Ako vyzerá muž, ktorý mal za život aspoň 100 sexuálnych partneriek?
Dobrý večer.
Ako podľa vás vyzerá muž, ktorý mal za život aspoň 100 sexuálnych partneriek? A ako musí vyzerať žena, ktorá mala aspoň 50 partnerov? Myslíte si, že to závisí od vzhľadu, vzdelania, alebo pracovnej pozície?
Skúste opísať, ako si podľa vás takehoto muža, alebo ženu vzhladovo predstavujete, ako vyzerajú, čomu sa venujú, čo robia a aké vzdelanie asi majú.
To je diskusia na ine forum a nie na forum pre mamicky
@anonym_autor Zase jedna debilná téma od nejakého pripečeného anonyma.
@anonym_autor Zase jedna debilná téma od nejakého pripečeného anonyma.
@chrobak7 mas pravdu ako vzdy.
@anonym_autor môže vyzerať akokoľvek, vzdelanie mať akékoľvek, výzor akýkoľvek. Taký človek je podľa mňa skôr extrovertný typ, ktorý keď balí ženu je "flirtovacny, priateľský, spoločenský, milý, iniciatívny, môže mať sladké reči, naslubovať kadečo, pričom môže mať aj rôzne nevhodné reči sexuálneho charakteru". Osobnosť takého človeka je proste v správaní.
Robert Kodym mal svojho času asi hodne zien. A tiez asi aj ini muzikanti.
Osobne ziadneho s takym skore nepoznám. Alebo si to aspoň myslím. Nepochybuje sa v takej sociálnej bubline.
Poznám osobne sériového nevernika. Systematicky podvadza svoju ženu. Ktoru inak miluje a nikdy ju neopustí. Neviem, kolko zien mohol mat on, ale 100 to asi nebude. Je úspesny, majitel firmy, vzdelany. Vzhladovo nic moc. Ale vie to so ženami.
A k otázke - nemyslím, že je to o vzhlade. Ani o postavení. Je to o osobnom nastavení. A sebadovere.
Som normálna žena, na vyššej manažérskej pozícii, vek 40r, počet sex. partnerov cca. 35-40. Už vo veku 20r som mala za sebou tri vzťahy a troch sexuálnych partnerov. V období, keď som nebola vo vzťahu som mala v priemere za rok 3 partnerov. Keď som mala vzťah, nikdy som partnera nepodviedla v žiadnej forme.
@anonym_autor Pozri sa na Julia Iglesiasa a máš to.
@anonym_autor

Mala som, našťastie už ju nemám, ako kamošku a mala ich vyše 50 a výzor podľa chalanov s ktorými nič nemala otrasný, obézna je dokonca, pracuje na úrade, VŠ, ale veľmi rýchlo sa rozkríklo, že dá omočiť zrejme hocikomu, pretože o 99% s kým sa vyspala by som ani bicykel neoprela, taký boli špatní, alebo skôr takí stroskotaní... tak sa jej to zbieralo, ona spokojná ako o ňu je záujem a pritom si chudinka neuvedomovala, že tým chalanom išlo len o to, aby si vrzli ... Takže tu pri tejto konkrétne sa to všetko vylučuje, že nejde ani o pekný výzor, ani o dobré zamestnania ani o tom, či má VŠ .. ešte aj počas vzťahu chudáka už teraz jej manžela podviedla :D :D takže ten je tiež chudák keby vedel aj jej minulosť + jej neveru asi by ho drblo :D
A koľko sexuálnych partnerov má tento anonym? Ako vyzerá a kde pracuje? Podľa mňa je to úplne jedno. Niekto má za rok aj 5 známosti, niekto aj 2 roky nikoho. Niekto jedného celý život.
Môže vyzerať úžasne, voňať skvelo..a môže byť riaditeľom banky, a môže to byť aj barman v nejakej krčme...
