Aký máte názor na kamarátstvo s výhodami?
Aký máte názor na kamarátstvo s výhodami? Ak máte skúsenosť s tým, ako často ste sa stretávali?
@banderaska29 ja som mala len 1 muža v posteli, manžela, a myslím že toto číslo mi bude stačiť 🙂
Ale vďaka za vysvetlenie.
Nemám skúsenost ale nevidím problém pokiaľ ste obaja slobodní. Lepšie ako spávať každý piatok s iným
@sisska96 kolko tu bolo pribehov,ze zena otehotnela aj vo vztahu a potom ju chlap nechal. Je to uplne jedno. Ak zena dieta nechce,tak sa ma chranit
@lenkakravcova tak to je obdivuhodné 🙂 aj ja som v to dúfala, minimalne, že moj manzel bude moj posledný. ale človek mieni, pán Boh mení :/
Je o ničom, vždy jeden z dvoch prekročí hranicu a podľa mňa,je to len strata času. Sex môžeš mať aj s partnerom 😏
S mojim kamarátom s výhodami z pred pár rokov dnes vychovávame deti a neviem si predstaviť lepšieho manžela. 😂
Nie som typ človeka, čo moralizuje, nech každý robí, čo uzná za vhodné. Keď to obom zúčastneným vyhovuje, je to vec dohody. Ale tak treba sa ubezpečiť alebo aspoň slepo dúfať, že ten druhý nemá viac kamarátov s výhodami. A zase čo tu za tie roky čítam diskusie, väčšinou je to tá kamarátka ktorá sa namotá a chce vzťah nakoniec. A kamarát je ten, ktorý si nájde radšej inú kamarátku.

@petulda333 Len je rozdiel keď si už v dlhodobom vzťahu/manželstve a nie len trtkať hore dole a potom ti spraví decko na krk. No hold, niekto rozmýšľa s rozumom a niekto s iným orgánom :D