Ako zvládnuť život po nevere?
Ako ste sa dokazali zmieriť s neverou? Keď ste odpustili. Dokázali ste ešte žiť rovnako? Môj sa zaľúbil do kolegyne a písali si, že sa ľúbia a nevzdajú jeden druhého. Podľa mňa sú stále v kontakte. Odmieta rozvod a popiera to. Ale ja to zle psychicky znášam. Chcem počuť vaše príbehy.
Neviem ake pribehy chces pocut, je ti neverny, hlava srdce a pravdepodobne vtak uplne niekde inde, ak si spokojna, ze mas spolubyvajuceho, tak to nechaj tak, najdi si tiez niekoho pomimo a mozete tak zit dalsich xy rokov pre mna za mna..
Rozišla som sa
Prečo mam prežiť život s chlapom co nahana ine a vyznáva im lásku 🫣
Či neva že ľúbi inú?alebo ľúbi obe?🙈
@anonym_autor nedokázala som sa zmieriť a neodpustila som mu. A bodka.
S odstupom času to hodnotím ako najlepšie rozhodnutie môjho života
Takže si to zhrňme, podvádza a klame a ty rozmýšľaš s ním ostať? 1. Nikdy nebudete mať ok vzťah 2. Nikdy mu nebudeš už veriť 3. Budeš to mať stále v hlave.
Uvedom si, že ty nie si preňho alfa omega ženskosti a keď nasáva ženskú energiu inde, tak tú tvoju už nepotrebuje.
Aké príbehy chces počuť, ak chces ďalej žiť v kľude, rozvod ihneď, to už aj tak nikdy nebude dobré
Takze sa považuješ za chuderu kt znesie, odpusti, čaká.. ci prosí.?
Preco, povedz prečo? Ľúbi inú, klame a podvádza ta. To vážne rozmýšľaš ostať, zit takto vedľa človeka kt ta ma za posl chuderu??
Toto si niekto dobrovoľne vyberue, takto zahodiť život?
Nebud chudera, pustiť ho,nech si kure×vnik ide..
Ex mužovi rodičia . Otec bol neverný po narodení dcéry so susedou, potom bolo doma peklo a žena mu odpustila. Spravili môjho ex muža...a po zvyšok vzťahu ju Non stop podvádzal. Furt, stále, neustále 🤷🏼♀️
Ja som ho posielala preč nech ide za ňou ale nechce ani počuť. Pravdepodobne kôli deťom a že by musel na deti platiť, keď už teraz všetko vo veľkej väčšine ťahám ja. Keď som ho začala baliť trhal mi veci z rúk a sľuboval hory dole. Ale viem, že z toho nič nebude. V minulosti mal tiež milenku pol roku a teraz zasa nejakú miluje.
Poznám taký vzťah po roku sa rozišli neustále hádky žiadna dôvera
Ja som ho posielala preč nech ide za ňou ale nechce ani počuť. Pravdepodobne kôli deťom a že by musel na deti platiť, keď už teraz všetko vo veľkej väčšine ťahám ja. Keď som ho začala baliť trhal mi veci z rúk a sľuboval hory dole. Ale viem, že z toho nič nebude. V minulosti mal tiež milenku pol roku a teraz zasa nejakú miluje.
@anonym_autor ROZVOD
A nič iné, a nech pekne platí na deti
@anonym_autor Kriste ….vsak ten tá vedelo podvádza ….kto vie koľko ich už bolo.
Zajtra chod za právnikom a daj návrh na rozvod.
Však maj nejakú sebaúctu
@anonym_autor bývanie je spoločné?
Takto..chceš co? Chceš rozvod? Alebo ti bude stačiť opäť par sľubov, zit v klamstve v strehu..
Pozeraj hlavne na deti..vidia a cítia všetko.
Ak rozvod, oslov právnika, podaj návrh, jeho názor ta nemusí zaujímať.
@anonym_autor ako sa to dá odpustiť? Nebol jednorazový sex ale paralelný vzťah plus ešte možno trvá. Nemáš sa rada?
Otcom bude stále, neondi sa s ním.
@anonym_autor mohol by mi trhať veci z rúk, odišla by som tak či tak s deťmi, nech robí čo robí, bože ženy by mohli mať aspoň dáku hrdosť v sebe!!!
@anonym_autor nájdi si niekoho iného. Potom sa ti ľahšie pôjde preč. Z hentoho už nič. Nie, nič nebude ako predtým.