Mala som, našťastie už ju nemám, ako kamošku a mala ich vyše 50 a výzor podľa chalanov s ktorými nič nemala otrasný, obézna je dokonca, pracuje na úrade, VŠ, ale veľmi rýchlo sa rozkríklo, že dá omočiť zrejme hocikomu, pretože o 99% s kým sa vyspala by som ani bicykel neoprela, taký boli špatní, alebo skôr takí stroskotaní... tak sa jej to zbieralo, ona spokojná ako o ňu je záujem a pritom si chudinka neuvedomovala, že tým chalanom išlo len o to, aby si vrzli ... Takže tu pri tejto konkrétne sa to všetko vylučuje, že nejde ani o pekný výzor, ani o dobré zamestnania ani o tom, či má VŠ .. ešte aj počas vzťahu chudáka už teraz jej manžela podviedla :D :D takže ten je tiež chudák keby vedel aj jej minulosť + jej neveru asi by ho drblo :D
@nikoleta999 poznám jednu takú, ktorá dá každému a to ma len čerstvých 20r 🫣 už je známa radodajka. Kto si chce pichnúť, stačí jej napísať, ako si predstavujú s ňou budúcnosť a je Happy jak dva grepy a už je jej jedno, kde, ako..ale on ju predsa miluje. Čiže ani pekná, ani múdra a aj tak už má rozmrdanú 🙊
Som normálna žena, na vyššej manažérskej pozícii, vek 40r, počet sex. partnerov cca. 35-40. Už vo veku 20r som mala za sebou tri vzťahy a troch sexuálnych partnerov. V období, keď som nebola vo vzťahu som mala v priemere za rok 3 partnerov. Keď som mala vzťah, nikdy som partnera nepodviedla v žiadnej forme.
@anonym_909189 Kde si ich spoznávala? Ja 35+, dlhé roky bez vzťahu a ani len na sex si neviem nikoho nájsť. Aj keď je pravda, že neviem flirtovať, málokto sa mi páči, do spoločnosti chodím malo a v práci stretávam minimum mladých. Na zoznamkach nemám chuť brat kadečo.
@anonym_autor Neviem, ako takýto ľudia vyzerajú, ale s takýmto bodycountom je veľká pravdepodobnosť, že majú nejakú pohlavnú chorobu. O ich (a)morálnom charaktere je asi zbytočne sa baviť. Preto je lepšie sa im vyhnúť.
vzhladom na to,ze sa ludi nepytam kolko mali partnerov a ani netusim aky je priemer tak na otazku neviem odpovedat .. pre niekoho je 50 vela pre ineho akurat a niekto o tom len sniva ci zatracuje.. nevies kto mal aku minulost,preco mal ci nemal partnerov v kvantach a ani to ci sa len nechvasta a v skutocnosti ma menej ako ty .. su take co mali 1 al 2 a trpia cely zivot lebo sex poznaju len ako lahni a lez .. a su take kt prezili traumu a striedali partnerov lebo im chybali city .. neviem nesudim nepoznam ...
Mám známu, do 30r, v hlave trošku prievan, robí v závodoch (nikde dlho nevydrží), fyzicky pekná žena, štíhla, upravená..
@anonym_909189 no ty musíš mať celú plejadu pohlavných chorôb. Dúfam, že nemáš deti.
Poznám muža čo mal cca 80 sexuálnych partneriek a ma istú charizmu sebavedomie a vysoké libido ktorého ho nútilo naháňať každú suknu a nepozerať na čas peniaze energiu problémy toho vyplývajúce ani na partnerku. A poznal som aj dosť žien čo mali trojciferny počet milencov . Tie aby to dosiahli nemuseli nič. Nemali naozaj nič výnimočné čo nemajú iné ženy . Stačilo že majú svoje pohlavie a nemajú žiadne zábrany o všetko ostatné sa postarali chlapi .
@anonym_909189 Kde si ich spoznávala? Ja 35+, dlhé roky bez vzťahu a ani len na sex si neviem nikoho nájsť. Aj keď je pravda, že neviem flirtovať, málokto sa mi páči, do spoločnosti chodím malo a v práci stretávam minimum mladých. Na zoznamkach nemám chuť brat kadečo.
