icon

Ako vyzerala vaša svadobná noc?

29. mar 2021

Ahoj, zienky. Chcela by som oslovit najma vas, ktore ste z nejakeho dovodu cakali s prvym zblizovanim sa az do svadby. Slo to v svadobnu noc, na prvykrat? 😊

acer11
29. mar 2021

Neviem,bola tma

148terka148
Autor odpoveď zmazal
fkata
29. mar 2021

Do postele sme spadli ráno o 6tej.

any_soj
29. mar 2021

Anonymná téma a osobne odpovede... Zaujímavé... Každopádne ja som dostala po polnoci migrénu, takže prvú noc, ktorú sme spolu strávili v posteli, mi manžel nosil misu na zvracanie. Hneď mi bolo ešte jasnejšie, že má naozaj miluje. A ano, potom to šlo úplne prirodzene a normálne, ale samozrejme to chce čas, aby sme sa učili seba navzájom. Krásne bolo a je, že sme boli len ja a on, žiadne spomienky na nejakých predchádzajúcich, lebo žiadni neboli.

tenerifka
29. mar 2021

nemyslim, ze sa najde v 21.storoci vela zien, ktore mali prvy sex az v svadobnu noc. To by si skor mala ist na nejake islamske forum, tam by si mozno nasla nejake odpovede

danulienka78
29. mar 2021

Nie,nešlo. Až na svadobnej ceste.

janinah
29. mar 2021

@tenerifka tak to b ysi bola prekvapená,že ich je dosť...ale súhlasím,ani by mi nenapadlo preberať tak intímne témy na nete preto,že sa dáky anonym opýta

tenerifka
29. mar 2021

@janinah no ja sudim podla toho, co vidim naokolo, teda aspoñ u nas v Spain, ak maju svadbu (vacsina zije nadivoko), tak uz maju povacsine aj deti, a vacsinou su uz po 30-tke, tu sa mlade manzelstva nenosia, doba sa meni

bluka2
29. mar 2021

@tenerifka neviem, v Maroku mi baby v kľude už po krátkom zoznámení vysvetľovali ako mať orgazmus (s mužom akože) a ostať panna ; a veľmi "nevinné" praktiky to veru neboli 😂

leuska15leuska15
29. mar 2021

Môj prípad 🙂 veľmi som sa bála, že to nepôjde a bude to od veci ale šlo to, odporúčam lubrigacny gél 🙂 len sme boli dosť unavení, tak to nebolo také romantické, ale dobehli sme si to druhý raz, a ďalší a ďalší 🙂

lenkakravcova
30. mar 2021

@tenerifka 😀 poznám viac moslimiek čo mali sex pred sobášom, než po ňom. Ale zase.. Všetky ostali s tým jedným (dnes už manzelom) dodnes, takže nejaké striedanie partnerov alebo porovnávanie sa nekonalo.

radiah
30. mar 2021

@bluka2 pomoc 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

tenerifka
30. mar 2021

@bluka2 ano, verim, dcery maju kamosky moslimky (teda skor rodicia su moslimovia) a tie baby su riadne potvory. Stara mama jednej riesila, ze nemoze pouzivat v 17-tke tampony, pritom baba pouzivala aj tampony a aj chalanov😂. Ale ak moslimky funguju takto, tak mysliet si, ze zeny hriesnej zapadnej kultury vydrzia bez sexu az do manzelstva, je riadna utopia