Ako zvládnuť život po nevere?
Ako ste sa dokazali zmieriť s neverou? Keď ste odpustili. Dokázali ste ešte žiť rovnako? Môj sa zaľúbil do kolegyne a písali si, že sa ľúbia a nevzdajú jeden druhého. Podľa mňa sú stále v kontakte. Odmieta rozvod a popiera to. Ale ja to zle psychicky znášam. Chcem počuť vaše príbehy.
Byt nie je jeho. Nemá tu ani trvalý pobyt.
@anonym_autor tak potom prečo ho trpis?
Prišla si sa vypísať, miluješ ho, ze..nechceš nič meniť len nech sa prestane kur×vit.
Tak veľa šťastia. Toto je ake dno,trpieť vo vlastnom byte chudaka, ktorá ma podvádza a nechce.
Toto nie je život po nevere, ale život s neverou
@ibrunova Tak to si trafila😃 tento bude mat stale nejaku druhu.
Ja som ho posielala preč nech ide za ňou ale nechce ani počuť. Pravdepodobne kôli deťom a že by musel na deti platiť, keď už teraz všetko vo veľkej väčšine ťahám ja. Keď som ho začala baliť trhal mi veci z rúk a sľuboval hory dole. Ale viem, že z toho nič nebude. V minulosti mal tiež milenku pol roku a teraz zasa nejakú miluje.
@anonym_autor jeeezkovi voci.
Takze to ani nebolo prvy raz...
Vyraz s nim dvere,podaj ziadost o vyzivne-na to nemusite byt rozvedeni.
A zi svoj zivot.
Clovek kt.ta ponizil najviac ako vedel,by od teba este chcel co?
Mas kam ist?
Alebo mate toto rozdelenie ako riesit.
A sko sa da "normalne" zit s chlapom,kt. spava s inou?
Pri najmensom by som sa bala,ze od neho nieco chytim....ale ovela folezitejsie je,ze tam chyba laska.
Keby ta ozaj lubil,nikdy by to neurobil.
Neveru neakceptujem...vsetko su len vyhovorky
Ja som ho posielala preč nech ide za ňou ale nechce ani počuť. Pravdepodobne kôli deťom a že by musel na deti platiť, keď už teraz všetko vo veľkej väčšine ťahám ja. Keď som ho začala baliť trhal mi veci z rúk a sľuboval hory dole. Ale viem, že z toho nič nebude. V minulosti mal tiež milenku pol roku a teraz zasa nejakú miluje.
@anonym_autor sorry, ale vadná si ty, že si s ním ešte nevyrazila dvere...🙄
@anonym_autor to už vôbec nechápem... 🙄
Prepočítal si, že keď bude musieť platiť na deti, nezostane mu na k*urvy, a ty ho tam stále nechávaš??!!! Trocha sebaúcty by ti neškodilo. Kvôli deťom.
@anonym_autor jeeezkovi voci.
Takze to ani nebolo prvy raz...
Vyraz s nim dvere,podaj ziadost o vyzivne-na to nemusite byt rozvedeni.
A zi svoj zivot.
Clovek kt.ta ponizil najviac ako vedel,by od teba este chcel co?
Mas kam ist?
Alebo mate toto rozdelenie ako riesit.
A sko sa da "normalne" zit s chlapom,kt. spava s inou?
Pri najmensom by som sa bala,ze od neho nieco chytim....ale ovela folezitejsie je,ze tam chyba laska.
Keby ta ozaj lubil,nikdy by to neurobil.
Neveru neakceptujem...vsetko su len vyhovorky
@osky bývanie je jej.
Stačí ho iba vykopnut
Poviem to narovinu, si sprostá alebo platená za výrobu hlúpych tém na klikanie. Ani sa nedá čítať čo píšeš.
Byvanie je tvoje, tak nie je o com. Dala si mu sancu, podaj co najskor o rozvod a mas. Kludne mozes volat aj policiu, ved tam nema trvaly pobyt, nech si ide robit deti k frajerke.
@anonym_autor na čo chceš počuť ďalšie príbehy? K čomu ti to pomôže? Podla názvu témy som myslela, že ide o jednorazové poskytnutie pod vplyvom alkoholu, ktoré manžel ľutuje a sype si popol na hlavu. Ale u teba ide o tolerovanie toho, že manžel má paralelný vzťah a nie prvý. Prečo si prekvapená, že ťa to psychicky položilo? Už pred rokmi si to mala ukončiť, bola by si dnes úplne inde. Vyraziť ho nemôžeš, aj keď u teba nemá trvalý pobyt. Až po rozvode a na ten jeho suhlas nepotrebujes
@anonym_autor No aha, on moze proti rozvodu protestovat ako chce, ale ked ty. as dokazy o nevere, tak vas rozvedu.
