Pokušenie s jedným chlapom

14. júl 2022

V poslednej dobe mam veľké pokušenie s jedným chalanom. Nejak tomu neviem odolať ale strasne sa mi paci myšlienka na kamoskinho bývalého frajera. Rozišli sa asi pred 3 týždňami. Začali sme si veľmi rozumieť a viem že to medzi nami iskrí. Bavilo ma s nim flirtovat, páčila sa mi ta jeho hra keď sme boli von (s partiou), ešte počas ich vzťahu. Ale vždy to bol len “nenápadný flirt”. Teraz sme si ale začali viac pisat a priznal sa mi že ho priťahujem. Je to obojstranne no niekde v kútiku viem že mu musim odolávať. Zároveň by mi bolo luto ak by som to “zahodila”. Čo mam robit? :( s kamoskou som v kontakte stale, sme si dosť blízke a nechcem jej ublížiť

0silvia0
14. júl 2022

co tak prebrat to narovinu s kamoskou?

autor
14. júl 2022

@0silvia0 inak to hlavne som nenapisala, kamaratka vravi že ma k nemu stale city a chcela by sa k nemu vratit. Že tiež sú stale v kontakte. (O nás nevie)

julka828
14. júl 2022

Tak to nerob kamaratke keby to bolo opacne tiez by sa ti to nepacilo. A zaujimave ze su este v kontakte skor to skusa na obe z vas

0silvia0
14. júl 2022

Tak potom treba nejaky cas pockat, ked ma o neho kamaratka stale zaujem... Ktovie ako sa situacia casom vyvinie, ale nebola by som na tvojom mieste velmi iniciativna v namotavani sa na dotycneho...

diamond007
14. júl 2022

Bavilo ťa s ním flirtovať keď chodil s ňou..pekne. to iste by robil aj tebe, kašlite obe nanho

mimka11111
14. júl 2022

A prečo si s ním flirtovala,keď ešte bol s kamarátkou?

moonlight1210
14. júl 2022

Ak to vedel hrat takto na dve strany (a stale hra, ako pises) - teraz to moze byt vzrusujuce, tie tajnosti, nieco, co zdielate len vy dvaja. Vyzera to tak výnimočné.

Ale az budes s nim chodit, budes mu verit, ze nema popri tebe v zalohe za tvojim chrbtom dalsiu slecnu Vynimocnu?
Alebo rovno tu tvoju najlepsiu kamosku?

Myslim, ze z vas troch, jeho najviac bavi mat rozohrane minimalne dva vztahy. Jeden oficialny a druhy si zohrievat ako predpripravene zeliezko v ohni.
Kludne mozes raz zistit, ze okrem teba a kamosky v tej istej dobe pisal este tretej, popripade viacerym.

Kasli na neho. Kuka z neho viac smutku nez stastia.

mimka1402
14. júl 2022

Mňa takto balili bývalí mojich kamošiek. A ano v inom vesmíre, kde by oni nič spolu nemali by sme si možno sadli. Ale určila som si priority. Kamošky mi boli prednejšie a to sa s jednou už nerozprávam a neľutujem rozhodnutie. Hoc som vedela, že ony sa voči ex nesprávali vždy najlepšie. Ale ak ťa tento balí a balil počas vzťahu, myslíš si, že tebe by to nikdy neurobil? Ale robil a by si sa len prizerala a bola v strehu, či takto neflirtuje s tvojou kamoškou... A k tomu celému kamoška má voči nemu city a stále sú v kontakte. Musíš si vybrať. Ale z hľadiska toho celého si myslím, že si zbytočne znicis kamarátstvo. Ver tomu, že je xy ďalších chlapov kde môžeš cítiť chémiu a neublížiš nikomu. Nestaviaj si šťastie na nešťastí iného.

slovakboy
14. júl 2022

Zakázané priťahuje. Kamarátka ti o ňom hovorí všetko. Aký je dobrý aj aké ma chyby. Tvoj mozog si vytvára pekné predstavy. Možno si jej ho závidela ešte vtedy keď spolu chodili. To nie je skutočné spoznávanie sa. Neflirtuj ale spoznavaj. Buď jeho alebo niekoho iného. Sex vás priťahuje a zamlžuje vam skutočný pohľad na seba. Nemusíš sa s ním prestať stretávať len zmeň spravanie k nemu. Sme priatelia s nádejou na budúci vzťah. Tá iskra tam môže ostať ale nepostupuj v tom ďalej a spoznávaj. Pri bežných veciach činnostiach. Možno zistíš že flirtuje aj s inými. Spoznaj jeho charakter a pozeraj na neho aj kriticky alebo nezaujato. Nehodnoť ho ani pozitívne ani negatívne. Nechaj to plynúť a nechaj plynúť aj ich vzťah. Proste buď len kamoška. Ak ste si súdení budete raz spolu. Ak nie tak aspoň neskočil do zlého vzťahu z ktorého sa potom ťažko dostáva.

martul
14. júl 2022

Šak ale čo ťa má trápiť, veď kamoška sa s ním rozišla, tak?! Nerozišli sa kvôli tebe, ani ty si im nerobila vzťah. Či?
Rob čo cítiš.

