icon

Ako zvládnuť vzťah s vášnivým futbalistom?

6. apr 2024

Ahojte je tu nejaka žena ktorá má muža futbalistu alebo nadšenca športu a naučila sa s tým žiť ?
Neviem či si dokážem na to zvyknúť keď každý týždeň je program jasný … minimálne jeden deň víkendu je vždy mimo resp odcestovany na inej strane Slovenska a ako partner s ktorým randím je to pre mna nepochopiteľne. Nežijeme spolu a toho spoločného času nie je veľa.
Ak aj mame ísť niekam na výlet je to v duchu ok môžme ísť on si odbehne na futbal a keď skončí zvýši čas aj na mna … nejake výchovne rady ako sa prestať cíti hlupo v takom vzťahu?

Strana
z2
vilma7
7. apr 2024

Chodí iba pozerať? Tak.to by si pekne obmedzil zápasy na ktorých musí byť. Ja že hra a sa tým živí.
Na som vyrastala v rodine, kde mama hrala futbal a otec pískal. Ale ja mam futbal rada, ja by som sa niekedy k nemu na zápas pridala.

domkakvet
7. apr 2024

Zaluby sa nevzda, tak ze bud budes chodit s nim, cakat ho doma, alebo nie je pre teba.

lb1984
7. apr 2024

@zmrzlinka2021 muž nikdy alebo len veľmi zanedbateľný počet chlapov bude mat toľko povinnosti ako žena. Čiže ta rovnoprávnosť za mňa nikdy nebude nech aj umývajú riad na striedačku.

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2