Ako zvládnuť intimitu vo vzťahu na diaľku?
S priateľom mame taký problém, že mama mu už nechce dať svoje auto lebo nedávno na ňom spôsobil defekt, ale nie svojou vinou. Niekto mu jednoducho vošiel do cesty a on, keď nechcel havarovať, musel trošku vyjsť na obrubník a čuchol gumu teda. Odvtedy mu jeho mama nechce dať auto. Ja ešte vodicak nemám, autobusy už o takom čase od neho nechodia a taxíky sú príliš drahé keďže nebýva najbližšie. Noa vyriešili sme to tak, že sa stretávame teda u mňa, lebo jemu nevadí si ten taxík teda zaplatiť, keďže ma svoje peniaze.. No ale problém je, že naša intimita tým trpí. U neho mame oveľa väčšie súkromie, u mňa minimálne. Bývame v byte noa keď mame sex, rodičia sú v podstate hneď vedľa v obývačke a nie je to príjemne. On býva v dome. Noa vonku tiež to nechcem robiť, keďže sa bojím, a tiež nie som zviera… Ani neviem čo od vás očakávam, len som sa chcela vyrozprávať.. ale možno by sa nejaká rada zišla. On s tým ani nic neplánuje robiť, aby presvedčil mamu aby mu už dala auto. A strašne mi to vadi, lebo on sa jej proste boji. On neberie svojich rodičov jak rodičov ale ako autoritu a už ma to vytáča 💀
@zuzanita1609 ona 16 a on 18 tipujem
@maranta_leuconeura 21,23. Tesne vedľa. V 16 by som nesexovala haha
Tak nech sa teda ten tvoj gentleman postará o tvoje bezpečie a pohodlie...ale bez maminho auta. No ako vidno,asi to s jeho gentlemanstvom nebude také horúce....a nie, rozhodne jeho mama nemá povinnosť mu auto požičiavať,lebo on chce rezať frajera pred svojou priateľkou 🙈
@maranta_leuconeura a už rovno auto požičané od rodičov... komfort ako des 🤭. A keď mama nedá auto,je po láske 😜
Všetci ste zvlastni. Ty mi prídeš strašne mentálne mladá, tipujem ti 15-17 rokov. On je divný, lebo si nedokáže kúpiť auto. Dnešní mladí chalani si kúpia auto aj za 500€ aby aspoň niekam mohli chodiť. No a jeho matka nie je normálna ak mu nedovolí auto kvôli defektu :D ako sorry ale to sa môže stať hocikomu
chodte bývať sami a mate všetko vyriešene.
Priateľ chce teba+sex, ideálne u seba doma, prachy sú mu jedno. Jeho rodičia chcú svoje auto, syna doma, kľudne aj s frajerkou, prachy sú im jedno. Ty chceš priateľa, sex nemusí byť (ale to by prišiel si nebol nadšený), tiež ideálne u nich doma. Ale máš problém aby ti zaplatil taxi tam a späť. Všade vidím zhodu - akurát, keby si si to vedela prestaviť v hlave s tým platením toho taxi...🤷🤷🤷. Ja nevidím nejaký zásadný problém v tom, keď ty nemáš peniaze a on má a je ochotný ti ten odvoz zaplatiť. Všetko je to len v tvojej hlave a o tom, ako si to nastavíš vnútorne. Keby bola opačná situácia, zaplatila by si mu ten taxík, alebo nie? On asi vie, prečo nechce ísť do hádky s matkou, asi vie, že z toho nevyjde nejak extra víťazne...
Všetci ste zvlastni. Ty mi prídeš strašne mentálne mladá, tipujem ti 15-17 rokov. On je divný, lebo si nedokáže kúpiť auto. Dnešní mladí chalani si kúpia auto aj za 500€ aby aspoň niekam mohli chodiť. No a jeho matka nie je normálna ak mu nedovolí auto kvôli defektu :D ako sorry ale to sa môže stať hocikomu
@rozkvet1 neviem prečo vám príde taká mladučká no každopádne nevadí🥲 ja som mu tiež povedala, že mi nepríde normálne, že kvôli defektu.. že však sa to môže stat hocikomu a hocikde ale tak čo už
Presne, nech ti da peniaze na taxik a ty prides za nim, ak chce intimitu. Ale k tej podstate.
