Ako vnímať mužovu ,,kamarátku"?
Ahojte,
poslednú dobu sa dosť hnevám na muža. Minule mi jedna naša známa povedala, že videla muža na obede s výrazne mladšou ženou ( žijeme v menšom meste, takže stretnúť niekoho nie je problém ), tak vyzvedela, kto to bol, nevedela som, manžel podniká v rôznych veciach, tipovala som to na účtovníčku/kolegyňu...neriešila som to nijak extra, ale keď som sa ho potom večer doma spýtala, povedal, že áno, bol s kamoškou, že sa kamošia a občas takto vybehnú von napr. na obed. Predtým mi o nej nikdy nehovoril, nikdy takúto kamošku nespomenul. Povedal to normálne, pokojne, žijeme podľa mňa príjemným pekným životom, máme 3 zdravé deti, dobré podmienky, on je dobrý manžel aj otec. Na druhej strane mi začala táto jeho kamoška vŕtať v hlave.
Myslíte, že preháňam?
@zmrzlinka2021 Zatiaľ mu verím, v živote sme si neliezli do mobilov, nikde...ja hocikedy prídem, keď treba do jeho práce, on po mňa do práce, v rodine, v našom vzťahu je normálny, verím mu, klape nám to, ale toto ma trochu zmiatlo, že čo sa kamoší s tak mladou ženou zrazu...
@nurielka Aj mne povedal, že ju berie ako ešte študentku, čo si hľadá v živote svoje miesto v zmysle škola, práca, to, kam pôjde žiť, atď...hovoril to normálne, bez akýchkoľvek chvál na jej osobu
@gabika128 pobavila si ma...naša dcera je len o 5 rokok mladšia, má 15 :D
Mna by najviac nas*ala ta dobra dusa, ktora by u mna vyzvedala s kym bol moj muz v restike. Ked tam bola mala sa ho opytat a nie mi to hovorit. Mozno si chlap len potrebuje trosku pomastit ego, mozno ani to nie... ale ty uz mas od nej chrobaka v hlave. Nech sa stara o seba a nekomentuje koho s kym kedy videla. Keby tvojho muza videla s inym muzom tak ju ani nenapadne sa pytat. Ale takto ta len cielene podpichla.
@vanilka83 áno, je naozaj krásna, poslala mu fotku z tej akcie, v takých obtiahnutých plesových šatách...o tej akcii som vedela, to predomnou netajil nijako, robila mu spoločnosť vtedy jeho sestra, kedže ja som bola pracovne v Prahe...
Poviem ti to tak ako som to mala ja keď som mala 19-20. Mohla si má vidieť so staršími mužmi/kamošmi vtedy. A úprimne? Kamarat taký rád ako sa hovorí… Neviem už len tým že nikdy sa o nej nezmienil atď. Už len to ti správne blikajú kontrolky ako vidiš.
tak a o com si podebatuje s predvadzackoi siat?Kebyze je to niekto z jeho prace ok ale z plesu neznama ,kde predvadza saty a sa kamaratia a o com sa asi bavia??
@mimka2019 samozrejme, že chlap je ten, čo ma mat rozum, ale ani náhodou by to tej 20r nemalo byt jedno. Každý, kto má aspoň kúsok charakteru, netúži byť dôvodom rozpadnutia rodiny. Takže z môjho pohľadu je to pekná sviňa a karma ju dobehne. Po mne tiež zvykli ženači letieť, dokonca aj manželia mojich veľmi dobrých kamaratiek (konkrétne 3) a nechcela som ich nikdy viac vidieť. Pre mňa je zadaný muž TABU. A keby to tak bral každý, nebolo by toľko nevier a rozvodov.
Inak jedna z nich je už rozvedená, a o ďalších dvoch nič neviem, nestretavame sa už.
No som zvedavá ako to dopadne..ja by som mu povedala že si to nezelam aby chodil s pipkami na obed
Sa mi paci, aka si pokojna. Netvrdím, že máš spraviť doma scénu, to vobec... ale ako toto ok v žiadnom pripade nie je. Je len otázkou času kedy sa mu dostane pod kožu a potom aj do postele. Vy nemusíte mať žiadny problém medzi vami. Nebolo by to prvý ani posledný krát. Ked uz tak, by ma zaujímalo z akého dovodu ma potrebu s nou obedovať? Vobec sa stretávať? Hm? Proste preco? Načo? Chce si ju zamestnať? Vydrziavat? Vobec by som na tvojom mieste nebola pokojná...
Drzim ti palce ✊🍀
@lasoli povedal mi, že študuje, chcela by získať stáž, on že jej sľúbil, že jej skúsi pomôcť ( má nato kompetencie )...
@oldcountryroses pockat, autorka nepise, ze pre neho je to cudzia zena - ved autorka tejto temy nic o nej nevie. Mozno ju pozna od detstva, je to sesedina dcera...
Proste nemame kompletne info.