Autorka, teraz citam o jeho nevere spred 7 rokov. Keby si sa s nim rozviedla vtedy, bola by si dnes minimalne spokojna a stastna, mozno aj s novym muzom, mozno 2. krat vydata. Poznam takych parov kopec, aj s detmi s predoslych vztahov. Teraz ti zivot dava druhu sancu, nezopakovat tu istu chybu. Ak teraz urobis spravne rozhodnutie a odides, o 7 rokov budes s muzom, ktory ta bude na rukach nosit a on? Stale bude skakat od jednej sukne k druhej, kazdu klamat a uzierat sa vo vlastnej frustracii. Dufam, ze sa spravne rozhodnes.
Baby tu už napísali asi všetko. Máš vyložené karty na stole, vieš, čo sa deje, čo sa dialo, a asi aj čo sa bude diať. Zázrak nečakaj, ten tvoj debil sa nezmení. Dokonca by som povedala, že to nieje jediná žena, s ktorou sa to deje. Nemá tam ani trvalý pobyt. Sranda, ty nemáš štipku sebaúcty. Ale ja sa ti nedivím, on ťa o ňu pripravil a ty si mu to dovolila. Ak sa chces psychicky aj fyzicky zachrániť, máš iba jednu možnosť a to zbaliť mu veci do kufra a poslať ho strašne rýchlo preč. Toto má byť tvoj údel v živote? Chovať na prsiach zradcu, klamára, chronického debila, ktorý si z teba robí dobre ráno a ešte ti podlo klame do očí ? Prežili sme to nejedna, začni žiť a nečakaj na zajtra dokelu žena. Nepíš tu, ako odpustiť jemu, ale sebe, že si to tak dlho dovolila mať ho po svojom boku.
@anonym_autor na čo chceš počuť ďalšie príbehy? K čomu ti to pomôže? Podla názvu témy som myslela, že ide o jednorazové poskytnutie pod vplyvom alkoholu, ktoré manžel ľutuje a sype si popol na hlavu. Ale u teba ide o tolerovanie toho, že manžel má paralelný vzťah a nie prvý. Prečo si prekvapená, že ťa to psychicky položilo? Už pred rokmi si to mala ukončiť, bola by si dnes úplne inde. Vyraziť ho nemôžeš, aj keď u teba nemá trvalý pobyt. Až po rozvode a na ten jeho suhlas nepotrebujes
@anonym_7698a9 vyraziť ho nemôže ? Samozrejme, že môže. On ju ohrozuje aj fyzicky, tým, že si kde kade peleší svoj bublifuk medzi nohami, môže niečo schytať, o psychike sa ani nebavme to je ešte určite horšie. Autorka, len ho vyraz, ja by som mu to ani nebalila do kufra, ale hádzala von oknom.
aj moj pisal o sexe s inymi zenami, pytal fotky, nestretol sa so ziadnou, ale ja si pomaly budujem svoj zivot, to su taki kkti, ked to praskne, placu, lutuju, ale je uz neskoro, zial, sami si za to mozu, odid
@anonym_autor Chces byt jak Magduska zo Slubu? Tak s nim ostan!
Zase ty? Aký význam tieto témy dookola? Nájdi si odbornú pomoc a výhod toho debila z domu.
Ty jedina musis vediet ci sa dokazes osamoststnit alebo nie. Tento je neverny. Dalej mas na vyber novy bude:
Slusny poctivy chlap
Alkoholik
Ziarlivy
Neverny.
Vsetky byt stastne nemozete. Volba je na tebe. Musis sama premysliet co dokazes urobit pre svoje dobro.