Nejde teraz o to, ci mu mama chce alebo nechce pozicat auto, to je jej vec. Ale ak mas pocit, ze ma z rodicov prehnany respekt (alebo strach), tak to pozor, to je mala sanca ze sa to zmeni - tam budu nejake vztahove mechanizmy, ktore nepoznas a ktore sa s nim budu tahat cely zivot. A to je problem pre vasu spolocnu buducnost.
No vidis a este mu nadavaju co robi s peniazmi. A su radsej, ked ste u nich... s panom bohom. On zaraba?
No vidis a este mu nadavaju co robi s peniazmi. A su radsej, ked ste u nich... s panom bohom. On zaraba?
@lilitela zarába ano
Ale veď on ti dopravu zabezpečí aj tým taxíkom, tak aký problém? Ci džentlmen bude len ak dorazi na maminom aute a voziť ta bude len on?
Vieš prečo ta tu všetci majú za mladučká? Pretože dupkaš ako malá. Si ozaj ako nejaká rozmaznané 15stka. Mala som kamosku, ta v tvojom veku bola 1x tehotna, presťahovala sa do inej krajiny, ruesila najom, pracu, muza malá dobrého. Ty mas ešte také ozaj nezrelé zmyslanie.
Tak choď na brigádu, a zarob si peniaze na taxík. Alebo povedz jeho mame ty, že nech mu dáva auto, lebo nemáte kde sexovať 🙈 ja niekedy žasnem čo vyrasta z tejto generácie, a to mám 30 rokov, takže nie som žiadna stará vykopávka. Na všetko sa len sťažovať a nič neurobiť preto, aby si dosiahla čo chceš. Ja vychovávam moju dcéru tak, aby sa raz dokázala postarať sama o seba, a aby nebola pripečena a nečakala, že sa o ňu bude starať muž, a že všetko jej len tak padne z neba. Tvoj partner je dospelý muž, tak nevidím dôvod, prečo by mu mala mama požičiavať auto. Ide leto, choďte makať obaja a kúpite si auto a môžete sexovať koľko chcete. Alebo sa ďalej sťažuj a čakaj na zázrak.
Vráť s do školských lavíc, ty si ešte nedospela
Kolko je to km a ty pracujes, alebo studujes?
Preco musis po intimite bezat domov? Ved tam prespi a dalsi den pojdes na autobus. Alebo sa k nemu nastahuj a mate vybavene. Ked mlady pracuje, tak si snad dokaze nasetrit na jazdene auto ked k tomu este byva s rodicmi.
Velke deti byvajuce u rodicov, ktore nepochopili, ze ked nieco chcu, sa maju postarat sami. Zarabate hadam obaja, tak si kupte auto za ucelom vozenia sa k vasej intimite.
@autorka
...pre mladých ľudí je to ťažké, obaja máte jednu veľkú výhodu, že vaši rodičia su v "pohode" v tom, že nemaju problem, aby ste boli spolu v ich dome/byte (to si treba sakra vážiť, nie každý má to šťastie), mať sex pod schodiskom, balkónom, výťahu, pivnici či v prírode ako za starých "čias" nebolo moc "cool" 😉
To, že partnerovi (frajer mi je proti srsti) nepožičia mama auto, neťahaj medzi Vás dvoch. Je to jej slobodná vôla, nie povinnosť. Ak si tvoj partner našetrí, isto mu nebude komentovať zámer kúpi. To, že mu "dala" financ na VP, už to je veľký dar do života (niektorí si na to musia zarobiť sami)
Riešenie situácie? Vaši obaja rodičia vedia, že máte vzťah a že v izbe nehráte piškvorky (i oni boli mladí 😉). Riešením by mohlo byť prespávanie... ved načo sa trepať vždy večer domov?? (treba dat reč s rodičmi) a ak sú v pohode, tak spoločné ranajky každý druhy víkend ich skôr potešia ako vyprovokuju (mat dieta, radsej by som bol keby bolo s polovičkou u nas, aby som vedel s kym sa stretava), samozrejme rešpekt - dom patrí rodičom, ich pravidlá.
