icon

Ako vyzerala vaša svadobná noc?

29. mar 2021

Ahoj, zienky. Chcela by som oslovit najma vas, ktore ste z nejakeho dovodu cakali s prvym zblizovanim sa az do svadby. Slo to v svadobnu noc, na prvykrat? 😊

acer11
•
29. mar 2021

Neviem,bola tma

148terka148
•
Autor odpoveď zmazal
•
fkata
•
29. mar 2021

Do postele sme spadli ráno o 6tej.

any_soj
•
29. mar 2021

Anonymná téma a osobne odpovede... Zaujímavé... Každopádne ja som dostala po polnoci migrénu, takže prvú noc, ktorú sme spolu strávili v posteli, mi manžel nosil misu na zvracanie. Hneď mi bolo ešte jasnejšie, že má naozaj miluje. A ano, potom to šlo úplne prirodzene a normálne, ale samozrejme to chce čas, aby sme sa učili seba navzájom. Krásne bolo a je, že sme boli len ja a on, žiadne spomienky na nejakých predchádzajúcich, lebo žiadni neboli.

tenerifka
•
29. mar 2021

nemyslim, ze sa najde v 21.storoci vela zien, ktore mali prvy sex az v svadobnu noc. To by si skor mala ist na nejake islamske forum, tam by si mozno nasla nejake odpovede

danulienka78
•
29. mar 2021

Nie,nešlo. Až na svadobnej ceste.

janinah
•
29. mar 2021

@tenerifka tak to b ysi bola prekvapená,že ich je dosť...ale súhlasím,ani by mi nenapadlo preberať tak intímne témy na nete preto,že sa dáky anonym opýta

tenerifka
•
29. mar 2021

@janinah no ja sudim podla toho, co vidim naokolo, teda aspoñ u nas v Spain, ak maju svadbu (vacsina zije nadivoko), tak uz maju povacsine aj deti, a vacsinou su uz po 30-tke, tu sa mlade manzelstva nenosia, doba sa meni

bluka2
•
29. mar 2021

@tenerifka neviem, v Maroku mi baby v kľude už po krátkom zoznámení vysvetľovali ako mať orgazmus (s mužom akože) a ostať panna ; a veľmi "nevinné" praktiky to veru neboli 😂

leuska15leuska15
•
29. mar 2021

Môj prípad 🙂 veľmi som sa bála, že to nepôjde a bude to od veci ale šlo to, odporúčam lubrigacny gél 🙂 len sme boli dosť unavení, tak to nebolo také romantické, ale dobehli sme si to druhý raz, a ďalší a ďalší 🙂

lenkakravcova
•
30. mar 2021

@tenerifka 😀 poznám viac moslimiek čo mali sex pred sobášom, než po ňom. Ale zase.. Všetky ostali s tým jedným (dnes už manzelom) dodnes, takže nejaké striedanie partnerov alebo porovnávanie sa nekonalo.

radiah
•
30. mar 2021

@bluka2 pomoc 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

tenerifka
•
30. mar 2021

@bluka2 ano, verim, dcery maju kamosky moslimky (teda skor rodicia su moslimovia) a tie baby su riadne potvory. Stara mama jednej riesila, ze nemoze pouzivat v 17-tke tampony, pritom baba pouzivala aj tampony a aj chalanov😂. Ale ak moslimky funguju takto, tak mysliet si, ze zeny hriesnej zapadnej kultury vydrzia bez sexu az do manzelstva, je riadna utopia