Ako vnímať mužovu ,,kamarátku"?
Ahojte,
poslednú dobu sa dosť hnevám na muža. Minule mi jedna naša známa povedala, že videla muža na obede s výrazne mladšou ženou ( žijeme v menšom meste, takže stretnúť niekoho nie je problém ), tak vyzvedela, kto to bol, nevedela som, manžel podniká v rôznych veciach, tipovala som to na účtovníčku/kolegyňu...neriešila som to nijak extra, ale keď som sa ho potom večer doma spýtala, povedal, že áno, bol s kamoškou, že sa kamošia a občas takto vybehnú von napr. na obed. Predtým mi o nej nikdy nehovoril, nikdy takúto kamošku nespomenul. Povedal to normálne, pokojne, žijeme podľa mňa príjemným pekným životom, máme 3 zdravé deti, dobré podmienky, on je dobrý manžel aj otec. Na druhej strane mi začala táto jeho kamoška vŕtať v hlave.
Myslíte, že preháňam?
Pozri sa, keby to bola nejaká milenka, tak asi by sa tak pokojne netváril a nepovedal by to tak kľudne. Určite by si vedela na jeho reakcii usúdiť že klame. Aj keby sa veľmi snažil, určite by ho tá otázka zaskočila. Ďalšia vec je, naco by chodil s “milenkou” na obed do Vašeho mesta, keď by vedel že ho niekto môže vidieť a môže ti to povedať. Moc by riskoval podľa mna. Keď už by chcel podvádzať tak si myslím že by sa len tak s dotyčnou neukazoval na očiach. A pises v príspevku aj v komentároch, že nič sa na vašom vzťahu nezmenilo, že je úplne normálny. Tak naco to zbytocne riešiš a ďalej rozoberáš. Na otázku ti odpovedal, ak nemáš pochybnosti že by klamal tak by som sa v tom ďalej nesprtala. Takto si len pokazíte vzťah, keď ho budeš upodozrievať. A ja nevidím nič zle na tom, že išiel s kamarátkou na obed a nikto z tých čo ich videl spolu, nevidel jej občiansky že má naozaj 20. Možno len vyzerá mlado . Ja mám sama kamaratku, ktorá má tesne pred 40, 2 deti a nikto by jej netipol viac ako 25, v obchode si od nej pýtajú občiansky keď kupuje víno lebo si myslia že má ešte menej ako 18 niektorí. Je to v tejto dobe už menej bežne, lebo väčšinou 15 ročne už vyzerajú na 25-30 pomaly. Ale áno nájdu sa aj takého zienky ktoré majú mladistvý vzhľad aj v neskoršom veku. Takze prosím tá nerieš to ďalej, ak by sa niečo vo vašom vzťahu zmenilo alebo by si videla že to tak neklape, potom by som to možno nejak riesila.
@lienka.7 prečo by sa v tom autorka mala sparat? 😀 ak to bola naozaj kamarátka, čo si myslim že áno, lebo by bol veľmi sprostý keby s milenkou chodil do mesta kde ho všetci poznajú a jeho zene by to mohol niekto povedať, tak bude len ona vyzerať ako žiarlivka ktorá má asi veľmi nízke sebavedomie a tá slecna sa na nej iba dobre zasmeje. Pozri sa, autorka ich neprichytila v posteli a ani ich nevidela chodiť na obed 10x. Nevie o tej zene nič a vie iba to, čo jedna pani povedala. Kľudne jej mohla klamať aj pani od ktorej to vie. Je xy verzii, cize toto mi príde blud robiť zo seba hystérku a ziarlivku, myslím si že ich vzťahu s mužom to nijak nepomôže
@gabika0825 ziaden NORMALNY 37 rocny zenaty muz sa nekamarati s dvadsatrocnou slobodnoy suskou
@gabika0825
Prečítala si si celu diskusiu?
@gabika0825 teraz sa to praveze robi reverzne, isiel tak ako to opisujes, lebo takto si urcite nikto nepovie ze je to milenka 🙂 ale vela zien a muzov ti isto podakuje za radu, ze pokial partner nie je prichyteny pri cine, tak to nie je nevera. Idealne pri ejakulacii.
@nyusika nie som naivná 😉 ja len tvrdím, že to tak mohlo byť a napísala som vlastnú skúsenosť...že mladá pipka, čo behala za mojím partnerom (mimochodom tiež podnikateľ)..o mne nevedela...rozprávala som sa s ňou a aj partner sa priznal, že ma pred ňou zatajil...a predstavte si, pozvala som ju k sebe na kávu...prišla...pohostila som ju...pokecali sme..zasmiali sme sa...a viac som ju už nevidela 😂 úspešne sa partnerovi vyhýbala...zablokovala si ho na všetkých soc. sieťach...☺ samozrejme s ním už 3 roky nie som...ale sme v kontakte kvôli dcére a vychádzame oveľa lepšie ako keď sme spolu žili...prečo stáť niekomu v ceste? ak chce žiť slobodne, nech žije...o dieťa sa vzorne stará...a to je najdôležitejšie...😉
@katkazuz áno prečítala som si celu diskusiu a môj názor sa nemení 🤷🏼♀️
@nyusika a odkial máš prosím tá že ona je slobodná a hlavne ak by aj mala 20.. to čo je za oslovenie že šuška? Akože trosku úroveň nie? V takom veku už naše matere rodili deti a boli vydáte a dnes je to suska?