Zlomil ma ten polročný vzťah čo mal pred 7 rokmi. To bolo tiež také vážnejšie medzi tým si písal a nejakými o sexe. Ja som sa dostala kôli tomu do depresii. Vobec ma nebaví zivot. Žijem len kôli deťom ale už nevládzem stracam o všetko záujem. Zasa ma to položilo.
Zlomil ma ten polročný vzťah čo mal pred 7 rokmi. To bolo tiež také vážnejšie medzi tým si písal a nejakými o sexe. Ja som sa dostala kôli tomu do depresii. Vobec ma nebaví zivot. Žijem len kôli deťom ale už nevládzem stracam o všetko záujem. Zasa ma to položilo.
@anonym_autor uz pred 7rokmi si ho mala poslať do zadku.
Nacooo si mu dala ďalších 7rokov, otvor oci, ries seba, to dovolíš aby ta takýto zmrd, ktorý o teba vôbec nestojí, zničil??
Vážne??
Kvôli idiotovi privodiť si zdr problémy?
Pred 7rokmi si mala riesit rozvod, dnes by si bola spokojna šťastná..
Prestaň sa ľutovať a začni riesit. Zbav sa kúrenia, mas deti, vzchop sa.
@anonym_autor takže on chce s tebou ostať len z dôvodu vychanosti a pohodlnosti. Ver tomu, že ťa bude podvádzať ďalej. Dopraj šťastie sebe. Keď budeš šťastná ty, aj deti budú 🙏
@anonym_autor odmieta rozvod? ale veď ty jeho súhlas nepotrebuješ. On dal svoje stanovisko - nechce sa jej vzdať. Takže si na ťahu a zariaď sa tak, aby tebe bolo dobre.
Toto nie je život po nevere, ale život s neverou
@anonym_autor načo čakáš? Veď tá má za úplnú chuderu
Nápis z alebo si mesta a baby ti poradia právnika, alwbo si nájdi sama právnika.
Podaj návrh na rozvod. Veď sa spamataj!
@ibrunova ešte s ňou plánuje aj dieťa a on to všetko popiera a vymýšľa si, že neni jeho kolegyňa. Že sa nestretli a že bola dohoda hneď na začiatku, že to bude len o písmenkách . A pritom tam písali, že kedy sa stretnú a tak. On sa nepriznal vlastne aj napriek tomu, že som to videla na vlastné oči. So mnou ďalšie dieťa nechcel, keď som chcela teraz som aj rada. A s ňou hneď ešte písal, že nič nám nebráni, že poďme na to. Len mi je ľúto, že som si tie fotky nenafotila aj tie nahé čo si posielali. Ja som bola v takom šoku, že som nemohla ani dýchať.
Som z Trnavy
@ibrunova ešte s ňou plánuje aj dieťa a on to všetko popiera a vymýšľa si, že neni jeho kolegyňa. Že sa nestretli a že bola dohoda hneď na začiatku, že to bude len o písmenkách . A pritom tam písali, že kedy sa stretnú a tak. On sa nepriznal vlastne aj napriek tomu, že som to videla na vlastné oči. So mnou ďalšie dieťa nechcel, keď som chcela teraz som aj rada. A s ňou hneď ešte písal, že nič nám nebráni, že poďme na to. Len mi je ľúto, že som si tie fotky nenafotila aj tie nahé čo si posielali. Ja som bola v takom šoku, že som nemohla ani dýchať.
@anonym_autor a na co čakáš?
Co vlastne chceš?
Ešte niečo iné čítať?
Toto je malo??
Si posledna na ktorej mu záleží.
Ries seba a deti. S tebou skončil.
Ľúto, ze nemáš tue fotky? K comu, ukázať komu? Tu vieš co si vedela, čítala.. tak začni konať rozumne.
Kazdy den treba pisat na MK, potom sa muz zmeni😒🙄
A byt/dom kde bývate je či.Ak je na polku tak TY ho nemôžeš vyhadzovať a baliť len tak.

Poznám pár ktorý zostal spolu. Ale sú spolu kvôli firme majetku peniazom. V tomto “vzťahu” nie je žiadna dôvera, je to celé take o ničom a samozrjeme pri každej hádke sa to vyťahuje a rozoberá
Každý kto ich pozná, povie že už dávno mali byt od seba a žiť nový život. Ale peniaze nepustia
Ten tvoj s rozvodom súhlasiť nemusí, rozvedu vás aj bez jeho súhlasu