icon

Aký typ muža sa vám páči?

23. aug 2023

Aky typ muza preferujete? Myslim po fyzickej stranke - nizsieho/vyssieho, s dlhsimi vlasmi alebo kratsimi,…? Alebo len cisto vnutorne hodnoty ako su urcite charakterove vlastnosti?

Strana
z6
juliacenc
23. aug 2023

To je jedno ako vyzera bud sa ti paci, alebo nepaci jeden sa moze pacit nizky, druhy zas vysoky. Aspon ja to tak mam. No a potom vo vztahu je samozrejme dolezity charakter

mici88
23. aug 2023

Úprimne. Mňa nikdy nepriťahovali blondaví a hlavne modrookí chlapi. Vždy tmavšie vlasy a tmavé oči.
Ale poznám jednu čo to mala takto isto a nakoniec jej životná láska bol práve modrooký blondiak. 😄

autor
23. aug 2023

Teda v podstate som sa chcela opytat na akych muzov mate slabost? Ze aky typ muza fyzicky?

mimi3008
23. aug 2023

Ked sa tak spatne na to pozriem, uz od skolky sa mi pacili len tmavy chlapci. Aj manzela mam tmavovlaseho, modrookeho

tenerifka
23. aug 2023

mlady...cierne huste vlasy...vyssi (ale nie je podmienkou)....stihly.....sneda plet.....bezchybne zuby
Toto bol moj ideal uz ked som mala 14 rokov a teraz, ked mam takmer 50, tomu tak stale je.....

ivik4
23. aug 2023

Kedze som tmavsi typ, tak svetlí
Blond vlasy, modre-zelene oči
Vysoky, svalnaty
Tmavsie typy absolutne nie

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mici88
23. aug 2023

U mňa je to typ živočíšny (ja to tak zo srandy nazývam). Žiadne umelo robené brady - hlavne tie výrazne farbené, holenie nôh u muža si neviem predstaviť, ale keby musí tak musí. Ľúbia sa mi ak majú jemné strnisko, tmavé oči a pekný úsmev. A trošku z nich vyžaruje taka dominancia. Ale nie násilná, alebo podobne. Len trošku taká aura😂 a keď ešte vedia čo chcú a su zodpovední tak 👌🏻

kepassa
23. aug 2023

Vysoki, stihli, tmavovlasi (ciernovlasi, ideal) s tmavym strniskom, elegantne obleceni cca 30-40 rocni, zivocisni..
On spĺňa vsetky atributy len ten film je o nicom...aj tak sa na neho tesim 😂

mici88
23. aug 2023

@kepassa on je top😂🤤

kepassa
23. aug 2023

@mici88 moj muz ked ho videl hned povedal no Mariooo ked ho uvidi moja zena...to bude..😂 Ale inac moj muz je dost obdobny typovo. Len zas ako tento je tento 🙊🙈

tenerifka
23. aug 2023

@kepassa teraz budem za blba, kto to je?, je hm.......dal by sa

tenerifka
23. aug 2023

inak ja som tiez na Slovensku nenasla, co som hladala, pred uplnym odchodom som mala nejake flirty, ale vsetko boli cudzinci z juhu

karinka223
Autor odpoveď zmazal
kepassa
23. aug 2023

@tenerifka michele moronne (neviem ci presne dobre pisem) Massimo z 365 dni

citron25
Odpoveď bola odstránená
karinka223
Odpoveď bola odstránená
kiki68
23. aug 2023

Ja mam presne moj typ doma 😀 moj vyzera ten typ ako Michael Fassbender 😀 ja som na tie blond bestie

mimi3008
23. aug 2023

@karinka223 vyzera, ako by to prehnal so samoopalovakom😅

citron25
Odpoveď bola odstránená
citron25
Odpoveď bola odstránená
iwesska
23. aug 2023

@mimi3008 Skor akoby sa pomylil a natrel si krem na topanky na tvar😂

betulinka1
23. aug 2023

Milujem strnisko ale nie bradu a musi mat taku velku chlapsku ruku s chlpami a dlhšími prstami (nie moc chlpov ale nieco tam musi byt). Ja najprv pozriem na ruky a potom vyssie a nizsie 🤣🤣🙈. Vyšší ako ja a s vlasmi, musi mat aj normalne ciste zuby. Co by som nezniesla su chlpy na chrbte a ak by nemal zuby. To u mna neprejde 🤣🤣🤣.

denithestrange1993
23. aug 2023

@karinka223 snedy,juzansky typ,ambiciozny s moralnymi hodnotami 😂😂😂

denithestrange1993
23. aug 2023

@mimi3008 hovorili minule ze nejake steroidy robia tento efekt,ale ktovie

lalilla
23. aug 2023

Ideal vysoky tmavovlasy so strniskom a vysportovany, pekne zuby velke ruky. Ale staci ked ma strnisko a tmave vlasy 🙂
Nikdy som nebola na blondiakov napr ale par som ich videla ze som si povedala ze aky sympos.

toskanka
23. aug 2023

Pri mojej výške aspoň 180 😃. A inak inteligentný, čistotný, športový typ, niečo medzi extrovertom a introvertom, ktorý vie, kedy má rozprávať a kedy mlčať 😁.

ndrag
23. aug 2023

Nerdi, kockosi, ekonómovia.. a ten môj je do toho všetkého ešte aj vysekany 😄

ysseba
23. aug 2023

Dobre, poďme si zasnívať 😀 Mne sa páči vyšší chlap, s normálnou postavou (teda žiadne pivné brucho, ale ani prehnané svaly), modré oči, vlasy je jedno či tmavé alebo svetlé. Pekné mužné ruky. Páči sa mi aj tetovanie - ale jedno, max dve, žiadne chodiace maliarske plátno. Ale čo je hlavné - musí mať "niečo" v očiach. Neviem to opísať. Možno viete čo myslím, takú tú povestnú iskru v očiach. A páči sa mi keď je muž tak správne ukecaný - presne ako píše kočka vyššie - niečo medzi extrovertom a introvertom, taký ktorý vie kedy hovoriť a kedy len počúvať. A ešte jedna vec - ak je to motorkár, tak to je úplná pecka. I keď ja by som sa nikdy v živote na motorke neodviezla..... 😀
Oukeeeej, a teraz späť do reality. Z toho čo som vymenovala má môj manžel len to tetovanie. Ale aj napriek tomu som si lepšieho manžela a otca detí nemohla vybrať ❤

lalilla
23. aug 2023

@ysseba ten koniec si krasne napisala! Mam to tak isto, sen bol iny ako je realita, ale realita je taktiez krasna 🙂

Strana
z6