icon

Akých máte nadriadených?

Dnes o 12:39

Ahojte. Zaujímalo by ma, ako sa správajú vaši nadriadení. Ja som dala teraz výpoveď po 3 rokoch v práci, pretože už ma začalo vytáčať a unavovať správanie našich šéfiek. Máme 2 šéfky, jedna je moja priama nadriadená a druhá je nad ňou. Moja priama nadriadená je väčšinou fajn, je svojská ale je fajn. Čo ma vedelo vytočiť, je to, že som tento rok dostala úplne iné úlohy a aj "funkciu", ktorú som moc nechcela, pretože som sa na ňu necítila, ale presvedčili ma, nech to skúsim, že mi pomôžu a že to zvládnem. Došli obrovské problémy, kde veľa problémov nechali čisto na mne, a nepomohli ani fuka.. Nakoniec mi pomáhali, ľudia, ktorí u nás ani nepracujú ale troška sa do toho vyznajú, mi dávali rady, čo asi robiť.. Naša najvyššia šéfka je taká, že keď za ňou raz za čas prídete a potrebujete jej niečo oznámiť, vždy na vás nepríjemne zazerá, že čo otravujete, rozpráva sa s vami nadradene alebo vás vyhodí, že nemá čas. Na maily nie vždy odpisuje. Keď za ňou náhodou neprídete, a máte problém, tak vám vynadá, prečo ste to nikomu nepovedali. Už som v stave, že zakaždým, keď potrebujem s ňou niečo riešiť mám stiahnutý žalúdok...
Preto som dala výpoveď.. Máte niekto aj normálnych nadriadených?

anonym_79bb17
Dnes o 13:05

Su aj normálni, ale dobre si urobila.

anonym_a1e764
Dnes o 13:05

moja priama nadriadena je vselijaka, niekedy mila a empaticka, inokedy zvozi pod ciernu zem za blbost, sefka nad nou je presne taka ista

anonym_49e68f
Dnes o 13:06

Áno, šéfa denne bombardujem zbytočnými otázkami a vždy mi povie “dobre, že sa pýtaš” 😅

anonym_39f7f3
Dnes o 13:08

V predchadzajucej praci som mala super priameho sefa, ked bol daky pruser vzdy sa nas zastal, vzdy riesil, vzdy ukludnil, proste fakt bol super, potom nad nim bol dalsi sef, s ktorym si bud vychadzala alebo nie, ja som s nim nemala problem ale niektori ludia mali smolu, sucasna sefka je super, som tu sice kratko ale zatial mam v nej podporu, ked sa potrebujem poradit , tak pekne komunikuje vsetko sa vieme dohodnut, potom je este najvyssia sefka a s nou tiez zatial nemam problem ale uz som pocula od druhych kolegyn ze nejake nespravodlive konflikty tam boli, tak uvidime casom, kazdopadne keby mam sefky ako ty pises, asi by som mala nervy ako aj ty, takze ta chapem, ja by som tiez nemohla byt v praci kde si ludia vobec nevedia pomoct a iba si riesia ego, taketo fungovanie na pracovisku vobec nechapem

lenka.25
Dnes o 13:23

Mám najlepšieho nadriadeného , je to môj muž 🤣 . Ale nie , určite to nie je len tým . Každý z nášho oddelenia ho ma rad a kazdemu vždy pomôže a vyjde v ústrety .
Ale aj nás riaditeľ - majiteľ firmy je super . Nikdy som nemala problém , či už keď bola zavretá škola / Skolka , lekárov vybaviť s deťmi počas pracovnej doby atď . Jednoducho tak ako jeho zamestnanci pristupujú k práci , tak aj oni pristupujú k zamestnancom .

tiezjedna
Dnes o 13:30

Som sama sebe šéfkou, a niet nad to. Ale urobila si dobre👍

earlgrey
Dnes o 13:43

Mám super šéfa. Vždy usmievavý, vždy ústretový, také zlatíčko.

