Ako veľmi muži riešia naše nedokonalosti?
Ahojte :( ako veľmi si muži všímajú to čo nám robí vrásky? Celulitída strie ovisnute partie tuk navyše mlandrave stehna male prsia?? Ako to berú pri sexe ale aj tak všeobecne? Hanbím sa ukázať nahá bojím sa aby si niekto zo mňa robil posmech pre to aká som. Mala som x príležitosti na vzťah ale zrušila som to pretože si neverím že som dosť dobrá aby mohol o mňa mat niekto úprimný záujem. Nie som štíhla modelka 90 - 60-90 a nie som úplne pevná aj keď sa snažím cvičiť. Nuž neviem..
No poviem ti tak, ze v momente ked sa vyzlecies, tak budes pre toho muza krasna bohyna. Mozno nejake male percento muzov sa fakt zameriava na detaily, ale velkej vecsine sa paci skoro vsetko. Iba nejake prilisne extremy ako morbidna nadvaha, silne ochlpenie by mohli byt problem.
Skutocne, skus to raz a uvidis ze ten muz bude z teba nadseny.
Zeny ovela viac riesia svoj vzhlad navzajom. Porovnavaju sa a kriticky sa na seba navzajom pozeraju. Mozno preto ze su si konkurencia.😀
Asi kazdy muz inak...ale vela poznam takych beznych normalnych muzov, tak to neriesia, lebo pre nich je dolezitejsia povaha a vnutro zeny ako ten "obal". Po tehu a detoch sa mi zmenila postava a jediny komu vadilo brusko naviac som bola ja, manzelovi to absolutne nevadi.
Ale že vôbec nie 🙂
Vezmi si to z opačnej strany. Povedzme, páči sa Ti muž. Je bystrý, vtipný, má šibalský pohľad, pekný úsmev a je vám spolu fajn. Vidíš ho prvýkrát nahého. Ako veľmi budeš riešiť, že nie je svalnatý , že má guľatšie bruško a možno aj chlpatú hruď? No nebudeš to riešiť. Lebo vieš, že nejdeš do postele s fitness trénerom, ale s tým milým chlapom z okolia, čo si po ňom tak dlho pokukávala a s napätím čakala na pozvanie. Prečo by to mali riešiť muži s Tebou? Veď vedia, ako vyzeráš, aká si a túžia po Tebe. Nie po modelke 90-60-90, tú predsa na vaše rande nevolali 😊
Podľa mna sa muzom nepáčia práve 90-60-90 ale skôr tie zeny s veľkými prsiami, úzkym driekom a okrúhlym zadkom. Take tie sexice so ženskými postavami.
Kedysi som mala podobne miery a práveže mojim ex sa viac páčilo, keď som mala pár kg navyše a ženskejšie tvary. Môj manzel je napríklad teraz viac spokojnejší, keď mám kg navyše ako keď sme sa spoznali 😀 vtedy som bola take chudunké šparatko teraz mám ženskejsie tvary po 2 pôrodoch a vidím na ňom, ze stále chodí a chytá 😀 veď aj nám sa ukazujú reklamy s chlapmi so samými svalmi, pekáčmi buchiet na bruchu, ale sme s tými svojmi.

@tilly ja som z tej svojej hanby este uplne nevyrastala, ale mna naucila jedna krizova situacia. V zariadeni, kam som chodila cvicit bola nejake havaria v muzskej satni, takze bola k dispozicii len zenska a ano, najkrajsi spolucviciaci, hokejista, mlady chalan, sixpack asi tak 2x a ja som sa musela vedla neho prezliekat, lebo nebolo inej moznosti (ja som tlustoprdka v strednom veku). jeho som ja ale ze voobec nezaujimala, proste s vyzliekol, prezliekol do sportoveho a absolutne neriesil, ze ja sam schovavam za skrinkou 😂