsimala ine veci a potom prislo krute vytriezvenie. Oni proste vedia, ako na to.
@la_dolce_vita no nebol ani podozrivo pozorný či dokonalý. Mal chyby, aj som ich videla, napriek tomu ho ľúbila. Ale chyby má každý.
Jasne, to nie je pravidlo, ten tvoj sa zacal vyhovarat na nedostatok casu apod, zmenil spravanie a to uz tiez nieco naznacuje.
@la_dolce_vita ťažko tak generalizovať. Ja viem že toho času mal vždy pomenej, keďže mal viac robot, deti v starostlivosti, problémy s bývaním. Ale zas si myslím, že kto chce, čas si nájde. A poslednú dobu už asi nechcel. To nezmením. Len som chcela v budúcnosti tomu predísť, aby som to zistila skôr, než sa úplne zamotam.
Podla mna sa to neda dopredu zistit. Bola som zasnubena, mala mat svadbu, s priatelom som bola 7 rokov, nikto by to na neho nepovedal, ani ja, ze mi dokaze klamat a podvadzat ma s mojou kamoskou. Zistila som to par mesiacov pred svadbou aj to nechtiac. Mozno by som bola klamana doteraz. 🤷🏻♀️ niektori to vedia dobre skryvat, ale pravda vzdy vyplava na povrch.
Pozri si jeho údaje cez astrologiu, či k sebe pasujete cez synastrie.
Toto mi vyzerá ako trauma z predošlých vzťahov ktorú si budeš nosiť so sebou do tých ďalších a uz pri zoznamovani budeš mat myšlienky o tom ci ta bude ten chlap podvádzať 😶 musíš troska veriť ľuďom inac si budeš stále priťahovať to čoho sa najviac obavas
@pochod môj bývalý manžel ma podvádzal 2 mesiace, preto som sa s ním rozviedla. Tomuto bývalému priateľovi som verila. Bola som síce žiarivá, ale verila som mu. Bol úplne iný ako ex muž, iná povaha, ani nepil...poznala som ho zbežne predtým.
Aj keď je pravda, že spravil presne to, čoho som sa najviac obávala. Napriek tomu, že som si to o ňom nikdy nemyslela, to podvedomie sa vždy tohto balo.
To mi bolo úplne jasné uz ked som prečítal tu tvoju otázku, ze musíš byť extrém žiarlivá a podozrievava vo vzťahoch.. Chápem, ze ta sklamali tvoji ex no takýmto premýšľanim sa co i len začať zoznamovať nie to mat vzťah je strašne kontraproduktivne a zlé 😶
@pochod nemyslím že som extrémne žiarivá. Ak nemám dôvod, tak nie som. Teda ja si to myslím.
A podozrieva? Ťažko povedať, keďže o nevere ex muža som sa dozvedela od jeho milenky. Vôbec som ho neupodozrievala, ani nič podobné. No ani tohto som nikdy neupodozrievala z nevery. Vedel, aký mám na to názor. Sám si tým prešiel od ženy, teda mne to hovoril. Rozišli sme sa z dôvodu, že nikdy nemal čas, alebo už nechcel, neviem sama. Proste som z jeho strany už necítila taký záujem, a nijak sa nesnažil to zachrániť. Aj keď sľúbil, že sa ešte porozprávame... O Tom, že ma podvádzal som sa dozvedela teraz, už vyše pol roka nie sme spolu.
@pochod a ešte by som chcela dodať, práveže ľuďom verím. Dávam si aj pozor, snažím sa. Ale stále verím v dobro ľudí. Možno chyba, že očakávam, že každý bude mať také hodnoty ako ja, a potom ma ľahko oklamu? Netuším...
Oki tak držím palce nech nájdeš toho správneho pre teba. A hlavne never dristom typu, ze každý podvádza.. Také múdrosti tvrdia len tí ktorí si vzťah bez toho nevedia predstaviť a je to pre nich normálne 😃
@pochod tak ja verím, že nie každý podvádza. Ale zas v dnešnej skazenej dobe je to pre mnohých už normálne. Alebo sú tí verní už zadaní.
Ďakujem pekne.

Autorka, su veci, ktore nemaju vysvetlenie, nedaju sa pochopit... zbytocne sa tym zaoberas a trapis, ver mi. Niekto si chce proste nieco neustale dokazovat alebo potrebuje vzrusenie..