icon

Ako zostať pre muža príťažlivá po rokoch?

17. mar 2024

Baby tema skôr na odľahčenie..ako zostať pre muža príťažlivá aj po rokoch manželstva,vzťahu?ja som na to napríklad neprišla😅

Strana
z3
sheila121
Odpoveď bola odstránená
888elizabeth
19. mar 2024

@minenkak Starnutie nie je prirodzený proces, ale bežný.

minenkak
19. mar 2024

@888elizabeth prirodzený

1. daný prírodou, vyplývajúci z prír. zákonitostí: p. vývin, p. priebeh udalostí, p-á inteligencia, p-á smrť

oli18
19. mar 2024

@888elizabeth a aky zasadny rozdiel je medxi tym?

eniaq
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
20. mar 2024

Keď v 50tke nájde o 30 rokov mladšiu a príťažlivejšiu a zdravý rozum ho zrazu opustí, tak sa môžem aj na hlavu postaviť aj tak mi to bude prd platné, môžem vyzerať ako modelka z plájboja, na chrumkavučkú naivnučkú dvacinu mať nebudem... Takže žijem tu a teraz a teším sa z našej aktuálnej vzájomnej príťažlivosti a lásky a verím v silu zdravého chlapského rozumu (napriek kríze stredného veku) a nášho manželského zväzku. A keď to náhodou nevyjde a náš vzťah pôjde do kytek kvôli mojej nepríťažlivosti, tak si poplačem, potom sa zdvihnem z popola, otrasiem sa a pôjdem ďalej, bez svojho princa Krasoňa.

lenkakravcova
20. mar 2024

Ak sa žena o seba prestane starať (a tým nemyslím maľovanie sa ale hygienu, hmotnosť, ucesat sa rozumne..) je to rovnaké ako keď sa o seba v tomto ohľade prestane starať muž. Ktorá by chcela muža ktorý nedodržuje hygienu, má mastný vlas alebo 40kg nadváhy?

Tak ako sa má žena snažiť vyzerať pre muža dobre, tak sa má snažiť aj muž pre ženu. Toto nie je o žiadnej rovnosti. To je proste o hygiene a zdraví.
A ak človek vyzerá čisto a zdravo, tak potom stačí už len úsmev. 🙂

minenkak
20. mar 2024

@eniaq možno ty, ale ja vo svojom okolí nepoznám nikoho ,kto by vekom škaredol

eniaq
Odpoveď bola odstránená
oli18
21. mar 2024

@sheila121 ale bez gati nemaju problem. Dva extremy.

huginko
21. mar 2024

@minenkak že je to pravda....neviem , ci sa dakemu chlapovi paci žena v teplakoch s mastnymi vlasmi

minenkak
21. mar 2024

@huginko ja sa tak môjmu páčim a ani ostatni nemali problém,ak to samozrejme tie mastné vlasy nie je problém zanedbanej hygieny a na teplákoch naozaj neviem čo je zlé

banderaska29
21. mar 2024

pytala som sa mojho priatela a on sa pytal na whatsapp kamosov v skupine 😀 tak zhrniem to nižšie.

to najdolezitejsie, nezavisle od toho, ako vyzerate je, co tomu muzovi dávate. emocie - vypočutie - pochopenie- rešpektovanie - dôvera - úcta - neha- maznanie. muži potrebujú čas pre seba, voľnost, ak mu dáte toto, ste v jeho očiach diamant .... áno, fyzická pritažlivost je napríklad aj pre mna alfa omega, moj muž je sexi nie len kvoli tomu, ako je ku mne dobrý a laskavy, ale aj preto, lebo sa o seba stará a má nádherné telo. milovala by som ho tak či onak, ale to fyzično je prepojene s emociami a sexualnou energiou takže rozumiem tomu, že niekomu na tom záleží.

dankabg
22. jún 2024

Môj nazor- určite si muž ako prvé všimne to, ako žena vyzerá...ale aj tu najkrajšiu najsuper ženu môže chlap vymeniť, môže ho omrziet, aj keby sa celý deň točila len okolo neho...podľa mňa veľmi záleží od povahy oboch. Na začiatku fyzická atraktivita a potom už súlad a hlavne vzájomná úcta jeden k druhému, prosto, že môže prísť mladšia krajšia atď ale pokiaľ si chlap bude svoju ženu vážiť a uvedomovať, čo preňho znamená, tak ju neopustí, ani pri vraskach, kilách navyše či sedivych vlasoch. Estetické úpravy sú super vec ak staranie sa o seba, ale tak postupom času tak či tak na žene vidno, že starne, to sa zastaviť nedá

malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
malesknownothing
Odpoveď bola odstránená
doriiis
19. máj 2025
@malesknownothing
Odpoveď bola zmazaná

@malesknownothing ....tebe kto ublížil? Však sa nemaluj,nikto ti to nekaze.Ja sa maľujem kvôli sebe a nie kvôli mužovi.Muzovi sa páčim aj nenalíčená.

hefo
19. máj 2025
@doriiis

@malesknownothing ....tebe kto ublížil? Však sa nemaluj,nikto ti to nekaze.Ja sa maľujem kvôli sebe a nie kvôli mužovi.Muzovi sa páčim aj nenalíčená.

@doriiis Teraz sa to zaregistrovalo, a už tu hučí s capslockom na pol strany... ach jaj.

Strana
z3