icon

Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?

22. apr 2024

Ahojte zienky,

Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.

Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.

Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.

Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..

Strana
z15
autor
27. feb 2025

tak sa mi to po roku trapenia konecne podarilo ukoncit.

karolinakr
27. feb 2025

odišla si z práce? brečal on? 😁

matkahelka
27. feb 2025

Nasla si si nejaky lepsi, mladsi (nezenaty) kus?

autor
27. feb 2025

neodisla a nenasla, takze to bolo a je. som sa len uvedomila a trvalo mi to rok !!!!

trdelnik234
4. mar 2025

Ahoj,to uz ubehol fakt rok?!
Fakt?
Blahozelam! Odmen sa a poriadne.
Zasluzis si.
Jak to skoncilo? Vysumelo to konecne aj z tvojej strany ?
Aj ste si to povedali?
Ci ani nebolo treba to uz rozoberat?
Pracu novu uz mas?

karolinakr
4. mar 2025

to nie, že si si uvedomila. to ti modry konik pomohol zistit, kto si
😅
že?
@trdelnik234

autor
4. mar 2025

Nevysumelo, cosi, stale pri prichode hladam jeho auto, pozeram ci je online atd… ale zacala som si uvedomovat uz ked som pisala prispevok, ze sa ovela lepsie citim ked s nimi proste nejdem, uz to neboli motyle v bruchu skor zneuzitie ked to jemu vybovovalo. Dlho som hrala mrtveho chrobaka a nie vzdy som vedela povedat nie, potom sa v nrjakom bode spytal, ze vo mi je tak som mu pivedala, ze sa ki nepaci, ze sa ozve len ked nieco chce, ze mam na viac 🤣
Kazdopadne zareagoval presne ako som cakala a tym to teda pre mna skoncilo, aspon stretavky a tak
Novu pracu nemam a ani on,

karolinakr
4. mar 2025

ako zareagoval? oduty xicht,že?

autor
4. mar 2025

Vobec, praveze nulova reakcia (som si povedala ze whatever) a potom prisiel za mnou akoby nic (ked to jemu vyhovovalo) som iba zagulala ocami.
Vobec nerespektoval co som mu povedala a stale ma kontaktuje akoby nic

autor
4. mar 2025

A potom vlastne prisiel ako ho vnutorne zozieralo co som mu povedala a mi napadlo len ze teraz hovori ked mu stoji alebo ja neviem uz

karolinakr
4. mar 2025

😅

karolinakr
4. mar 2025

chtíč mu zastrel úsudok

Strana
z15