Ako vyzerala vaša svadobná noc?
Ahoj, zienky. Chcela by som oslovit najma vas, ktore ste z nejakeho dovodu cakali s prvym zblizovanim sa az do svadby. Slo to v svadobnu noc, na prvykrat? 😊
Do postele sme spadli ráno o 6tej.
Anonymná téma a osobne odpovede... Zaujímavé... Každopádne ja som dostala po polnoci migrénu, takže prvú noc, ktorú sme spolu strávili v posteli, mi manžel nosil misu na zvracanie. Hneď mi bolo ešte jasnejšie, že má naozaj miluje. A ano, potom to šlo úplne prirodzene a normálne, ale samozrejme to chce čas, aby sme sa učili seba navzájom. Krásne bolo a je, že sme boli len ja a on, žiadne spomienky na nejakých predchádzajúcich, lebo žiadni neboli.
nemyslim, ze sa najde v 21.storoci vela zien, ktore mali prvy sex az v svadobnu noc. To by si skor mala ist na nejake islamske forum, tam by si mozno nasla nejake odpovede
Nie,nešlo. Až na svadobnej ceste.
Môj prípad 🙂 veľmi som sa bála, že to nepôjde a bude to od veci ale šlo to, odporúčam lubrigacny gél 🙂 len sme boli dosť unavení, tak to nebolo také romantické, ale dobehli sme si to druhý raz, a ďalší a ďalší 🙂
@tenerifka 😀 poznám viac moslimiek čo mali sex pred sobášom, než po ňom. Ale zase.. Všetky ostali s tým jedným (dnes už manzelom) dodnes, takže nejaké striedanie partnerov alebo porovnávanie sa nekonalo.
@bluka2 ano, verim, dcery maju kamosky moslimky (teda skor rodicia su moslimovia) a tie baby su riadne potvory. Stara mama jednej riesila, ze nemoze pouzivat v 17-tke tampony, pritom baba pouzivala aj tampony a aj chalanov😂. Ale ak moslimky funguju takto, tak mysliet si, ze zeny hriesnej zapadnej kultury vydrzia bez sexu az do manzelstva, je riadna utopia

Neviem,bola tma