Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?
Ahojte zienky,
Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.
Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.
Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.
Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..
Najlepsie bude to tu cele vymazat
No moj posledny prispevok k tejto teme.
Ten chlap uz podla vsetkeho trpko olutoval,ze si ho radsej neprivrel do dveri..
No nic.
Zelam ti vsetko dobre..
A davaj na seba pozor.
dakujem, ale ak to nebolo jasne z mojho posledneho prispevku, tak pre mna je tato aferka uz ukoncena 🙂
@trdelnik234 ona ho chudaka tak vystrasila, ze sa aj bal povedat, ze stratil zaujem
Myslim, ze nam je vsetkym jasne, ze nic pre teba ukoncene nie je. bezala si za nim ako trapna pubertiacka a tak ho vyplasila, ze chudak bal sa byt k tebe uprimny. ak by to pre teba bolo ukoncene, tak po prve za nim nebezis a po druhe, nemas slzy na krajicku. teraz budes cakat, kedy ti napise a dufat, ze to bude cim skor. mne moja intuicia hovori, ze on nenapise...
@matkahelka Fyzicky je to ukoncene. V podstate toto bola posledna bodka, kedze doteraz som naivne vyckavala, kedy si najde na mna cas. Povedal mi, co som chcela pocut, asi klamal, viem, preto to rozhodnutie.
Asi si necitala moje starsie prispevky, kde som sa vyjadrila, ze to na mna bude mat psychicky dopad urcite a este neviem povedat aky. Co uz, komu niet rady 🙂
Hej, asi budem vyckavat, co uz. Ale spravila som vlastne rozhodnutie a neuverite, mam aj nejaku tu hrdost 🙂
Ale vsetci "inkvizitori" mozu byt radi, spravila som to aj vdaka MK 🙂
Citala som vsetky tvoje prispevky a musim sa priznat, ze so zaujmom, pretoze sme asi rovesnicky a uprimne si nedokazem predstavit, ze by som takto ohrozila svoje manzelstvo, rodinu a nasledne by som reagovala ako ty. Neber moj koment prosim ako vysmech, ci utok. Doteraz som naivne zila v presvedceni, ze to len chlapi po 40 ohrozuju svoje rodiny, chytaju druhy dych a potrebuju si dokazovat, ze su este ziadani.
Nevysla si z toho pekne a ja ti velmi prajem, aby si sa s tym dokazala popasovat ako dama a aby si ho uz viac nekontaktovala a nestrapnila si sa este viac. vela stastia.
@matkahelka Dakujem za podporu.s dosledkami sa misim nejako vysporiadat.
Co sa tyka nevery, tazko sa to vysvetluje (obhajije) pred niekym kto to nezazil. Mozem ti napr povedat, ze som na neveru nikdy nepomyslela, mala spravne hodnoty a dokonca! Sefa. S ktorym som si zacala a o ktorom tu teraz pisem, som nemohla vystat a vyhybala som sa mu. O jeho predchadzajucich aferkach som vedela, dokonca predtym nez sme spolu nieco mali a zacali sme sa kamaratit, tak mi o nich sam povedal. Vtedy sa mi este stale hnusil. Nie je ziadny fesak a je starsi. Ano ma peniaze ako tu pisu, ale tie mam aj ja, takze toto nehralo ziadnu rolu.
Tym chcem len povedat, ze sa to proste stalo a napr ja pracujem v obrovksom korporate a nevera sa deje na kazdom stupno, v kazdom veku a kazdemu pohlaviu.
Napr pocula si vtip, nikdy si never lekara lebo spava so sestrickami? To mi povedala moja mama po zasnubach 🙂
Tak tomu uz vobec nerozumiem. Posobis ako inteligentna zena, to ti neprekazalo byt len dalsou ciarkou v zozname niekoho, kto osuka vsetko, co sa okolo neho mihne? Taketo typy sa nemenia, pri nom ti muselo byt od zaciatku jasne, ze to nebude mat dlhe trvanie. To nemoralizujem, konstatujem. Studovala som na VS, kde bolo 80% chalanov, v 2 zamestnaniach bolo okolo mna 80% chlapov a taketo typy to maju v ociach, oni ani inak ako flirtom nevedia pozerat. Takym individuam sa kazda normalna zena vyhne na kilometer, lebo z toho nic ine ako bolest na srdci nemoze byt. Tak ako tu nejaka baba pisala, to je skusenost, ktora k zivotu fakt nie je potrebna. Drzim ti palce, aby si sa z toho cim skor dostala.
Ahoj, co nove? Ozval sa?
Ako je atmosfera v praci? Si v pohode?
@trdelnik234 ahoj, dakujem za opytanie. Odpoviem za par dni, potrebujem si usporiadat, ze co sa vlastne deje…
Ok.
Dufam,ze si v pohode.
Mozes aj do sukromnej posty,ak chces tuto temu ùz uzavriet a vyhovuje ti to tak lepsie.
A deje sa nieco? neuzavrelo sa to? ci sa to snad obnovuje?
nie sme teraz v kontakte, odvtedy co som si povedala, ze to teda skoncim. On ma tiez nekontaktoval a som zvedava aku to bude mat dohru....
ale aj dovolenkujeme (obaja, zvlast) tak aj za to....
Ahoj, som rada,ze si napisala.
Takze on ta nekontaktuje,nevsima si ta,ty jeho tiez nie.
Takze ste sa rozisli,ibaze ste si to nepovedali.
To je celkom fajn.
Tak uz sa v tom zbytocne nepitvaj,nic sa ho nepytaj a sustred sa na pracu.
Pracovne spolu vychadzate ako?
A Ty si v pohode?
Ako to myslis s tou dohrou?
Pracovne spolu komunikujeme denne (o to je pre mna tazsie "zabudnut"), ze teda ja som to vzdala a on sa neozyva, presne ako to tu vsetci pisali, ale hovorim, od 1.5. obaja dovolenkujeme, len som chcela teda napisat
Ale tak celkjom wake up call pre mna
To je to, co ti tu vacsina zien pisala, ze si nasiel inu trtkacku, tak teba uz nepotrebuje. a ty si sa dusovala, ze inu urcite nema. no veru ma, preto ta ignoruje. uz len dufaj, aby to v tvojom pripade nedopadlo ako tu v spominanych pripadoch, ze sa ta bude chciet zbavit.
stale si myslim, ze nema, ale zasadili ste mi to do hlavy a zacala som rozmyslat, ze ci ma ci nie 😀 ale aj keby mal, uz s tym nic nespravim
napr co ma tak trochu trapi je, ze kedy sa to zlomilo zo zamilovanosti a zacal ma len vyuzivat 🙊
Aj na manzela tak intenzivne myslis ci len na zenateho nadriadeneho? Preco si nenajdes ineho ked hladas vzruso?
@kitycat to si si chcela teraz rypnut alebo ti mam na to odpovedat?
Zlomilo sa to vtedy, ked mu do cesty prisla ina. Nic hodne siahodlhej analyzy.
Ano normalne odpovedz. Lebo ten tvoj ex uz rype inde, ci zenu ci milenku ... ktovie
@princeznazvychodu nie, vsak je mi jasne, ze nie som jeho posledna, prip. si veri, ze nie som jeho posledna, mala som svoje dovody si mysliet, ze dalsia zena v tom nebola a skor stratil zaujem o mna. Teraz uz neviem a ani nemam velmi energiu nad tym uvazovat

Ta co uz s tebou...
Si nedas povedat no...