Ako zvládať extrémne sexuálne aktívneho partnera?
Dobrý deň chcem sa tu vyspovedať môj priateľ je extremne sexuálne aktivny chce sex aj 2x denne pre mňa je to moc ale mam ho rada. Často chce skúšať všelijaké praktiky a ďalšia vec že sex s nim je bolestivý ma dosť obdarený penis aj keď ideme pomaly tak to boli milujem ho co mam robiť? Keď mu robím oral jedine v tedy sme obaja spokojný len aj to je násilné každé ráno sa zobudím s tým ze mam penis pri hlave a takto aj cez deň v noci ...
Inac cisto technicky, na beznej posteli pri beznom spani, ako je mozne mat penis pri hlave ? Vedela by to autorka nakreslit farbickami ? Staci hruby situacny nacrt.
@patrike myslim, ze si to viacerí predstavovali, ale fantazii sa medze nekladu, ked si pozries kamasutru, tak tam najdes vselico 😀 A pisala, ze je obdareny, tak taka nejaka hadica sa tam nasklada 🙈
@dikobrazzzz Pomaly každý deň podobná téma. Nechápem kde vy ženy chodíte na tých nonstop nadržaných debilov, a načo idete s takymi do vzťahu
Inac cisto technicky, na beznej posteli pri beznom spani, ako je mozne mat penis pri hlave ? Vedela by to autorka nakreslit farbickami ? Staci hruby situacny nacrt.
@patrike 🤣 🤣 musím sa smiať lebo ver ci never, tiež som hneď nad tým rozmýšľala 🤣
Treba mi dat po vajcach, nech neotravuje hned zrana
@patrike 🤣 🤣 musím sa smiať lebo ver ci never, tiež som hneď nad tým rozmýšľala 🤣
@bielasovicka Mozno horolezec a zlanuje ? Este mu aj gravitacia pomaha 🙂
@dikobrazzzz Pomaly každý deň podobná téma. Nechápem kde vy ženy chodíte na tých nonstop nadržaných debilov, a načo idete s takymi do vzťahu
@anonym_1018c4 Klud, to je troling. Ale mas tu zase druhu a realnu skupinu, zanedbane zeny, chlap sa k nicomu nema.
Na toto nepomoze ani psychiater jedine blokovat na mk. Neni dna aby tu nebola tema o hovadsky velkom penise. Udajne to pisu prave zakomplexovani jedinci s penisom od 9 do 11cm.
Dúfam, že ti aspoň pomáha s varením
@anonym_efe409 tak to mas vedla seba dobre nechutne prasa 🤮
@anonym_efe409 To by sa na zapade a uz pomaly aj u nas dalo povazovat za znasilnenie v manzelstve. Aspon ta urobi ? Alebo je za 3 min hotovy, odvali sa a spi dalej ?
@anonym_efe409 To je znásilnenie. To vôbec nie je vtipné. Tvoj muž je hovädo, prepáč.
@anonym_efe409 vynuteny sex bez suhlasu druhej strany je znasilnenie, je uplne jedno, ze je to v manzelstve. Nic take ako "manzelske povinnosti" neexistuje. Toto sa stava opakovane a neriesis to? Preco si s muzom (teda napisala by som radsej chlipnym hovadom neohladuplnym), ktory ta pravidelne znasilnuje?
@anonym_efe409 Panebože, fakt takéto hovädo trpis? Predpokladám, že mu je jedno, že Ty nemáš orgazmus, hlavne, že sa on spraví.
Prosím, dávaj si veľký pozor, aby si neotehotnela.
Ja by som s ním nežila, on nemá k Tebe žiadnu úctu.
@anonym_efe409 znasilnuje ta!
@anonym_efe409 to nie je v poriadku, to je naozaj znasilnenie
@dikobrazzzz no ja neviem, asi by ťa mal vymeniť za ženu ktorá tiež môže viac krát denne... Po deťoch a 40tke sme aktívnejšie, ako v 20tke.
@dikobrazzzz no ja neviem, asi by ťa mal vymeniť za ženu ktorá tiež môže viac krát denne... Po deťoch a 40tke sme aktívnejšie, ako v 20tke.
@anonym_31d1d3 par rokov, lebo potom pride menopauza a bude "po ptakách"
@anonym_31d1d3 par rokov, lebo potom pride menopauza a bude "po ptakách"
@zuzana76 ;)
keď ho miluješ, nie je čo riešiť...daj si Kofolu
@patrike Obkročmo sa posadí nad jej hlavu a spúšťa ho k nej, aby ju ním zobudil .😂
@anonym_efe409 to myslíš vážne? To hovädo čo doma držíš ťa znásilní, ty si potom pokričíš a namiesto odchodu a nahlásenia na polícii si vedľa neho zase ľahneš??
Radšej som to zmazala. Nechcela som tu toto rozpútať.
@anonym_efe409 ale uvedomujes si, co sa u vas doma deje?
@anonym_efe409 tu sa nic nerozputalo. Kazdy, kto ti napisal nenapisal to kvoli tomu aby ti ublizil. Kaudy to napisal v dobrej voli pomoct ti, pretoze to co zijes a zazivas nie je v poriadku a mala by si to riesit. To, ze zmazes, to tvoj obnrovsky problem nevyriesi. Ty si musis uvedomit, ze si tyrana zena. Cim skor si to priznas, tym lepsie to bude pre teba. Uvedomujes si, ze toto budes zazivat dalsi rok, dva, pat, dvadsat. Budes to zazivat dovtedy kym to nevyriesis. Alebo pri tomto cloveku chces zostarnut? Chces zostarnut s clovekom, ktory si ta vobec nevazi, ktory ta nemiluje, ktory ta povazuje len za vec, na ktorej ukoji svoje sexualne pudy. Ano pudy, lebo toto nie je tuzba byt s milovanou osobou v tom najintimnejsoma z lasky. Toto je bohapusty pud ako u zvierata, ktore nehladi na nic ine, len na to aby si ulavilo.
Ale no to fakt.. Či trolis?
@anonym_efe409 ale uvedomujes si, co sa u vas doma deje?
@viestta ja si nemyslím že ste mi ublížili ale nikdy som si to asi nenazvala takto (možno pravým menom)
@anonym_0991fb nikdy som si to takto priamo nenazvala aj keď pravdupovediac som sa tak mnohokrát po tom aj cítila. Najviac mi vždy vadilo to že neberie do úvahy že sa nevyspím a keď mi to spravil viac nocí po sebe bola som potom celý deň ako omámená. On je chlap ktorému sa ťažko dá niečo povedať ak to tak on sám nechce. Nehnevám sa za tie komentáre no cítim sa fakt zle keď som nad tým porozmýšľala
@viestta ja si nemyslím že ste mi ublížili ale nikdy som si to asi nenazvala takto (možno pravým menom)
@anonym_0991fb nikdy som si to takto priamo nenazvala aj keď pravdupovediac som sa tak mnohokrát po tom aj cítila. Najviac mi vždy vadilo to že neberie do úvahy že sa nevyspím a keď mi to spravil viac nocí po sebe bola som potom celý deň ako omámená. On je chlap ktorému sa ťažko dá niečo povedať ak to tak on sám nechce. Nehnevám sa za tie komentáre no cítim sa fakt zle keď som nad tým porozmýšľala
@anonym_efe409 mna zaraza, ze tebe vadi ze sa nevyspis, a nie to ine, ovela zavaznejsie.