@katkazuz aky takyto? 😂 normalne slusne spolocnensky co neriesi ziadne potajme, spravicky a neviem co? Nema problem ist na kavu ako s kamaratkou tak s kamaratom a mna nema problem pustit na kavu s kymkolvek ja uznam za vhodne pretoze mi veri💁🏻♀️Tak ako verim ja jemu, je vzorny stara sa o mna aj o nenarodene babo, je skvely milenec, priatel, kuchar, pomocnik…neviem preco mame automaticky zafixovane ze zena s muzom na obede alebo kave je hned podvadzanie alebo tam ode o nieco viac. Pokial by aj ta zenska viac chcela, snad verim tomu s kym som a viem ze by jej povedal nie a do nicoho sa nepustal, to co chce ona uz ale neovplyvnim
@forewergirl a co konkretne? Mam ho obmedzovat na tom s kym sa bude stretavat? Mam mu povedat ze bav sa len s chlapmi na zeny sa ani len nepozeraj lebo si zadany tak to znamena ze vsetky mozne kamaratky su pre teba tabu? 😂 uplne normalne spolu fungujeme, ci uz intimne alebo socialne alebo len tak na verejnosti…klape nam to, ja nemam zaheslovany mobil on tiez nie, neberie si ho so sebou na wc, ked mu pride sprava alebo mu niekto vola kludne mi povie aby som zodvihla alebo ju precotala, ja to iste…je to o dovere, nie o zafixovanych standardoch ze ked ma kamarata opacneho pohlavia znamena to hned podvadzanie alebo ze chce nieco viac
@forewergirl a hlavne kazda jedna kamaratka o mne vie, vie o nasom vztahu a ako to medzi nái je, tak ako kazdy moj kamarat ci znamy vie o tom, ze som zadana, s kym ako preco, pretoze to je zaklad, stanovit si hranice a jasne dat najavo ako to je kamarat, milenec, manzel…pokial clovek niekoho nevedie za nos tak ten druhy nemoze mylne ocakavat ze sa bude diat nieco viac
@tykat Jasne obed v restike nie je nevera, ale ZATAJENY obed v restike s krasnou mladou dievcinou je nevera.
@lucyt11 vieš, ja som s ňou bola aj kamoška, aj sme chodili spolu vonku ako partia, vedela som, že môj vtedy priatel(teraz manžel) to tak nevnímal, že okrem kamarátstva naozaj nič, ale ona mu uprostred noci napísala správu že to a to, potom o pol roka znova, že ju mrzí ako skončilo ich kamaratstvo, aj sa ma pýtal, že sám nevie čo jej na to napísať, no čo, keď raz je niekde neopatovana láska tak len nejatrit rany a neukazovat sa na oči, k čomu by to bolo dobre.. no bohužiaľ prerušil s ňou kontakt, aj jemu to bolo nepríjemné. Ja beriem kamarátstva ako také, ani ja s tým nemám problém, ale hranice musia byť nastavené. 🙂
@andreatytler ...no to tazko 😁
Má doma tri deti a má čas na kamarátky? Zaujímavé. 20-ročná štebota bude s radosťou počúvať jeho starosti, radosti a zdieľať s ním hlavne tie starosti. On bude rád, že sa má komu sťažovať. Veď ty s troma deťmi si vôbec rada ak máš nejaký ten voľný čas. Ak sa stretávajú pravidelne, tak iskra preskočí. On sa bude niesť ako páv po meste s 20 ročnou a ty budeš ( teda už si ) na smiech. Tak to vidím ja.
@megan777 tak neviem, robila som v kolektive, kde sme boli pol na pol chalani a baby, tak sme na obedy chodili rozne a v pohode som mala obed aj len s chlapmi a v tejto robote to iste.. tak neviem a po praci obcas idem na stretko ako s babami, tak aj s kamaratmi, nielen kamaratkami..
Ale to je jedno.. je mozne, ze ak je to opacne, chlap starsi a baba mladsia, tak tam moze ist o dsco ine, chlapi rozmyslaju inak a daktore baby tiez, mne by nenapadlo riesit veci cez postel, ale verim, ze su aj take a pripustam, moze to byt aj autorkin pripad, ze ta "kamoska" ho chcela na daco, aby ziskala nieco cez jeho mozno aj inu pozornost.... Mne je ale taketo konanie cudzie, mam striktne oddelene partner a kamarati, kamarati su pre mna kamarati, nic viac a keby nahodou dakto chcel daco ine, viem si stanovit hranice, takze taky kamarat by mal smolu.
@andreatytler to už moc hrotíš
@jenny257, @tykat Podla mna nevera ma vela podob. Nie je to len klasika kedy ma manzel sex s inou zenou.
Ved manzel autorky mohol s kludom anglicana hned na druhy den po prvom stretnuti s mladou slecnou povedat manzelke: Zlatko stretol som na sluzobke krasne dievca a vymenili sme si cisla. Je to velmi mile dievca a potrebuje ziskat staz a tak jej nieco dohodim. Pojdeme o tyzden na obed sa o tom porozpravat, chces ist s nami?" Ale on to neurobil. Ani po prvom ani po druhom a ani po tretom stretnuti. Preco?
Presne tak, chlap ju vidí ako dospelú, normálnu ženu, keď sa mu ponúkne, bude mať, čo ustáť. Ak má s tebou šťastnú rodinu, nemalo by sa to stať..... ale nikdy nevieš

takto mladému dievčatu dá keď tak vizitku a mail, kde môže zaslať portfolio a keď tak ju zaradia do programu - väčšinou odkomunikované cez asistentku alebo nejakú administratívnu pracovníčku spoločnosti. nie - na obedy nechodia 🙂 nie nepíšu si sukromné správy, nie - ak nie sú milenci.. chcem aby si vedela, že to nebolo pracovné. a jednu mu zakážeš - bude to ďalšia. je na tebe ako s touto info naložiš ale ja viem, že aj keď ho nepoznám, tak sa nemýlim.