Ďalšou vecou... prečo sex iba večer, kedže je problém s cestovaním? Sex je krásny hocikedy, i cez den 😉. Zamknuť izbu a neriešiť 😉 Ako som spomenul, vaši rodičia nie su "blbí", rešpektujú váš vzťah, rešpektujú vás doma a hoc mate sex večer, tak to vedia... Inak by vám chodili klopkať na dvere a ponúkať čaj, zákusok, pýtať sa či ste hladní, či by ste nešli do obchodu atď, atď, atď
...niekedy sa stačí iba rozprávať s rodičmi a miesto trávenia casu "len v izbe" travit chvilu i s nimi v obyvacke, kuchyni podebatiť = budovať s nimi vzťah 😉
Nech zaplatí taxík on tebe... stojí to rovnako ako keď príde k tebe on a máte súkromie.
Mas 21, si bud na vyske (podla stylu vyjadrovania skor nie) alebo by si uz mala pracovat. Sex vonku nie? A preco? Dokonca iba v posteli sa neodporuca... ked moze byt sex v sprche, vani, na pracke, na linke, tak preco by nemohol byt na deke na luke, v lese (jediny problem vidim v kliestoch)... 🤣 pristup ako od 15tky
Tak daj na svoj feeling, ak mas pocit, ze si nevie s rodicmi podiskutovat. On za to sice nemoze, je tak vychovany, ale cely zivot sa vam to moze prelinat do vasho vztahu.
Tak nech si mladý muž kúpi auto a môžete sa vyvážať kam chcete. A ty keď nechceš aby ti stále platil taxík nájdi si brigádu. Ako 22 ročná som si kupovala druhé auto, aj prvé som si kúpila sama ešte počas školy z peňazí z brigády. Bolo staré, všetko čo som chcela som si musela platiť sama ale nemusela som pýtať auto nikoho. Rovnako ako som si zarobila na vodičak. Nikdy som od frajera neocakavala ze ma bude vyvážať a každý keď ma aj vyvazal tak na vlastnom aute. A rosicia sú autorita. Nie kamaráti. Každý a jeden keď chcel aby som prišla za ním a nemala som auto alebo niečo tak sa mi postaral o odvoz, bud taxík alebo ma odviezol. Jeden dokonca 30 kilometrov z jedného mesta do druhého a nemal problém. Aj keď som namietali ze si zaplatím sama trval na tom ze .i ho zaplatí on. A také ako autobus? Ten chodí do každej hornej dolnej. Tak si pozri kedy tu ide posledný a podla toho sa zariad. Píšeš to akoby to bola jeho povinnosť za tebou chodiť alebo ti zabezpečiť dopravu k nemu. To nechodíte nikam inam? Von na kávu, na večeru na vylet? Stretnúť sa na pol ceste niekde? Preboha ste obaja dospelý a chovate sa obaja ako malé deti. Neviete si dopravu zabezpečiť a to je to najmenej
tam si skor vsimni ze chlapec nechce riesit vzniknuty problem…..situaciu. To nie je len teraz to bude jeho vybava aj fo buducna. Takze ked cokolvek bude problem tak on sa bude tvarit ako mrtvy chrobsk s ty budes musiet preberat iniciativu tak ako teraz…..No, ja by som uz utekala…..ale vediet toto v 30 tke co viem teraz…..
Tak mila slečna, co tak prebrať sa do reality a prestať byt drza?
On urobil pruser, matka reaguje adekvátne. Ale ty si nasrana, ze chlapec neskoci do matky, u ktorej byva. Chces sexovať? Dospej! Ty nemáš peniaze, v tom lepšom prípade si školáčka alebo na up. Ake natierať sa na jeho mamu budeš?
Konečne preber zodpovednosť za svoj zivot a nevyžaduj aby iny zabezpečili tvoju zábavku. Kokos, snáď si nasi chalani nenájdu takuto matohu.
@svetlonos presne som chcela napísať podobne. Ze pýtať auto ( od mamky u ktorej byvam) aby som sa mohol ísť vyskakat k frajerke a ešte aj napáleny byť ak nepožičia je silná káva.

Prepáč,ale ozaj, koľko máte rokov? 🤭