Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?
Ahojte zienky,
Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.
Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.
Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.
Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..
@princeznazvychodu nespominala si, ze vy ste uz davno spolu skoncili?
@princeznazvychodu
Ahoj,no ja sa vam dievcata do toho ako nejdem miesat, IBA idem okolo,ale zmena prace pomoze.
Zmena prace v jej pripade pomoze a to na 💯 percent:
Jednak ho neuvidi to po prve.
Po druhe nepribehne na zavolanie,ked on bude mat cas a chut.
Zamestna mozog niecim uzitocnym to po tretie.
Po stvrte nebude celej fy na smiech, ked sa to prevali (pokial savto uz neprevalilo).
Po piate aspon ju nebude musiet vyhodit on.
A samozrejme on v tej hlave,v srdci a neviem kde vsade este chvilu pobudne,to nebude hned ze koniec...
Ale bude to lepsie..
Som prekvapena z tvojho prispevku
Ty si mi prisla taka vyrovnana jak si tu reagovala predtym.
Co sa deje?
To nebude on, ale podla mna nejaky novy,lebo tamten alfasamec sa rozviedol a potom znovu ozenil.
A teraz tento novy je slobodny,co je brutal situacia..
Ja si jej prispevky velmi dobre pamätam,bol to napinavy pribeh,ale strasne smutny
@princeznazvychodu
Ale ona vela moznosti nema...
A jak to mas teraz?
Objavil sa v tvojom zivote niekto novy a komplikuje ti to zivot?
No,to ze ho neuvidi bude nutny détox.
Bez toho to nepojde...
@princeznazvychodu
No do 🔶.
Napis viac, ulavi sa ti.
@princeznazvychodu
Tak az pochopis preco sa ti to stalo,tak budes vediet,co dalej.
Chces radu,aj ked si si ziadnu nepytala?
Konzultuj s odbornikom,pomoze ti to pochopit.
A nikdy nerob nic,co je za tvojou moralnou hranicou.
Ono sa totiz na prvy pohlad nic nestane (ak sa to neprevali),ale zacnes stracat samu seba...
@princeznazvychodu
Ale prosim ta...
Jaky slaboch?
Ked si doteraz prezila ja neviem 36 rokov bez neho,tak urcite prezijes aj dalsich 40 kvalitne aj bez neho,to mi ver..
No ale samozrejme vela zalezi od toho,aky je tvoj manzel,ako velmi sa pri nom citis/necitis ako zena,aky hlboky je vais vztah,ako velmi poznas samu seba a podobne...
Ako tak ti poviem ..
Zapozerat sa mozes...Zamilovat sa vo vztahu sa tiez obcas pritrafi.
Ale zamilovat sa tak,ze si to ten obekt zaujmu vsimne,pribehne a zacne s tebou planovat buducnost,tak to uz je fest pruser...
Tam uz to asi nebude ze iba o vas dvoch,ale minimalne o vas styroch-o tvojej rodine a o tom novom.
To sa nestane len tak zo dna na den.
Tu uz sa vykladaju karty na stol a riesia sa prakticke veci s manzelom a dietatom.
Ked na toto nemas odvahu este,prerus kontakt (co by bolo dobre ùz len preto,aby si vystupila z toho kolotoca emocii,vazne a podobne, ukludnila sa a mohla premyslat).
Niekedy postaci aj par dni.
Vybehni niekam...Sama.
Jednaj ferovo prosim.
Z ucty k manzelovi, k vasej rodine, k sebe a preto aby si z manzelstva odisla (AK na to pride)dostojne a nie ako 🔶.
To das👍.
Ked uz tak rozdavam rady dnes ( inak takto n'a dialku sa cudzim super radi cez klavesnicu 🤣),tak ti tiez dam zopar
1. najdi si taku pracu,aby sa ti pacila a motivovala ta.
Kludne vystup z konfortnej zony,hladaj manazersky post napriklad.
Mas na to prax,vek,schopnosti. Nepoznam ta,ale byva to zvycajne tak,ze ak cas,ktorymi sme venovali blbostiam (randeniu s kolegom,sefom)venujeme sebe,tak sa veci pohnu tym spravny smerom.
2.ak potrebujes vzruso a sex mimo manzelstva,najdi si milenca,ale uz si nikdy nikdy nic nezacinaj s niekym z prace.
3. ak o sebe vies,ze potrebujes obdiv muzov,popracuj na svojom sebavedomi,terapia moze trcat rok-dva ale stoji to za to.
Drzim palce a ozvi sa.
@princeznazvychodu
Uz ti pisat nebudem,lebo mam pocit,ze si to neprajes, respektujem to.
Drzim ti palce,nech to dopadne co najlepsie pré teba a tvoju rodinu.
@princeznazvychodu nepovzbudim ta, prepac, nedokazem to, preto si hladam novu pracu, ako pise trdelnik, jedine mozne riesenie.
