icon

Ako zvládať extrémne sexuálne aktívneho partnera?

dikobrazzzz
19. feb 2026

Dobrý deň chcem sa tu vyspovedať môj priateľ je extremne sexuálne aktivny chce sex aj 2x denne pre mňa je to moc ale mam ho rada. Často chce skúšať všelijaké praktiky a ďalšia vec že sex s nim je bolestivý ma dosť obdarený penis aj keď ideme pomaly tak to boli milujem ho co mam robiť? Keď mu robím oral jedine v tedy sme obaja spokojný len aj to je násilné každé ráno sa zobudím s tým ze mam penis pri hlave a takto aj cez deň v noci ...

Strana
z3
viestta
19. feb 2026
@anonym_efe409

@viestta ja si nemyslím že ste mi ublížili ale nikdy som si to asi nenazvala takto (možno pravým menom)
@anonym_0991fb nikdy som si to takto priamo nenazvala aj keď pravdupovediac som sa tak mnohokrát po tom aj cítila. Najviac mi vždy vadilo to že neberie do úvahy že sa nevyspím a keď mi to spravil viac nocí po sebe bola som potom celý deň ako omámená. On je chlap ktorému sa ťažko dá niečo povedať ak to tak on sám nechce. Nehnevám sa za tie komentáre no cítim sa fakt zle keď som nad tým porozmýšľala

@anonym_efe409 tak sa este nad tym zamyslaj. Drzim ti palce aby si spravila to spravne, pretoze toto si nezasluzi ziadna zena (a nemyslim tym, ze si po tych jeho atakoch nevyspata). Vzchop sa, naozaj sa vzchop a ries to. Ty to ries, jemu je dobre tak ako to je, nema najmensi dovod to menit. Uz ta zdeptal tak, ze nemas odvahu ho odmietnut, pretoze potom bolo doma peklo (Dufam, ze sa mylim, ale asi je to tak. Zial)

enmery
19. feb 2026
@anonym_efe409

@viestta ja si nemyslím že ste mi ublížili ale nikdy som si to asi nenazvala takto (možno pravým menom)
@anonym_0991fb nikdy som si to takto priamo nenazvala aj keď pravdupovediac som sa tak mnohokrát po tom aj cítila. Najviac mi vždy vadilo to že neberie do úvahy že sa nevyspím a keď mi to spravil viac nocí po sebe bola som potom celý deň ako omámená. On je chlap ktorému sa ťažko dá niečo povedať ak to tak on sám nechce. Nehnevám sa za tie komentáre no cítim sa fakt zle keď som nad tým porozmýšľala

@anonym_efe409 Postav sa za seba, vo francúzsku teraz za takéto nočné násilie proti vôli odsúdili chlapa. A neverím, že mimo postele je to zlatušik, určite ťa tyranizuje a deptá, nemusíš takto žiť ani dožiť. Už si si vytrpela dosť dievčatko, stačilo. Takéto zaobchádzanie si si nijako nezaslúžia.

ullala
19. feb 2026

Si predstav, ze budes mat deti. Ked zaspia, budes si chciet oddychnut, ale miesto toho ta bude kazdy vecer nahanat manzel so svojim penisom. Ja by som toto nemohla 😄

anonym_befaab
19. feb 2026

To čo máš za Evžena doma ? Kúp mu anču.

anonym_50d2a7
Včera o 18:23

@dikobrazzzz nuda v lese

Strana
z3