Ako zvládnuť život po nevere?
Ako ste sa dokazali zmieriť s neverou? Keď ste odpustili. Dokázali ste ešte žiť rovnako? Môj sa zaľúbil do kolegyne a písali si, že sa ľúbia a nevzdajú jeden druhého. Podľa mňa sú stále v kontakte. Odmieta rozvod a popiera to. Ale ja to zle psychicky znášam. Chcem počuť vaše príbehy.
@anonym_autor poznam par ludi, uz nikdy nezili ako predtym
Ostavali lebo firmy majetky, male deti - podla mna ked deti vyrastu pojdu od seba
Neskor sa aj tak drviva vacsina rozviedli, tak sa zit predsa neda
@banderaska29 môžeš byt akokoľvek nasrata, ale kým su manželia ho jednoducho vyhodiť nemôže.
Ak je autorka výlučnym vlastníkom bytu môže ho požiadať o vysťahovanie, ale isto nie vyhodiť ho, vysťahovanie bez súdneho rozhodnutia je neoprávnené a neprípustné. Proste je zakon a on ma pravo tam bývať, kým nerozhodne súd.
Pre ňu prvý krok, najlepsi, podať o rozvod, do čoho sa jej moc nechce. Inac nech čosi a čaká..
@mk22 myslim, že to @banderaska29 nepochopí ani v leporelo verzii, skrátka je zákon a ten môžeš obísť, len ked to druhá strana umožní, ak nie, treba ho rešpektovať

@anonym_7698a9 nevera je zásadný dôvod na to, aby som vydrbala z bytu chlapa, ktorý nieje v nijakom vlastníckom pomere vlastníkom bytu. To s tou políciou si ma pobavila. Predstav si, že zo svojho bytu vyhodiš cudzieho človeka...čo spraví polícia ? Nič. Ak si majiteľ, nič ti nemôže. To, že on je otec dieťaťa, nemení nič na Tom, že bol žene neverný, je hrozbou aj zo zdravotného hľadiska, pretože neviem, či vieš, ale chytiť HPV vírus môže byť nebezpečný a tento jej madraco lozič musí mať rôzne chuťovky. Mohla by som ti porozprávať x príbehov z môjho okolia manželov či manželiek, ako vyrazili dvere so svojím neverníkom a uvideli sa až na súde a nebola ani najmenšia zmienka o Tom, že "aha, tak ty si môj manžel, ktorý pichá inú, nech sa páči pod ďalej, spravím ti večeru a takto si tu budeme žiť do rozvodu." Takto to nefunguje, ale máš pravdu v tom, že dôkaz je dobré mať. Autorka asi bola v šoku, že ich nemá. A ako tak čítam, tak sa zbytočne aj dohadujeme, lebo ona mu to podľa mňa opäť odpustí.
@banderaska29 môžeš byt akokoľvek nasrata, ale kým su manželia ho jednoducho vyhodiť nemôže.
Ak je autorka výlučnym vlastníkom bytu môže ho požiadať o vysťahovanie, ale isto nie vyhodiť ho, vysťahovanie bez súdneho rozhodnutia je neoprávnené a neprípustné. Proste je zakon a on ma pravo tam bývať, kým nerozhodne súd.
Pre ňu prvý krok, najlepsi, podať o rozvod, do čoho sa jej moc nechce. Inac nech čosi a čaká..