@princeznazvychodu a to sa dá? mat muža snov, čiže krasny, zodpovedny, vašnivý atď a podvadzat ho s niekym iným, tipujem, že spolužiak mu po päty nesiaha...
ty si preňho buduca vyvolená, on pre teba len zábavka..
čo ta na ňom láka okrem zakázaného ovocia?
autorka, tebe prd pomôže si najsť novu pracu, vy mate s manželom problemy sexualne, tento odíde, pride ďalši..tu sa nerieši príčina problému, ale nasledky
ked teraz manžel nefunguje ako milenec, lepšie to už nebude, ked bude starnuť už pójde len z kopca..ty si odsúdená na doživotné podvadzanie
@karolinakr
Sa vrece roztrhlo teraz tu na konovi s aferkami na pracovisku.
Vsade take vzruso,iba u nas robote nuda kurnik🤔.
Ani na team buildingu ziadnom som nikdy taketo stmelovanie sa medzi kolegami a sefom a ani medzi kolegami nevidela.
Tak nabuduce ked ziadne stmelovanie neuvidime,akciu vyhodnotim ako "s stmelovanie kolektivu nepostacajucu"🤣
No nic.
Na konovi minimalne dvakrat do tyzdna nejaka babenka vzdycha nad kolegom.
Ta co tu pomoze?
Studena sprcha,cas a zamestanat hlavu poriadne.
Co ine
Pre niektore este mozno aj hracka n'a baterky...🤣
@karolinakr
Nie ale povedz...
Nie je to tak?
To jak virus
@trdelnik234 minule som sa rehotala, v diskusii Manžel zamestnal mladu učtovníčku, písala annm81 citujem..tak som aj zamysela, či ozaj....
"Prečítala som časť diskusie a ako vždy v podobnej téme, aj tu sa musím pýtať: ženy, to fakt sa váš život točí len okolo sexu? Vždy, všade, za každým rohom len sex, flirtovanie, nevera, žiarlivosť... som ozaj tak divná, že keď pracujem s dobre vyzerajúcim mužom, nemyslím na to, ako ho zviesť? A že keď muž ide na služobnú cestu, neočakávam, že nevydrží týždeň bez sexu a určite ma podvedie? Snáď sme zvieratá, čo keď príde obdobie ruje, musime sa hneď z niekym vyspať, alebo aspoň strašne bojovať s pokušením? Ozaj vy ani vaši muži nedokážete tráviť časť v prítomnosti opačného pohlavia bez toho, aby ste začali pociťovať nutkanie na sex??? Mimochodom, ty ako často pri iných mužoch myslíš na to, že by si sa s nimi vyspala? Ja prisahám, že ak ak vidím muža, čo vyzerá sexy, dokážem triezvo skonštatovať, že vyzerá dobre, ale žeby som mala vlhko v nohavičkách, to sa mi teda nestáva. Nevidím teda dôvod niekomu upierať schopnosť nebyť posadnutí sexom, keď ju sama mám. "
😀 😀 😀
@karolinakr
Toto je velmi komplexna tema.
To je jak ked riesis prikrmy.Domace alebo kupovane?
@princeznazvychodu
No tak si najde niekoho noveho, dajakeho niemanda zo zoznamky napriklad.
Alebo z fitness clubu
Hlavne nech nefaj..i sefa v praci ani nikoho ineho.
Je to hrozne pod uroven..😡
Ùz fakt neviem jak to napisat inak.
Do roboty sa chodi pracovat,karierne rast,nie trtkat so sefom.
A co je male decko?
Sak je to jedna dospela zena,matka.
To sa nevie ovladat?!
Urcite vie,ked to roky hra na dve strany.
Baby,nie aby ste si ju podporili,ale este jej to vyhovarate.
To jej teraz nepomoze.
Zmena prace je prvy kroky,potom sa uvidi.
Ale preslapovat roky n'a mieste,to nie
@trdelnik234 môže odísť, ale tam koreň problému nie je to, že je to jeden neodolateľný šéf, ktorému široko daleko krasou nikto nekonkuruje, ale stary obstarožný nesympatický a jej manžel jej nevie splniť telesné priania, tak sa doňho buchla ako koza do kopy sena..a ked odíde, čo jej to pomôže? otázka sexu nevyriešena, jej manželovi urolog nepredpíše lieky, ktorymi sa zazračne zmeni na bujaka prvej triedy, zas bude mat nedostatok pozornosti v telesnej oblasti a sme, kde sme boli
btw, kedysi muži nahaňali ženy kvôli sexu, dnes každý druhý príspevok na MK "muž ma nevie uspokojiť" "muž nemá záujem o sex" " muž má nízke libido" " nesexovali sme 3 roky"..atď..tak to by mohli riadnu štúdiu na túto tému odborníci spraviť, že čo sa deje, ked sa ženy musia sexu doprosovať, a nech mi nikto nerozprava o asexualoch, takeho by som poslala kade ľahšie, to neni pre mňa
@princeznazvychodu nejaké temné ja v tebe zvíťazilo..
@karolinakr skor sibnute a nezodpovedne ja...