Nie som za rozvody, absolutne nie, ale v tomto pripade, ak ma teba nicit a nevie sa ovladat, v tom zmysel nevidim. Utrapis sa, zvlast, ak sa nepoucil. Ak je nevera jednorazova, trva velmi dlho doveru obnovit, ale da sa to - ale pri neverach opakovanych je to proste o povahe cloveka
@anonym_autor mila autorka ,nosiš okuliare? Lebo ak ano ,tak maš slabe dioptrie a niečo zasadne nevidiš. Svoju bolest, smutok , trapenie, fakt že nie si milovana. Kolko dokazov ešte chces? Chorobu? Lebo ta urcite pride. Kolko dokazov este chceš ? Ťahas povacsinou veci sama...nemas v mužovi oporu, city, istotu. Klame Ti a trha ti veci z ruky lebo nechce prist o komfort v domacnosti a deti so sluzkou a babysiterkou v jednom. Načo Ti taky chlap je? A čo tym ukazuješ deťom? Chceš toto o 20 rokov vidiet u nich,? Že dopadnu tak isto?
@anonym_7698a9 vyraziť ho nemôže ? Samozrejme, že môže. On ju ohrozuje aj fyzicky, tým, že si kde kade peleší svoj bublifuk medzi nohami, môže niečo schytať, o psychike sa ani nebavme to je ešte určite horšie. Autorka, len ho vyraz, ja by som mu to ani nebalila do kufra, ale hádzala von oknom.
@banderaska29 ak by on zavolal políciu, tak by si ho pekne krásne vzala späť. To, že spáva s inou by určite policajti nebrali ako ohrozenie na živote. Ešte by si si utŕžila pokutu za tie vyhádzané veci. A tiež mu nemáš ako dokázať, či s niekým spáva, alebo nie. Tak sa zase upokoj, zákon je postavený tak, že ho môže vyraziť až po rozvode a to aj z bytu, ktorý je len jej, aj to má on nejakú lehotu, myslím, že dva týždne od nadobudnutia právoplatnosti. Že to autorka nerieši, je už iná vec, dávno ho mohla mať z bytu a myslím si, že to ani riešiť nebude, maximálne napíše o pár mesiacov na MK
@anonym_autor ja by som povedala, že taký vzťah nemá zmysel. Umelo predlžovaný. Lebo, keď už sa raz naštrbí dôvera a príde o nevere, tak nie je o čom. Myslím, že keby si sa rozviedla, tak by Ti bolo lepšie na duši.
Ja to vidím že ju prehovorí na ďalšie dieťa , a o rok tehotná vypisuje zas ...niet pomoci konečná ...
@anonym_autor ja ti poviem jedno pre mna je nevera akakolvek klamstvo.
Podstatne je to, ze clovek, ktoremu som doverovala, ma oklamal.. Je jedno ako, ci si pisal, bozkaval, hladkal ju, alebo s nou spal. Proste venoval lasku, ktoru mal venovat mne, inej zene...
Toto sa neda len tak prekonat... Prekonat sa da, ked chlap v ulete, opity, chcel zazit to co nikdy a skoncil s dakou v posteli na vylete v horach...
Ktora bola pouzita ozaj len na to jedno a on to samozrejme fakt zo srdca lutuje...lebo moze byt, ze az vtedy si uvedomil co doma ma.. A ze vlastne ten "uzasny sex a vona inej zeny" stala za nic...
Ale smsky, smiechy, obijimacky, laska a sex dokopy, takato nevera je proste trosku ina...tam su city.
@anonym_autor tu ti nikto nepomôže, lebo ty si evidentne blbá. Nehnevaj sa. Neviem, na čo čakáš?!
Ved si sama odpovedas. Citis sa zle, nic pozitivne ti neprinasa.
Maj sa rada a dopraj si klud. K tomu jeho suhlas nepotrebujes. Az po case uvidis ze pokoj a mier v dusi je liecivy. Po case sa zacnes tesit zo zivota. Venuj sa len sebe a detom....a casom sa mozno niekto prida 😉
Nenechaj si zobrat roky zivota niekym kto si to nezasluzi. Mas na viac!!
