icon

Ako zistím, že chlapovi ide len o jedno?

28. feb 2022

Ahojte😅, troska mozno zvlastna tema, ale nie som zbehla a nevyznam sa v opacnom pohlavi az tak. Uz dvakrat sa mi stalo, ze som sa z netu stretla s normalne posobiacimi, slusnymi a na urovni chalanmi, ktori sa prezentovali, ze chcu vztah, maju hodnoty, atd.. Neboli tam ziadne okate naznaky, ze by im slo len o jedno, ale casom sa ukazali.. No ja som to cely ten cas nevidela a doteraz to akosi neviem rozoznat. Mate vy nejake skusenosti, priklady, kedy zarucene viete, ze dotycny len hra formu a ide mu len o to jedno?

dskjhfdlkdjhl
28. feb 2022

Vydrz s nim viac stretnuti a potom sa isto prejavi. Alebo sa ho rovno spytaj a v pripade kladnej odpovede ho posli do inej😉

tosomja
28. feb 2022

Tak ze aj po...tom...sa bude chciet stretavat a bude sa k tebe spravat s uctou. Ked nie, tak uz druhykrat si nevrzne 😜

vvrga1
28. feb 2022

Ja som sa tiež stretávala s chlapmi z badoo a pod. a nikdy som to nevedela objektívne posúdiť 😂 potom som sa zacala stretávať s tym chlapom častejšie, s tym ze som držala odstup, niekdy aj mesiace. Keď im ide iba o to tak ta budu aj tak ci tak s tym naháňať.. Budú ta volať na byt, vínko, film, wellness a uz som vedela ze chcú len sex 😂 ale to su len moje skusenosti a naposledy mi vyslo si nájsť normálneho 🙂

madeline1
28. feb 2022

Co, casom mal zaujem to posunut? Preco si mala pocit, ze dotycnemu slo len o to a o nic este ine?

nnnuuunnn
28. feb 2022

Nechcem byť zla, ale niekedy keď tu čítam tie témy, ako muži so ženami nechcu sex, a ako im ženy robia slúžky, tak je to vlastne lichotka, keď chcú len to jedno 😀

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
natassha1
1. mar 2022

no neviem, ci chlapi vedia na taku priamo otazku odpovedat uprimne, ze o com im ide a ci im ide len o jedno. presne, skor sa s nim viac stretavat a uvidis.

karolinakr
1. mar 2022

Na 1 al.2 stretnuti ta taha do postele sexualne naražky pozyva na byt, ked okamzite neprikyvneš, viazne komunikacia, piše si s dalšimi 30, na fcb ma 600 priatelov z toho 599 žien vo veku 20- 30v priesvitnych bluzach a vo zvodnych pozach...pre takeho budeš vždy len zárez na pažbe

evita11223
1. mar 2022

ono jedna vec su reci a druha vec su ciny, ono je vela takych ktori hovoria, co vsetko by chceli do buducna a neviem ako a pritom im ide len o chvilkove pobavenie 😉

zavana
1. mar 2022

myslím si, že už po pár stretnutiach je to vidno, po čom chlap ozaj ide. no v každom prípade je to proste risk, ktorý k tomu stretávaniu a spoznávaniu proste patrí

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
1. mar 2022

Muži pouvaju reči o laske, aby dosiahli sex, ženy pouzivaju sex, aby dosiahli lasku. Tak v 1 bode sa už tie 2 pohlavia musia raz stretnút

karolinakr
1. mar 2022

*používajú

janickacrazy
1. mar 2022

No zistíš to tak, že mu ten sex dlho nedáš. Budeš s ním chodiť na kávu. Prvú, druhú, tretiu, atď. Keď príde aj na desiatu kávu, tak je nádej, že mu nejde len o sex. 😉

karolinakr
1. mar 2022

Rozpravaj mu o svojich pocitoch hodiny a hodiny...ak neutečie, je šanca,že ma zaujem aj o tvoju dušu, nielen o sex
🙂 🙂

brembo
1. mar 2022

používatelka brembo sa prihlásila
Ide to so mnou dole vodou😢

karolinakr
1. mar 2022

@brembo ty si tu inkognito 😄

brembo
1. mar 2022

@karolinakr alebo to mám z toho estrogénu,čo sa tu šíri naokolo. No budem si musiet dat zmenit pohlavie v občianskom☹

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
1. mar 2022

@brembo moda pre mužov 2022/2

brembo
2. mar 2022

@karolinakr tento model ešte nemám. Musím ho niekde splašiť😀

kvetinka75
2. mar 2022

@brembo a naco.ho pol roka natahovat. Sex je normalna potreba . Nemame predsa 14 aby sme sa pol roka vodili na rucicky. Potom sa necudujme ze idu za druhou.

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
3. mar 2022

@brembo kazdemu chlapovi ide o sex a u niektorym aj o.vztach. ale sex je na 1. Mieste u kazdeho

kassandra25
3. mar 2022

Chlap sa vzdy hned vyjadri, o co mu ide. Ak mlci, je to ono, ze chce len pretiahnut. Opacne - bude ti rozpravat o vztahu, laske, predstavach o buducne

brembo
3. mar 2022

@kvetinka75 mne je to úplne jedno. Nie je to môj problém,riešte si ho ako chcete.

kvetinka75
4. mar 2022

@brembo mne je to tiež úplne jedno