Ako začať intímny vzťah s novým partnerom?
Ahojte, som nejaku dobu po dlhorocnom vztahu a zacinam rozmyslat ako to bude dalej. Neviem si predstavit mat sex s niekym koho nelubim. Robili ste to mimo vztahu aj len tak z pritazlivosti? Zaroven ani neviem, ako to chodi a kedy sa s chlapom vyspat po urcitej dobe stretavania. S byvalym partnerom sme na to sli velmi pomaly kedze to pre nas oboch bolo po prvykrat. V 30tke to ale uz je urcite ine. Zaroven som nemala ziadneho ineho sexualneho partnera, tak je to pre mna cele take divne. Aj cele randenie a zacinat nieco nove. Ja si myslim, ze to budem stale porovnavat vsetko s ex. O tom, ze si aktualne neviem predstavit ani mat nieco s niekym inym nehovorim, skor zacinam len uvazovat o buducnosti. Nechcem na nic tlacit ale ani sa uzatvarat pred inymi chlapmi.
Najprv sa vylieč z rozchodu. Inak si ublížiš ešte viac. Najvisc na to pomáha čas. Viem, to nechce nikto počuť v čase sklamania a bolesti, ale je to tak.
je to sex, nie jadrová fyzika 🙈 zvládnu to aj idioti
Keď na neho dostaneš chuť tak vtedy a robí sa to tak, že rozdrapíš nohy, žiadna ťažká veda, fakt :D
pozeraj menej sladkých serialov
@anonym_autor ak si aktualne nevies nic s niekym inym predstavit... tak si to nepredstavuj a bud sama... s novym a pravym muzom to budes citit
Keby sa toto pýtala 13-ročná slečna, tak nepoviem, ale 30-ročná žena? To akože fakt?
@anonym_autor To nemusis takto dopredu riesit, ked niekoho stretnes, tak budes citit, ci a kedy si pripravena. Ja som mala pred manzelom jeden dlhodoby vztah a po nom tak pol roka som nebola schopna nicoho s niekym inym, potom som si to uz vedela predstavit. Ked uz to prebolelo, tak ma uz ani nenapadlo porovnavat s ex, on sa pocas casu traveneho s manzelom v mojej hlave vobec neobjavoval, maximalne ked nahodou niekedy prisla rec na miesto, kde zil, alebo na profesiu, ktoru robil.
Keby sa toto pýtala 13-ročná slečna, tak nepoviem, ale 30-ročná žena? To akože fakt?
@anonym_14185c tak 13 rocna by sa take veci nemala pytat ani nahodou, mala dlhorocneho partnera, ja mam teda 50, ale tiez by som rozmyslala rovnako, keby som si teraz chcela niekoho najst.
@anonym_autor nechaj to plynut a nic nesil, mozno potrebujes byt este chvilku sama a potom, ked stretnes toho praveho, tak budes vediet, co mas robit. A nemaj sex z povinnosti, lebo by to ten chlap chcel. Mnohi sme tak nastaveni, ze by sme nevedeli mat sex bez lasky. Len pozoruj, samozrejme mala by si chodit niekam, kde mozes nejakeho partnera stretnut a nesediet len doma a v praci. Mozno nejake konicky, zaujmove aktivity, napr tanecna, malovanie, cudzie jazyky.
pri takomto plánovaní niečoho, čo ešte ani len nie je na obzore mi napadá krásny český výrok "Šedá každá teorie, strom praxe se bujně zelená"... Veď uvidíš, či a kedy koho stretneš, ako na teba zapôsobí, človek musí aj improvizovať
@anonym_autor sorry nechápem čo riešiš takto dopredu. Ani nevies ku komu čo budeš cítiť/necítiť.
A mimochodom nerobila som to len tak s hockým.
Po rozvode som si počkala na môjho muža
Najprv sa vylieč z rozchodu. Inak si ublížiš ešte viac. Najvisc na to pomáha čas. Viem, to nechce nikto počuť v čase sklamania a bolesti, ale je to tak.
@enmery Liecit sa moze aj 3 roky a nema mat kvoli tomu sex?
@spongebob1 no tak jej to bude trvat 3 roky. A? Hadam nie je pre zenu povinnost mat sex. Ked sa na to nebude citit, nebude mat sex.
@anonym_autor ano, budes vsetko porovnavat s ex a mozno uz takeho nenajdes.
@spongebob1 Zdá sa Ti pripravená?Veď ona ešte visí za nohu u ex...po každom sexe s iným sa max tak rozplače a bude jej horšie. Max empatická si, ako vždy.
@spongebob1 mat sex je nutnost?

A čo keby si to nechala voľne plynúť a robila to, čo budeš aktuálne cítiť?