@banderaska29 ak by on zavolal políciu, tak by si ho pekne krásne vzala späť. To, že spáva s inou by určite policajti nebrali ako ohrozenie na živote. Ešte by si si utŕžila pokutu za tie vyhádzané veci. A tiež mu nemáš ako dokázať, či s niekým spáva, alebo nie. Tak sa zase upokoj, zákon je postavený tak, že ho môže vyraziť až po rozvode a to aj z bytu, ktorý je len jej, aj to má on nejakú lehotu, myslím, že dva týždne od nadobudnutia právoplatnosti. Že to autorka nerieši, je už iná vec, dávno ho mohla mať z bytu a myslím si, že to ani riešiť nebude, maximálne napíše o pár mesiacov na MK
@anonym_7698a9 nevera je zásadný dôvod na to, aby som vydrbala z bytu chlapa, ktorý nieje v nijakom vlastníckom pomere vlastníkom bytu. To s tou políciou si ma pobavila. Predstav si, že zo svojho bytu vyhodiš cudzieho človeka...čo spraví polícia ? Nič. Ak si majiteľ, nič ti nemôže. To, že on je otec dieťaťa, nemení nič na Tom, že bol žene neverný, je hrozbou aj zo zdravotného hľadiska, pretože neviem, či vieš, ale chytiť HPV vírus môže byť nebezpečný a tento jej madraco lozič musí mať rôzne chuťovky. Mohla by som ti porozprávať x príbehov z môjho okolia manželov či manželiek, ako vyrazili dvere so svojím neverníkom a uvideli sa až na súde a nebola ani najmenšia zmienka o Tom, že "aha, tak ty si môj manžel, ktorý pichá inú, nech sa páči pod ďalej, spravím ti večeru a takto si tu budeme žiť do rozvodu." Takto to nefunguje, ale máš pravdu v tom, že dôkaz je dobré mať. Autorka asi bola v šoku, že ich nemá. A ako tak čítam, tak sa zbytočne aj dohadujeme, lebo ona mu to podľa mňa opäť odpustí.
O rozvod môžeš žiadať aj keď on nesúhlasí.
@anonym_7698a9 nevera je zásadný dôvod na to, aby som vydrbala z bytu chlapa, ktorý nieje v nijakom vlastníckom pomere vlastníkom bytu. To s tou políciou si ma pobavila. Predstav si, že zo svojho bytu vyhodiš cudzieho človeka...čo spraví polícia ? Nič. Ak si majiteľ, nič ti nemôže. To, že on je otec dieťaťa, nemení nič na Tom, že bol žene neverný, je hrozbou aj zo zdravotného hľadiska, pretože neviem, či vieš, ale chytiť HPV vírus môže byť nebezpečný a tento jej madraco lozič musí mať rôzne chuťovky. Mohla by som ti porozprávať x príbehov z môjho okolia manželov či manželiek, ako vyrazili dvere so svojím neverníkom a uvideli sa až na súde a nebola ani najmenšia zmienka o Tom, že "aha, tak ty si môj manžel, ktorý pichá inú, nech sa páči pod ďalej, spravím ti večeru a takto si tu budeme žiť do rozvodu." Takto to nefunguje, ale máš pravdu v tom, že dôkaz je dobré mať. Autorka asi bola v šoku, že ich nemá. A ako tak čítam, tak sa zbytočne aj dohadujeme, lebo ona mu to podľa mňa opäť odpustí.
@banderaska29 lenže on nie je cudzí, je manžel. Pozri si zakon, alebo sa spýtaj právnika. Nemôžeš ho vyhodiť, aj keď je byt len tvoj, kým ste manželia. Darmo mi to tu vysvetľujes. Otoc si to opačne, keby bol byt jeho, nájde si frajerku a ženu vyhodí na ulicu. Takto to nefunguje. A ja by som ti mohla rozprávať príbeh, že žena musela nechať svojho ex v byte do posledného dňa, teraz neviem, či je to desať, alebo 14 dní od nadobudnutia právoplatnosti rozsudku. Ze každý normálny sa snaží vypadnúť, čo najskôr, je jedna vec, že je zákon, ktorý manžela alebo manželku v takýchto prípadoch chráni, je vec druhá. Tam si dokonca exmanzelka zobrala na pomoc svoju mamu a zavolala políciu. No policia len pozrela rozsudok a ešte v ten deň a nasledujúci tam mohol exmanzel byť a baliť si veci.
@banderaska29 pozri si v zákonoch odvodené právo bývania. Manžela môžeš vyhodiť len na základe rozhodnutia sudu. A operovať tým, že ťa môže nakaziť, je prepáč, ale smiešne. To isté môže tvrdiť on a bude to tvrdenie proti tvrdeniu. Nijako mu nedokážeš, že spi s niekym iným, tak, ako nedokážeš svoju vernosť. Súd rieši dôkazy a fakty, nie domnienky. Ak by ju ohrozoval na zdraví a živote, tak by ho mohli vykázať z bytu, ale určite nie preto, že si našiel druhu