@jajanka31 No ale to sa u mna nestane, kedze jediny muz mojho zivota je a vzdy bude moj manzel. Ja si kolegovcov, kamaratov velmi vazim, mam rada rozhovormi s muzmi. A pravdaze vzdy rozlisujem, co hovorim - muz moze byt vzdy dobry kamos, ale nema byt doverny priatel. To ma byt manzel
Ženy majú veľmi dobrú intuíciu. Ak máš pocit že niečo nie je v poriadku tak to úplne v poriadku nebude.
@autorka
Normalne sa porozpravaj s manzelom a povedz mu uprimne, ze ziarlis a ze ta to trapi.
Poviem ti tak - aj keby si mu tu robila cirkusy, ako ti niektore radia a dajme tomu, ze by bol kurevnik, alebo clovek bez hodnot a isiel by za mladsou, tak nezmozes nič. Mozno tato odide, pride druha ale v tebe bude vzdy to, ze "nema s tym problem".
@zmrzlinka2021 A posielas svoje fotky kolegom?
@rebeka211 Ako myslis mna?
a naco mu ale posiela seba v plesovych satach,ci co to bola za fotka?
Jasne to je presne to keď sa chlap ide hrať na hrdinu a pomáhať tak kde pomáhať nemá...akú má povinnosť jej pomôcť? Prečo? Raz som bol svedkom ako chalp pomohol žene odniesť do kancelárie krabicu papiera a ona si to -mlada pipka- vysvetlila ze po nej ide a potom ho toľko otravovala a on pomáhal aj s inými vecami ...až sa zaľúbila a vtedy mu to docvaklo a našťastie ju odmietol.. ak by jej na to sadol tak by zničila chlapovi vzťah..
Nepovazujem sa za ziaden podozrievavy typ, ale z tohto proste pozera problem, dievca. Nenechaj sa ukludnit tymi par vynimiek, co tu baby pisu, kedy udajne fakt o nic neslo (ozaj ozaj? aky je dokaz, ze ozaj neslo?), pretoze kazda ti vieme dat milion prikladov, kedy sme sa na prilisnej zhovievavosti nechali popalit. A to pritom verim v priatelstvo medzi muzom a zenou. Ale takyto vekovy rozdiel? Co ho realne intelektualne moze pritahovat na takej mladej babe? Cize asi tak, oci na stopkach a doveruj, ale preveruj.
@lasoli tie tam predvádzala, videla som kontext toho, normálna slušná fotka, samozrejme ona tam tip top nahodená, top póza, ževraj keď si vymenili čísla...napísala k tej fotke, že vďaka za pokec na dnešnom večere. to mi normálne ukázal, na tej akcii sa predvádzali nejaké modely a dražili, aj mne odtiaľ doniesol jedny iné šaty ako darček...
@zmrzlinka2021 Ano,teba.On mal jej fotku v mobile a navyse nie je kolegyna,je to nova osoba v jeho zivote,ktoru nedavno spoznal,takze to sa neda niekedy porovnavat,kto s kym ide na obed...
@dorottka ten vekový rozdiel mätie aj mňa...
tiež nechápem tú pomoc so stážou🤣
zas seno nepapáme, či?
No mlada si ho vybrala ako svoj odrazovy mostík ku svojej "slave" vyššie. Je si vedomá svojich "kvalit" , tak prečo nevyužiť co sa da. Otázne je, ako jej do tohto všetkého zapadá tvoj muz. Ci ho chce len využiť, alebo aj použiť...
Vy mozete mat perfektny vztah,harmonicky,takmer dokonaly,ale to bohuzial nie je vzdy zarukou toho,ze nepride do zivota tretia osoba a ty sa mozes nevedomky ocitnut v trojuholniku.Niekedy ide o jednorazovku,niekedy sa z jednorazovky stane viacnasobne stretavanie,ale vzdy ide len o sex,alebo v horsom pripade pridu do toho aj city a tam uz je to potom velky boj.Ty nemusis nic zle v zivote urobit,mozes sa venovat na 150% percent partnerovi,ale aj tak sa moze stat,ze mu do zivota pride niekto na koho nemoze z toho dna,vecera zabudnut a myslienkami moze byt potom pri nej castejsie.Nebudem ti radit co mas robit,lebo ty si rozumna zena a ty to vies sama ako sa mas chovat a zachovat.A jedine ty poznas svojho chlapa a preco ti zamlcal takuto vec o stretavani sa s nou na obede,tak to je otazne.
Vymenit si na akcii číslo s dvadsať ročnou modelkou a ešte zadreť, že jej môže pomoct vybaviť nejakú stáž? Ako ja uprimne verim, že Tvoj manzel je dobry a správny chlap, ale toto by neurobil ani najväčší dobrák od kosti.

@autorka tvoj manžel má mať správne upratané hodnoty v živote, to je všetko, a žena môže mať aj 30 aj 50, ale pokiaľ on ma v hlave bordel.. tak tu nepomôže nič. Môj muž 30+ mi na rovinu povie, že si s mladými zabami nerozumie, že ten rozum je úplne inde. Akurát na balamutenie od takých zrelých chlapov.