icon

Ako vy vnímate sex?

17. sep 2022

Ženy ako vy vnímate sex ? Je to vec ktorá je pre vas viac menej pudova alebo k tomu potrebujete mat partnera s ktorým nie ste pohadane máte dobrý a pekný vzťah a a lubite ho ? Pár krát som započula že pre muža je sex len pud a žena k tomu potrebuje city. Čo podľa mna nie je pravda. Ja napr k sexu potrebujem len chémiu. O žiadne city nejde. Nemám problém mat sex keď som s partnerom pohadana len mám proste chuť. Tak má zaujíma ako to majú ostatne ženy. Len sa prosím nehadajme. Sme ženy mame spolu držať nie hádať sa. Ďakujem 🙂

elizabet173
•
17. sep 2022

sex by som asi vnímala rovnako, ako ty, teda pudovo, ale ja preferujem milovanie, spojenie dvoch duší aj tiel a tak ako niekto podotkol v inej téme, predohra nezačína vôbec v spálni. Ak mi je s tým človekom celkovo fajn, cítim sa milovaná, ja milujem jeho, je to o niečom inom ako len o uspokojení telesných potrieb

pininka1
•
17. sep 2022

Pre mna urcite nieje sex len o citoch. Beriem ho ako beznu sucast zivota.

mandzula
•
17. sep 2022

To, ze som s partnerom pohadana, neznamena, ze city k nemu zmizli, len su na urcity cas prehlusene hnevom, na sex vtedy chut nemam a nefunguje ani chemia. Mala som aj vztahy, v ktorych islo len o pudy, o tu chemiu bez lasky - aj tie boli v urcitom obdobi fajn. Najlepsia je vsak kombinacia pudov, chemie a lasky, to mam teraz s manzelom, tomu sa nevyrovna proste nic. A ze je to pre muza len pud, to si nemyslim, ine je spat s chlapom, ktoremu ide len o sex a ine s takym, ktoreho vedie aj laska. V zabehnutych dobrych vztahoch taketo nejake delenie sexu ani netreba riesit, je to komplex vsetkeho uvedeneho.

hivanik
•
17. sep 2022

Zbožňujem keď sa zakladajú témy na chulostive témy pod rúškom anonymity a my tu mame otvorene reagovať pod svojim nickom 🤔

w123
•
17. sep 2022

urcite to tak neni ja beriem sex len pudovo a partner ho vie mat len s niekym koho lubi, takze to nebude vseobecne platit na chlapov

54tinka54
•
17. sep 2022

Ok, keď si s partnerom pohádaná tak aj tak máš chuť na sex ale tak hádka predsa city k nemu nevymaže. Čiže je rozdiel či máš chuť na sex s ním alebo vseobecne na sex. Ak by si konala čisto len pudovo tak by si ten sex bez problémov mala aj s Jožom od susedov, lebo proste máš chuť na sex.

sszuzu8
•
17. sep 2022

Milovanie som ešte nezažila. V posteli som bola zanedbávana každým chlapom (3 boli). Čiže spojenie som nezažila aj keď si myslím ze o tom by to malo byt. Dnes som mala sex s ex a bola to bomba. 🤭 Nikdy sme sa tak dobre nemali ako dnes co nechápem. Prečo mi to vo vzťahu nefunguje ale keď spím s ex ( s týmto teraz z predošlým som spala mimo vzťahu kým som si našla tento posledný vzťah) a je to úplne úžasné. Posledné dni som akási nadržaná ale zas nevleziem do postele s hocikým. Mam 2 nápadníkov rozmýšľam ci vôbec tomu dám šancu alebo zahodim za hlavu. Idú sa dotrhat za mnou ale čosi ma odrádza. Asi to ze to nie je vzťah

marca12
•
17. sep 2022

U nas sa sexom neudobruje 🤣 ked som nahnevana,neviem sexovat 🤣 asi to teda nie je u mna pudova zalezitost.

vroni
•
18. sep 2022

My sme nejakí popleteni. Ja môžem kedykoľvek a chlap potrebuje správny čas, teplotu, náladu a celé scénické arrangement 🙄🙄🙄🙄 Ešteže si rozumieme a hádame sa fakt málokedy, takže správne podmienky nastávajú primerane 🤣🤣🤣

magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•
germaniawerks
•
22. sep 2022

Na intimitu má vplyv citové rozpoloženie. Keď je priateľka chúlostivá, mám chuť byť k nej jemný, a keď je provokujúca, tak ju zas krásne trestať. Inak dokážem súložiť len so ženou, ktorá je príťažlivá. Takže áno, city to ovplyvňujú,

autor
•
23. sep 2022

Tak vidím že je to take všelijaké. Napr môj muž potrebuje k sexu doslova lasku a chce sa milovať. Mne je to jedno. Aj keby sme akokoľvek boli pohadany. Proste sex- pud a hotovo. Viac mi k tomu netreba.