icon

Ako vyzerá muž, ktorý mal za život aspoň 100 sexuálnych partneriek?

18. feb 2026

Dobrý večer.
Ako podľa vás vyzerá muž, ktorý mal za život aspoň 100 sexuálnych partneriek? A ako musí vyzerať žena, ktorá mala aspoň 50 partnerov? Myslíte si, že to závisí od vzhľadu, vzdelania, alebo pracovnej pozície?
Skúste opísať, ako si podľa vás takehoto muža, alebo ženu vzhladovo predstavujete, ako vyzerajú, čomu sa venujú, čo robia a aké vzdelanie asi majú.

Strana
z3
iwesska
20. feb 2026

Ja poznam Borisa😂

elviku11
20. feb 2026

@anonym_autor Podľa mňa sa taký človek pozná podľa sebavedomia. Musí byť trochu "pyšnejší", keďže mu to tak dobre ide s druhým pohlavím. Čiže ak udržuje priamy očný kontakt, má pevný stisk ruky a celkovo sa vyjadruje sebaiste, môže (a nemusí) to byť znak toho, že vie ako na teba, aby ťa dostal. (lebo mu to vyšlo už 50krát pred tebou)

ivanztt
26. feb 2026

Nezalezi to od vzhladu, vyzeraju uplne normalne. Skor to bude niekto o kom by to nikto nepovedal

autor
26. feb 2026
@ivanztt

Nezalezi to od vzhladu, vyzeraju uplne normalne. Skor to bude niekto o kom by to nikto nepovedal

@ivanztt mas s tym skusenost?

ivanztt
26. feb 2026

podla mna je zaujimavejsie hodnotenie, ze bol 100x s jednou zenou ako 1x so 100 zenami. Lebo asi moc neohuril, ked ho nechceli znovu 🙂

ivanztt
26. feb 2026
@anonym_autor

@ivanztt mas s tym skusenost?

@anonym_autor Ano, poznal som jednu babu, uplna seda myska. Ale ako sa ukazalo, tak ide naplno

autor
26. feb 2026
@ivanztt

podla mna je zaujimavejsie hodnotenie, ze bol 100x s jednou zenou ako 1x so 100 zenami. Lebo asi moc neohuril, ked ho nechceli znovu 🙂

@ivanztt a co verzia ze bol so sto zenami a ziadna ho nebavila a po par sanciach ktore im dal siel opat za inou.

autor
26. feb 2026
@ivanztt

@anonym_autor Ano, poznal som jednu babu, uplna seda myska. Ale ako sa ukazalo, tak ide naplno

@ivanztt ja taku tiez poznam, a je to dokonca ucitelka a veru viac ako 50 lavou zadnou ich dala a dava nadalej.

pr85
26. feb 2026
@anonym_e7e27c

Ja ani neviem, koľko ich bolo, ale ta 50 mi príde v 40 rokoch po 25r. sex života veľmi realistická. Keď sa zamýšľam, možno aj viac než dvaja za rok? V 2025 to boil dvaja, tusim aj v 2024. Som single, ale nerobím si zoznam. Niekto sa tu pýtal, kde sa dajú chlapi na sex najst. Ja mám rada chlapov tak okolo 190 cm lebo som sama vysoká, s istým mentálnym vybavením a nastavením, bohužiaľ to potrebujem aj len na sex. Lebo sex je dosť vec v hlave. Takže zvyčajne okolo pracovného života sa dá dobre najst, ale nemyslím teraz kolegov, ale skôr takých, čo sa tam objavia. Právnik, ktorý prišiel skontrolovať jeden kontrakt. Potom sused 🙈 potom niekto z takej skupiny, čo chodime spolu na turistiku. Tam by som ich našla aj viac, ale radšej jeden zo skupiny a potom dlhodobo, pokiaľ je teda v tej posteli schopný. Pohlavná choroba nebola nikdy a HPV screening vychádza skoro ako panna a to tie prezervativy uhm ako to povedať … niekedy s.,niekedy bez. Otrasný svet, keď si žena žije rovnako ako bezny chlap

@anonym_e7e27c Ty už musíš celkom veľkú zbierku pohlavnych chorôb, keď to robíš aj bez prezervatívu. Bola si už na HIV teste?

jesenzima
26. feb 2026

@anonym_autor ja si ich predstavujem ako socky, ktoré trtkaju kade tade s kde kým, hocikedy, hocikde
...

anonym_e7e27c
26. feb 2026
@pr85

@anonym_e7e27c Ty už musíš celkom veľkú zbierku pohlavnych chorôb, keď to robíš aj bez prezervatívu. Bola si už na HIV teste?

@pr85 som tehotná, testovaná na začiatku aj teraz na konci, všetko negatívne ako vždy 😉

pr85
26. feb 2026
@anonym_e7e27c

@pr85 som tehotná, testovaná na začiatku aj teraz na konci, všetko negatívne ako vždy 😉

@anonym_e7e27c No to si mala len veľké šťastie.

domix147
26. feb 2026

@anonym_autor ako by mal vyzerať ? Veď keď máš partnera miluješ sa s nim mnoho mnoho krát viac ako pedesiat..
Takže nechápem prečo by to malo byť vidno ?😅
Môže to byť človek.ktory si proste ulieta...nerieši....užíva si život...a musí mať vždy oproti tiež nápodobne naladeného človeka...a určite nemusí vyzerať ako chudák...alebo ako nejaká cundra...
Podľa mňa ľudia žijú aj takto...a áno určite tam patrí aj kopec zadaných ľudí....čo je smutné,ale zase je to o tom človeku...proste niekto kto nemá morálne zásady, nepochopí človeka ,ktorý ich má....

Strana
z3