zuzike123
Dnes o 14:02

Mam super sefa, vela sa zaujima, pyta, komunikuje s respektom, dostojne, snazi sa o maximalnu spravodlivost a podrzi svojich ludi, ked treba. Rovnako sa snazim pristupovat aj ja k svojim ludom a uz mi aj povedali, ze si to vazia. Myslim, ze to mame nastavene velmi dobre.

vikusjk
Dnes o 14:40

@anonym_autor uf nezavidim, rozhodla si sa spravne, lebo s tym by si ty asi nedokazala nic urobit. Zvlast, ked to nie je len priama nadriadena, ale este aj ta nad nou :(
Dobra sprava je, ze nie vsetci sefovia su taki 🙂 Su aj lepsi a su aj horsi (mala som). Teraz mam uzasnu sefku, az to nechcem zakriknut - musim poklopkat. Aj jej sefka je v pohode a so sefom este nad nou uz neprichadzame my do kontaktu, takze ten ma netrapi. Drzim palce, nech si najdes pracu s lepsim vedenim.

anonym_ea68af
Dnes o 14:48

@anonym_autor mam uz 7 rokov najlepsiu sefku na svete,ano,su aj normalni nadriadeni

sissy27
Dnes o 14:50

@anonym_autor ja som vo svojom 4. zamestnani v zivote a vzdy som mala normalnych sefov. Samozrejme mali svoje “muchy”, ale nikdy som nezazila sikanu, bossing, mobbing, ani nic ine zo strany nadriadenych, co by ma donutilo odist.

anonym_69a68d
Dnes o 15:07

Mala som fantastickú šéfku, ale šla už do dôchodku do dnes sa súkromne stretávame. Tá nová je des a hrôza, impulzivna, náladová , zvozí pod čiernu zem za prkotinu. Som rada keď tam nie je

anonym_dc8d3e
Dnes o 15:22

Tá moja ? 🐷🐄

anonym_0cac8b
Dnes o 15:40

Sa dalo čakať, že tu všetkých nosia šéfovia na rukách 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mojho som rada keď nevidím 😆

anonym_26304e
Dnes o 17:20

@anonym_autor tak to si na tom dobre, že si to 3roky vydržala…. Ja z 3hodin odrobim teraz 7 (za ten istý plat) a vraj od budúceho týždňa mám odrobiť 12h za ten istý plat!!!! Takže dávam výpoveď.

anonym_e5010d
Dnes o 19:24

mala som nadriadenu uplne sialenu psychopatku, sikanatorku, tiez som preto odisla, mam traumu, aby v dalsej praci zase niekto taky nebol

alenka2101
Dnes o 19:45

Ani sa radsej nepytajte 🙈🙈🙈🙈

anonym_217e89
Dnes o 20:29

nadriadených som mala troch.
Môj priamy bol prešťatý čechúr, nad ním bol chlap ktorý neznášal ženy - doma mal fúriu a bol pod papučou, a najvyšší - techn. riad. bol sukničkár, sem - tam mu preplo a sa opýtal či nechcem sex.

anonym_cddb19
Dnes o 20:46

@anonym_autor nerobíš náhodou vo firme začínajúcim na písmeno H?? 😅 Lebo máme to tam až podozrivo podobne

autor
Dnes o 20:57
@anonym_217e89

nadriadených som mala troch.
Môj priamy bol prešťatý čechúr, nad ním bol chlap ktorý neznášal ženy - doma mal fúriu a bol pod papučou, a najvyšší - techn. riad. bol sukničkár, sem - tam mu preplo a sa opýtal či nechcem sex.

@anonym_cddb19 nie :D ale ak to máš podobne tak veľa šťastia..
@anonym_217e89 :D prave som chytila záchvat smiechu.. prepáč 😀😀😀 a som si predstavila ako by došiel len tak a len: chceš sex? 😀😀 bože to je bizár