icon

Ako zvládnuť manželstvo bez lásky a príťažlivosti?

klaudiamolnsrova
28. sep 2024

Ahojte babi 🙂 S manželom sme spolu už pomali 10 rokov máme spolu dve deti prežili sme spolu zlé aj dobre chvíle no však poznáte to aj dobrom aj v zlom :/ len ja už neviem či to takto už vydržím problém je ten že ho nemilujem ani ma nepriťahuje:/ vybojoval si to on ako sa kum ne správal nadával mi ponižoval ma :/ fungovalo to tak to jeho správanie 2 roky ... teraz sa už správa normálne by som povedala ... len pri mne je to už iné vomne sa niečo veľké zlomilo a ja už neviem ako ďalej:/ túžim po iných mužov páčia sa mi iný a verím že keby som nebola vydatá tak neváham začnem niečo iné kde ma to naozaj priťahuje a urobí šťastnou 🙂 mám len 27 rokov a nechcem celý živiť takto žiť nešťasne:/ vždy si s niekym píšem alebo keď vidím že sa niekto omna zaujíma tak ma to poteší robí šťastnou ale mňa to už nebaví večne že keď sa mi naozaj niekto páči tak sa sním nemôžem ani stretnúť nič:/ lebo som vydatá a ja nepatrím do tej skupinky že podvadzajú 🙂 ... ale tiež ma to nebaví takto už žiť ďalej :/ dievčatá poraďte mi čo mám robiť? alebo akoby ste vi to riešili? ďakujem 🙂

pribinak
28. sep 2024

@januska12323 presne !!!

vanilkovazmrzka
28. sep 2024

@klaudiamolnsrova ste spolu 10 rokov, 8 rokov spolu nespite v posteli, ste spolu od tvojich 17 rokov, to mi nevychadza. Kedy ste sa brali? Po roku vztahu v 18? Alebo neskor aj napriek tomu ze ten vztah bol uz po 2 rokoch nefunkcny, a napriek tomu ste si spravili 2 deti?

lentilka78
28. sep 2024

@klaudiamolnsrova pozri hlavu hore, nedaj so sebou zamatat a ponizovat sa. Aký vzornto dá do budúcna tvojim deťom? Je pekne chcieť udržať rodinu, ale za akú cenu? Ze si vezmú do budúcna takýto príklad do života?
Ak máš prácu, máš kde ísť, odid od neho, naber trosku sebavedomia. Ak je naozaj takým dobrým otcom tak sa o deti bude maximálne zaujímať aj po rozvode, dobrým otcom môže ostať naďalej.
Ja úplne chápem, že keď sa niečo v človeku zlomí, už je situácia úplne ina

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
28. sep 2024

@pribinak no tak potom, nech žije nešťastne ďalších 15 rokov, kým deti neprídu do dospelosti a potom nech sa rozvedie, či ako? Píše, že dva roky sa ku nej správal hrubo a hnusne, kde je záruka, že sa tak nezačne chovať zasa od zajtra? Žiť bez lásky dlhé roky nie je v poriadku

pribinak
28. sep 2024

@7miriam77 ja netvrdím nič take čo ty pises, ale čítaj, ona nemá žiadny plán, nemá kam ísť, tu jej baby radili zamakať na vzťahu, lebo dobre rozvedie sa a čo?

cimage
28. sep 2024

Mas 2moznosti, dat vas vztah do poriadku cez poradnu, terapie, alebo odist a rozviest sa.
To, ze si vypisujes s inymi ti nijak nepomoze, len ti to imponuje a zdviha sebavedomie. Najskor si uprac doma vztahy, seba daj do poriadku a potom sa pusti do hladania noveho vztahu.

daniela1911
28. sep 2024

Neviem, čo zlé ste prežili. Ale skôr to vypadá, že ti spadli ružové okuliare vo svojich 27r a po prvých problémoch. To, že ťa niekto priťahuje, nerovná sa šťastný život a skvelý muž. Si ešte nevyspelá a už máš dve väčšie deti. Pracuješ? Pracuj na sebe až sa ti podarí sa osamostatniť a nebyť závislá na mužovi. Potom nájdeš šťastie.
Teraz len zabíjaš čas s vypisovaním a nájivným snívaním o iných mužoch…. Inak toto tiež nie je pekné v manželstve, keď ty zámerne hľadáš príležitosti aby ti iní lichotili.

