icon

Ako zistiť, či ma naozaj partner priťahuje?

Včera o 20:44

Ako zistim ci ma chlap pritahuje ? Mam vztah partnera vyzorovo nieje moj typ. Ale ako zistim ci ma pritahuje ? Sex mame kazdy tyzden. Viem dostat chut na sex ale nie uplne extra silnu ale taku ze proste chcem. Ze sa trochu na to tesim. Viem sa aj urobit. Ale neviem si predstavit mat sex kazdy den ani kazdy druhy. Ked som snim necitim nic. Ziadne motyliky v brusku alebo nejake pocity pritazlivosti. Neviem co to je za pocit. S prvym partnerom sme mali sex kazdy den a nemali sme nikdy dost lenze to som mala 18 rokov teraz mam 28.

anonym_ca7835
Včera o 20:49

Pritahuje ta slabo.. nie je tam ten spravny drive…hladaj dalej lebo skoncis nestastna a chlap tiez

viki99999
Včera o 21:12

@anonym_autor ak sa pytas tak ta nepritahuje

niikoletta
Včera o 21:44

@anonym_autor Tak ako píšu baby, nepriťahuje ťa a ty si to uvedomuješ, že to nieje to " pravé orechové "
Ukonči to čím skôr a nájdi si niekoho pri kom to budeš fakt cítiť, že to je to čo hľadáš a chceš.

rozculena
Včera o 22:20

@anonym_autor ja nechápem,ako môžeš mať sex s mužom,ktorý ťa nepriťahuje a ešte píšeš,že máte vzťah.Vážne? Vzťah??

anonym_6cd5d9
Dnes o 00:21

Mavam casto pizzu. Viete mi povedat, ci mi chuti? Mas vztah, partnera, mate sex, ale nevies, ci ta pritahuje?
Plus vztah nie je iba 100% o vzhlade, ale aj o zivotnej kompatibilite. Niekto ta moze 100% pritahovat, ale bude debil a neda sa s nim zit. Alebo ti niekto sedi na zivot, ale nie si si 100% ista ze je uplne presne podla predstav (vzhladovo).

ivicatolic
Dnes o 06:08

@anonym_autor už si stará....uvar si kávu 👉

anonym_d76277
Dnes o 06:11
@rozculena

@anonym_autor ja nechápem,ako môžeš mať sex s mužom,ktorý ťa nepriťahuje a ešte píšeš,že máte vzťah.Vážne? Vzťah??

@rozculena no presne, este v 19-20. storoci ked sa dohadovali sobase chapem sex s chlapom, ktoreho jej vybrali.
Ale v dnesnej dobe sexovat s niekym, kto ma nepritahuje, no hnus.

rozculena
Dnes o 08:50
@anonym_d76277

@rozculena no presne, este v 19-20. storoci ked sa dohadovali sobase chapem sex s chlapom, ktoreho jej vybrali.
Ale v dnesnej dobe sexovat s niekym, kto ma nepritahuje, no hnus.

@anonym_d76277 to sa rovno môže postaviť na ulicu....