asfodelka
14. júl 2022

Vsetky by Ta chceli za kamaratku 😉 ale uprimne : ja teda nie. Keby moja kamaratka flirtovala s mojim priatelom tak by sme sa rozlucili.

mimka1402
14. júl 2022

@martul Nie je napísané kto sa s kým rozišiel takže ak sa rozišiel chalan príde mi to trošku čudné, že stále vypisuje tej jej kamoške -svojej bývalej... Ale tak autorka musí rátať s tým, že jej konanie bude mať dohru a nedá sa byť s každým za "dobré".

asfodelka
14. júl 2022

@mimka1402 ak sa rozisiel chalan, vytvoril si pauzu na kamosku. Ked ju dostane vrati sa k tej prvej, preto si ju udrziava v kontakte 😉

mimka1402
14. júl 2022

@asfodelka Presne tiež som toho názoru, že v tomto niečo tu proste neklape a aby nakoniec naozaj obe neostali s plačom lebo pôjde za treťou.😀

autor
14. júl 2022

@asfodelka rozišla sa ona s nim, čo je trochu na hlavu, keďže teraz dúfa že sa daju zase dokopy :D

moonlight1210
14. júl 2022

Tak sa s nim rozisla, lebo dufala, ze ju bude prosit. Najskir si chcela nieco dokazat. Alebo ho prinutit jej viac dat najavo, ako o nu stoji.

Kolke to pre toto urobili. Aj ked to nie vzdy vypalilo tym spravnym smerom 🙂

maryetta
14. júl 2022

Hlavne by si mali oni medzi sebou vyjednat. Ci v ich vztahu je bodka alebo len ciarka.
A ak ti na kamoske zalezi tak by som cuvla.

Kazdopadne mne by vadilo keby kamoska flitrtuje s mojim frajerom. Resp aj on s nou…

asfodelka
14. júl 2022

Nemiesaj sa medzi nich. Oni dvaja sa daju dokopy a Ty ostanes za hlupanu. Ak si do zivota das pravidlo, ze priatel, snubenec alebo manzel kamaratky (ale aj inej neznamej zeny) je tabu - budes mat ovela lahsi zivot. No neviem si predstavit, ze moja kamoska caka v poradi kedy sa rozidem s mojim muzom 🤣 to je trapne a nie romanticke. Vaz si samu seba.

melanta
14. júl 2022

Bože čo si ty za úbohú ženu? Flirtovala si s ním, keď ešte bol spolu s kamarátkou. Flirtuješ s ním teraz, keď sú síce rozídení, ale stále v kontakte. Veď to je úbohé chcieť chlapa, ktorý to hrá na 2 strany. Žijete na opustenom ostrove, že už nič iné nie je v ponuke?

au1994
14. júl 2022

:D :D a ty máš rozum kde? Nevidíš, aký je to chudák? Flirtoval s tebou ešte keď bol vo vzťahu s kamoškou, teraz je v kontakte s tebou a namotáva ťa a zároveň vieš, že je v kontakte aj s ňou a majú voči sebe stále nejaké city. Nič? Žiadna kontrolka? To si myslíš, že ste si súdení a bude z toho láska na celý život, keď si preňho už teraz iba jedna z možností? Stojí ti to za to stratiť kamošku?

autor
14. júl 2022

Mate pravdu mala by som sa naňho vykašľať. Potrebovala som otvoriť oci.

macikovaiveta
14. júl 2022

Hra sa s Vami obidvoma , kašlite obidve na neho

martul
14. júl 2022

@mimka1402 máš pravdu, je to také divné no.

zuzinka888
14. júl 2022

Tak tu si musis vybrat bud kamoska alebo jej ex- ale moc nepremyslaj lebo prides o kamosku potom aj o jej ex a nakoniec aj o patriu.😡

hankm
14. júl 2022

Aj tak ho pretiahnes 😁

danulicek
14. júl 2022

Otázkou je, či ti flirt stoji za pokazene kamaratstvo. Lebo ak sa rozišla ona s ním, tak asi sa on tiež neodmiloval zo dňa na den. A možno len rata, že sa svojej ex “pomsti” cez teba. A možno nie. Možno ta naozaj veľmi lubi a vzal by si ta za ženu… v tom prípade nepochybne čas ukáže a bude ta mat rad aj neskor, keď si to uzavrie s tvojou kamarátkou. Ci? 🤔

autor
14. júl 2022

@danulicek mne by ani tak neslo o vzťah. Skôr ma len láka ta vášeň. Viem že na vzťahy moc dobrý partner nebude ale to mi nevadi, keďže momentalne nemam ani ja záujem o nic vazne

asfodelka
14. júl 2022

Ta dnesna mladez - no co ved si s nim uzij, mozno Ta odpuruci aj dalsim🙈 povest mas len jednu, zjavne si na nej nezakladas.

hankm
15. júl 2022

@autorka nehladaj si tu pozehnanie, a sup dohohnut si s nim vecer akciu. Uz to mas v hlave a v rozkroku aj tak rozhodnute tak naco to divadlo?

nurielka
15. júl 2022

Fúha,nechcela by som ťa za kamošku. Oblúkom radšej.