arianna25
28. sep 2024

@klaudiamolnsrova áno nechaj si všetko pomaly prejsť hlavou. Veľa šťastia ti želám

iceberg
28. sep 2024

Eeste by ma napadlo ,,otvorené manželstvo,, za určitých podmienok ,vedela by si si niečo také predstaviť pre záchranu rodiny ?

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
iceberg
28. sep 2024

@princeznaayla nevravím že je to pre každého , ale viem čo robili iní manželia v okolí pokiaľ im to nefungovalo dvom spolu. Nerozviedli sa ,len proste fungovali ako ,kamaráti,, bývali spolu do určitého času kým deti nevyrastli, takže deti mali otca aj mamu pokope ,chodili občas aj na výlety spolu ale manželia mali každý svoju bokovku a svoj ,,ako keby život,, pomimo .

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
iceberg
28. sep 2024

@princeznaayla veď ja som zato aby sa urobilo všetko pre záchranu rodiny a manželstva ale keď už sa vyčerpajú všetky možnosti a aj tak stále nič nebude dobre buď sa človek zmieri , odíde, alebo je tu ešte táto alternatíva .

zltalienka
28. sep 2024

@princeznaayla alebo je z MRK, alebo z iných slabších pomerov.

klaudiamolnsrova
autor
28. sep 2024

@arianna25 ďakujem🙂

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
vevebono
28. sep 2024

Ja som odišla s dvomi deťmi a lepšie som spraviť ani nemohla. Hej, začiatok bol o čiči, teraz je to už 5 rokov a jediné čo ľutujem, že som neodišla skôr

dragon29
Odpoveď bola odstránená
enmery
28. sep 2024

@dragon29 Si sa opustil. Čo potom robíš na tomto fóre ty?Ty tu poznáš každú jednu babu osobne?Ak si si nevšimol, celá táto platforma je postavená na diskusiách. To znamená, niekto sa chce poradiť, vyrozprávať, počuť nezinteresovaný názor atď. Komunikácia je základ každej interakcie medzi ľuďmi.

lenkakravcova
28. sep 2024

@klaudiamolnsrova
Píšeš, že ti nadáva, ponižuje ťa. Ty si vypisuješ s inými chlapmi --- nemajú tieto dve situácie previazaný súvis? Za čo ti nadáva? Nevyčíta ti práve toto?

dragon29
Odpoveď bola odstránená
princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
enmery
28. sep 2024

@dragon29 Ok, ukázal si sa v plnej kráse. Opakujem, sám si tu prihlásený a píšeš svoje názory. Úplne si tým pádom odporuješ. Modrý koník je prevažne o ženách, kedže to bolo myslené pre mamičky. Už to však nie sú len témy o mamičkách a deťoch. Nechápem, ak mi vadí komunikácia a diskusia medzi ľuďmi, nebudem navštevovať fórum, kde sa diskutuje a každá jedna téma je založená na tom, že sa ozve nejaký človek so svojím problémom a otázkou🫡A muži anonymne by isto dávali len fundované super rady!Chodí tu každý dobrovoľne. Chodia tu aj muži, za tých kvalitných je každý vďačný.

enmery
28. sep 2024

@dragon29 Vtipné je, že Ti vadí názor iných tu, ale zároveň si obhajuješ, že ty si napísal len svoj názor😄Tvoj názor je ok a názor všetkých žien tu nie, všetky sme bosorky-ak tu niekto je zatrpknutý a má zlé skúsenosti s opačným pohlavím, si len ty z toho komentu. Ja nebudem okydavávať všetky mužov tu alebo ma svete len preto, že sa vyskytnú aj vadné kusy. Preber sa. Drago.

vevebono
28. sep 2024

@princeznaayla o pi.i 😂