@anonym_0d2e59 v práci, priatelia mojich priateľov, nikdy som nemala núdzu o priazeň mužov. Ale áno, v mladosti aj v klube, v bare apd. Ale všetko to boli niekoľko mesačné známosti, len raz som mala sex na jednu noc.
@anonym_909189 no ty musíš mať celú plejadu pohlavných chorôb. Dúfam, že nemáš deti.
@anonym_ad89dc no a predstav si, že nemám a ani som nikdy nemala. A vždy som používala kondóm. A mám deti a som v spokojnom vzťahu.
Este nik nenahlasil tuto temu? 🙈
@anonym_ad89dc no a predstav si, že nemám a ani som nikdy nemala. A vždy som používala kondóm. A mám deti a som v spokojnom vzťahu.
@anonym_909189 Manžel musí byť spokojný. 35 - 40 klobás v truhlici, no to musí byť super (sranda, že ani nevieš presný počet). Len pevne dúfam, že manžel počas plodenia od teba nechytil nejaký HIV alebo inú chuťovku.
@anonym_909189 Manžel musí byť spokojný. 35 - 40 klobás v truhlici, no to musí byť super (sranda, že ani nevieš presný počet). Len pevne dúfam, že manžel počas plodenia od teba nechytil nejaký HIV alebo inú chuťovku.
@anonym_ad89dc áno manžel je spokojný 🙂 A nie nemám žiadnu chorobu. A áno, bola som testovaná niekoľko krát. A áno, kopni si, keď si mala nudný život.
Nijako, nepoznate to. Moze to byt sused od vedla, moze to byt ta mila pani, co venci psa. Neviete. Fakt netusitw, kto co robi.
@anonym_ad89dc takých žien dnes je že až . Ono to pre ženu zas také umenie mať toľko zárezov nie je . Ako chlap by sa musela viac obracať a snažiť aby získala rovnaké skóre. Ži a nechaj žiť .
@anonym_autor To vobec nie je o vzhlade. Poznam podnikatela,ktory klati vsetko,co mu pride do cesty a poznam aj "Joza" robotnika,ktory prekoti vsetko,co mu pride do cesty. Absolutne to nezalezi na spolocenskom postaveni,inteligencii. To ma clovek v sebe take nizke moralne zasady alebo si rad uziva sex a nove vzrusenie
@anonym_autor To vobec nie je o vzhlade. Poznam podnikatela,ktory klati vsetko,co mu pride do cesty a poznam aj "Joza" robotnika,ktory prekoti vsetko,co mu pride do cesty. Absolutne to nezalezi na spolocenskom postaveni,inteligencii. To ma clovek v sebe take nizke moralne zasady alebo si rad uziva sex a nove vzrusenie
@marca12 zas mi nehovor že športovec a 150 kg chlap majú rovnaké šance si vrznut
U zeny to nemate sancu spoznat, tam to moze byt nejaka skor skareda, ktora nerobi drahoty.
U muzov sa daju zase vylucit typy, ktore to nebudu - rozni kockati introverti, zanedbani, mamickari a pod, ktorych kazda filtruje hend prec. Potom skor nez fesaci boduju taki s dobrou vyrecnostou a spolocenski.
Chlapa co mal 100 žien si predstavujem ako skaredeho outsajdera čo nemá iq ani eq čo obieha priváty lebo nemá na jeden poriadny normálny vzťah plný sexu
A ženy čo mali 50 chlapov si predstavujem, že dajú hocikomu lebo na viac nemajú ale nie vyzorom ale osobnosťou
@anonym_ad89dc nemyslela skôr v takom vekovom rozpätí? Ja som nepochopila v zmysle ze ich mala toľko. 🤷♀️

Je mi jedno ako tá úbohá bytosť vyzerá a akú má pracovnú pozíciu. Podľa mňa takýto človek potrebuje psychoterapiu.